SNM [402]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Gabriel

Czyli rozumiem że nie ma rozmów o historii sztuki, ani egzaminów na szybko z rysunku. Dziwne
  • _

ja przepraszam że tyle pytan zadaje:P ale tak to jest napisane że juz sie pogubiłam teraz. idac na SNM to to jest po prostu cały moj kierunek? czy musze wybrać na co chce isc (animacja,podstawy projektowania,rysunek,malarstw o,teoria obrazu,kompozycja proceduralna). czy to są przedmioty po prostu? bo juz nie wiem czy musze sie określać że wybieram jeden z tych przedmiotów czy nie:|
  • Anonim

>em napisała:
    >ja przepraszam że tyle pytan zadaje:P ale tak to jest
    >napisane że juz sie pogubiłam teraz. idac na SNM to to
    >jest po prostu cały moj kierunek? czy musze wybrać na co
    >chce isc (animacja,podstawy
    >projektowania,rysunek,malarst wo,teoria obrazu,kompozycja
    >proceduralna). czy to są przedmioty po prostu? bo juz nie
    >wiem czy musze sie określać że wybieram jeden z tych
    >przedmiotów czy nie:|
    No taka ladna dziewczyna, a takie glupie pytania zadaje :) To, co wymienilas, to sa PRZEDMIOTY, nie kierunek studiow. Wlasciwa nazwa kierunku tych studiow to "grafika", a wydzial na uczelni nazywa sie "sztuka nowych mediow".
  • z

dodam do wypowiedzi miazgi, ze wszyscy na snm maja ten sam profil do 3 semestru, w 4 wybieramy specjalizacje (narazie projektowanie graf. lub animacja ) , 5-6 robimy z tego dyplom
  • _

:) wiem wiem dziekuje juz doczytałam wczoraj.wiem że pytanie niezbyt na poziomie ale kto pyta nie błądzi:) poza tym lepiej wiedziec wiecej niż potem sie motać:P

dziekuje za cierpliwość:)
  • καλοκἀγαθία more

Hmmm... niby nie trzeba zdawać matematyki, a jest kurs wyrównawczy z matematyki. A ktoś pisał, wcześniej, ze ten przedmiot na SNM sie nie przydaje... :P
    Czy rozmowa kwalifikacyjna = egzamin? Czy może będzie jakiś dodatkowy sprawdzian?
  • Anonim

>ביישן no more napisała:
    >Czy rozmowa kwalifikacyjna = egzamin? Czy może będzie
    >jakiś dodatkowy sprawdzian?

Zastanowmy sie... rozmowa kwalifikacyjna ma byc sprawdzianem, czy sie KWALIFIKUJESZ na te studia. Ponadto, nie ma slowa o egzaminie. Zapala sie lampka? :]

PS. Matematyki nie ma, przestancie sie wreszcie o to srac.
  • καλοκἀγαθία more

Jak by jakieś konkrety napisali na temat matury to nikt by o to nie srał.
    Jeśli chodzi o egzamin to coś wyczytałam na stronie (jest późno, mogłam się pomylić). Na niektóre studia są egzaminy z malarstwa i rysunku, więc pomyślałam, że nie zaszkodzi spytać...

Czyli każdy głąb z dobrą teczką sie kwalifikuje :]
  • zebra

co prawda nowy rok sie dopiero co zaczal ale chcialabym wiedziec jak to jest z tymi konsultacjami dla kandydatow 2008/2009
    zaczynaja sie chyba jakos w styczniu, dobrze mysle?
    na czym w ogole to polega? lekcje rysunku, seminaria z hist. sztuki - porownywalne do tych konsultacji na asp?
    no i najwazniejsze sa w tygodniu czy w weekendy
    z gory dziekowac za informacje
  • Anonim

Witam
    Chciałam się zapytać czy możecie polecić kogoś kto pomoże przygotować teczkę? Jakieś kursy ? czy może poszczególnych nauczycieli?
    Oraz jakie prace przygotowywać ? w jakich proporcjach? Czy jeśli będę miała więcej zdjęć niż rysunków ? lub jeśli będę miała tylko z 2 prace z malarstwa?? Czy są jakieś złote rady co do kompletowania prac?

