-
Anonim
Cześć.... czy ktoś z uczestniczących, bądź prowadzących w tym roku konsultacje na SNM jest w stanie w skrócie przyblizyć mi co odbywało się na poprzednich zajęciach i co nalezy przygotować, bądź też czego się spodziewać w najbliższy czwartek i piątek?? Mimo, że zajęcia już się rozpoczeły mam zamiar się dołączyć, bo jest chyba wiekszy sens w uczestniczeniu w nich niż w pąłceniu wpisowego że tak powiem na sucho.....
Pozdrawiam i zgóry dzięki... -
καλοκἀγαθία more
A mnie interesuje jak to jest z matematyką i informatyką? Trzeba zdawać na maturze, któryś z tych przedmiotów? (rysunki wystarczą?) Jak to jest z tym potem na SNM? Nie mogę nigdzie znaleźć odpowiedzi na te pytania:] -
Anonim
-
-
Anonim
dwa lata temu (o kurcze juz tyle czasu tu studiuję?!) nawet nie spojrzeli na moje świadectwo maturalne:]
nie wiem jak jest teraz.. ale mysle ze wazniejsza jest teczka.. i nie ma obowiazkowych przedmiotów..
zadzwon do dziakanatu, wybierz wewnetrzny numerek do spraw rekrutacyjnych i zapytaj:] -
Anonim
-
καλοκἀγαθία more
Kolejne pytanie: A jeśli chcecie potem robić magisterkę to gdzie i jak? -
theD
-
_
przepraszam że się wtrącę do dyskusji:) ale mam pytanie co do rozmów kwalifikacyjnych - na czym to polega?czy oni oglądają tylko teczkęprac czy pytają też o historię sztuki i teorię fotografii itd? -
Anonim
Jezeli nie zdawalas historii sztuki na maturze, to pani Rudzka nie bedzie o nic pytac :) Jedynie, czy w ogole interesujesz sie jakakolwiek sztuka, jezeli tak, to jaka itp. itd. Taka luzna rozmowa :]
Z prac jakie jedynie trzeba przyniesc obowiazkowo, to rysunek i malarstwo. Jezeli posiadasz jakies wlasne grafiki, jakies zdjecia itp. to oczywiscie rowniez jest na plus, ale nie obowiazkowe. -
Anonim
A ile powinno być tych rysunków i malunków?
I czy stronka internetowa też jest na "plus"? -
Anonim
Im wiecej, tym lepiej oczywiscie. Ale bez przesady. Tak 10 z rysunku i 10 z malarstwa powinno wystarczyc.
Strona internetowa jak najbardziej bedzie na "plus", tylko najlepiej jak przyniesiesz swoj komputer, bo z tego co pamietam, to na mojej rozmowie, nie bylo zadnego dostepnego :) -
_
o fak.malarstwo tez?! i to 10 sztuk?! o jaa..ja sie zajmuje głownie fotografią i obróbką graficzną a nie malarstwem:P ale opcja.ble.no ale zobaczymy. -
Anonim
>magda napisała:
>o fak.malarstwo tez?! i to 10 sztuk?! o jaa..
Powtórzę za koleżanką... 10 sztuk? Nie wyrobię na ołówki i farby :P
-
-
Anonim
Moze byc i po 5. Wszystko zalezy jakie te prace beda. No i ile osob jest chetnych w tym roku i ile zamierzaja przyjac :) Ja mialem moze w sumie z 10 prac i jakos poszlo; ] No ale nie wiem, jak w tym roku rekrutacja bedzie przebiegac. -
Anonim
Nie dajmy sie zwariowac - nie w ilosci rzecz lezy, niekoniecznie tez w medium, chociaz autora abstraktow poprosza pewnie o doniesienie czegos z natury. Panie i Panowie, haslo na dzis: POZIOM prac. -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
>$$Kuba$$ napisał
>W zeszlym roku chyba przyjeli wszystkich; ]
Nie wszystkich. Tak samo jak nie wszystkich przyjeli na pierwszym roku naboru, kiedy teoretycznie przyjmowali JAK LECI, bo nie bylo wielu chetnych jeszcze. -
Anonim
> >magda napisała:
10 sztuk? Nie wyrobię na ołówki i farby :P
no śmiech..
zauważ, że malarstwo i rysunek jest przez 3 semestry:] więc może nastaw się na spore wydatki w sklepach plastycznych.. nie mówie już o drukarniach..; ) -
z
no farby dadza po kieszeni, nie dziwota ze malarze z glodu zdychaja...komisja chce zobaczyc wszystko co zwiazane z wasza kreatywnoscia, trzeba im pokazac ze sie interesujecie tematem, bez nerw ludzie :D