SNM [402]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • zebra

niebieskie; ]
  • zebra

nie chce zasmiecac wiec pisze tu. zwracam sie raczej z pytaniem do osob juz uczacych sie na pjwstk. na drzwiach otwartych zrobili mi pranie mozgu i szczerze zastanawiam sie nad informatyka nie rezygnujac ze sztuki nowych mediow. czy ktos z was ciagnie dwa kierunki na pjwstk, jak to wszystko w praktyce wyglada.
  • shysh

zycze powodzenia; p. mysle ze to byloby nie wykonalne. i co to za pranie mozgu ktore ci niby zaserwowali ?
  • zebra

z tym praniem mozgu chodzi raczej o to, ze bylam zdecydowana na snm i zaczelam zastanawiac sie nad informatyka, niewazne
    pytam raczej czy ktos jest w ogole na tej uczelni kto ciagnie dwa kierunki?
  • shysh

takiej osoby chyba nie ma... juz nie wspominajac o tym ile czasu trzeba poswiecic na jeden kierunek to watpie zeby ktos mial tyle zbednej kasy...

poza tym jakos nie widze problemu z tym wyborem studiow... bo jesli zastanawialas sie na SNMem to chyba interesuja cie bardziej wszelakie zagadnienia artystyczne... no chyba ze sie mysle i palasz miloscia do programowania albo matematyki dyskretnej - to zupelnie inna sprawa; )
  • zebra

nie no przy SNM caly czas zostaje, wszystko wyjdzie w praniu tak naprawde. ale dzieki za jakikolwiek odzew
  • mamba

Hej, mam pytanie do osób z zaocznej SNM. Wiem jak wyglądają czasowo zajęcia na studiach dziennych na tymże kierunku (mam wtyki:P). Trochę mnie martwi, że na zaocznych materiał może być sporo okrojony :/ Czy moglibyście napisać mi, jak wyglądają zajęcia... tak mniej więcej? Ile np. godzin przeznaczonych jest na rysunek i malarstwo?

(dobrze chociaż, że wydłużyli zaoczne o semestr; > )

pozdrawiam!
  • zebra

http://grono.net/forum/471007/0/ tu ci moze pomoga
  • mamba

dzięki; ]
  • Tomasz, Ojcze Nasz

> czy
    >ktos z was ciagnie dwa kierunki na pjwstk, jak to wszystko w
    >praktyce wyglada.

dzienne+dzienne/dzienne+wieczo rowe - awykonalne
    dzienne+zaoczne/internetowe - juz predzej ale imo bez sensu. Dużo z zajęć nie wyniesiesz bo bedziesz gonic od deadline'u do deadline'u.
    Nie wiem co Cię dokladnie w infromatyce zafascynowalo ale snm'y sporo z inf oferują.
    to takie moje 0,03 pln (koncowka inf zahaczyla mi o poczatek snm)
  • KHLe

Hehe, mnie początkowo tak ( nawet szacowałam, że większą szanse, że dostanę się na INF niż na SNM -_-'') ale cóż, tyle kasę nie mam, by się na 2 kierunki uczęszczać (pamiętaj o koszty nie-koszty zwiążane z ćwiczeniem -_-''_ , poza tym z SNM jest i tak mnóstwo materiałem, jeśli chcesz mieć jakikolwiek wolny czas tio radzę się zdecydowac na jednym.
  • zebra

dzieki dzieki juz wiem wszystko co chcialam wiedziec; )
  • #space#monkey#

a propos farb: miała być czerwień czerwonego wina i błękit pruski. więcej nie pamiętam.
  • zebra

a przed nami historia sztuki :>
  • bartek

...tja. bedzie sie dziaaaaało
  • monia_*

kiedy sa ostatnie zajecia?
  • #space#monkey#

odnoszę wrażenie,że w przyszłym tygodniu są 2 osttnie spotkania, ale to się jakoś nie kalkuluje-w tym tygodniu kiedy była historia sztuki mieliśmy tylko 1 zajęcia.
  • shysh

ej macie juz modela? czy nadal martwa?; s
  • monia_*

mieliśmy juz "martwego" modela, bo pan wyglądał co najmniej mizernie
  • shysh

przyzwyczaj sie , model to nie znaczy Backstreet Boy tylko zasuszony koles albo brzydka babka; )
| |

Grono studentów wydziału "Sztuka Nowych Mediów" na PJWSTK. lolz

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)