• bartek

doczytałem sie na stronie snm czegos ciekawego: po co mi kurs wyrównawczy z mat na sztuce nowych mediów? dużo tam jest tej matmy?

dzek za odowiedz
  • Angie

na snm nie ma matmy. Kurs jest dla tych, co na informatykę idą.
  • bartek

z http://www.pjwstk.edu.pl/snm/pokaz....

PJWSTK organizuje bezpłatny kurs wyrównawczy z matematyki dla osób rozpoczynających studia na Wydziale Sztuki Nowych Mediów. Więcej informacji [tutaj].

może chodzi o kurs rysunku?. ale dzięki, jestem już spokojny
  • Anonim

>bartek napisał
    >z http://www.pjwstk.edu.pl/snm/pokaz....
    >
    >
    >PJWSTK organizuje bezpłatny kurs wyrównawczy z matematyki
    >dla osób rozpoczynających studia na Wydziale Sztuki Nowych
    >Mediów. Więcej informacji [tutaj].
    >
    >może chodzi o kurs rysunku?
    Nie, chodzi o kurs z matematyki. Z rysunku jest platny :)
  • bartek

ok, niescisłośc. dzieki za info:)
  • sarah432

Mam pytanko do już studiujących w trybie dziennym. (Wiem, że powinnam założyć oddzielny wątek, ale nie chce zaśmiecać wam grona).
    Czy może mi ktoś napisać jak wygląda wasz plan zajęć? nie mogę rozkminić tego na stronce PJWSTK... Czy jest mocno napakowany? Dużo macie prac domowych? Chodzi o to, że studiuje już coś ( to coś nie ma niestety nic wspólnego ze sztuką nowych mediów) i zastanawiam się czy jest możliwość "ciągnąć równolegle" wasz kierunek jeszcze z czymś innym.
    I przy okazji dodatkowe pyt. czy warto zapisywać się na "kurs przygotowawczy", który nazywa się u was konsultacjami? Czy pomaga to w dostaniu się? Czy w ogóle ciężko się dostać?
    Z góry dziękuję za odp.
  • shysh

dostac sie jest az za latwo , w kazdym razie w tym roku tak bylo. jesli potrafisz cos rysowac to uwazam ze nie ma sensu zebys chodzila na ten kurs i wywalala kase.

plan jest dosc mocno napakowany pod warunkiem ze chodzisz na wszystkie zajecia, zreszta i tak nie ma za bardzo czego omijac bo godzin cwiczen jest okolo 27 a wykladow ktore mozna omijac jest cale 9.

pracy jest jak dla kogo - dla jednych duzo dla innych malo. to zalezy ile czasu masz do poswiecenia i jak ci to sprawnie wszystko bedzie szlo
  • sarah432

...27godzin ćwiczeń to sporo... zawsze zostaje opcja zaoczna, chociaż wolałabym dzienny tryb studiowania. Kurs mnie kusi, bo myślę, że pomógłby mi podjąć ostateczną decyzję...
    Mogę jeszcze prosić o subiektywną opinię o szkole? jak jest? czy warto?
  • Tomek

te 27h mozna sobie bezproblemowo okroic;p
  • monia_*

UWAGA do osób ktore uczęszczają na tegoroczne konsultacje, mam pytanie: jakie kolory zalecała nam do kupna pani Kinga?

osobiście pamiętam tylko:

cytrynowa żółć, żółty jak z żółtka jajka, bordo, jasna czerwień

a co dalej?

chyba czas zakupić mi biovital na pamięć:/
| |

Grono studentów wydziału "Sztuka Nowych Mediów" na PJWSTK. lolz

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)