SNM [402]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

jest jeszcze calkiem fajny kierunek w lodzi na wssip na wzornictwie komunikacja wizualna..jest tylko mniej na komputerze chyba..

coz...ja tez bylabym poprzejsciach:P zmarnowalam 2 lata w studium i teraz wolalabym nie popelnic kolejnego bledu...
  • Anonim

a jak tam z historia u was?nuda?:P
  • rud

historia
    filmu? fantastyczna
    sztuki? ok
    filmu japońskiego? kiła
  • doninha

moze mi ktos powiedziec co bylo w ostatnim tygodniu na zajeciach??
  • Anonim

a jakie sa dla was najgorsze zajecia i te za ktore "oddalibyscie zycie" :P
  • rud

animacja - choooyowo prowadzone ćwiczenia
    wykład z fot - zajefajny
  • theD

fajne zajecia to wyklady z foto, cwiczenia to sernik. animacja..; )
    malarstwo, rysunek daje rade bo jest luzno.
    PSY zieeff :D
  • Anonim

hm..tylko dwoch studentow tu jest?; D
  • Anonim

najlepszy wykład: FOTografia; )
  • Alusi

Animacja jest dobrze prowadzaona ze strony Szczechury akurat. Mówcie co chcecie, ale facet ma pojęcie o tym co mówi i dużo mi jego wskazówki dały.
  • Tomasz, Ojcze Nasz

w zawiazku z zamieszaniem z terminami :

w ta srode (tj. 31.05) mamy ostatni przeglad ...
  • Anonim

pytanie mam.. troche wkurzające pewnie, ale musze
    y....cieżko sie dostać?
    oraz czy cieżko jest juz po dostaniu? -tu mam na myśli matmopodobne
    opcje..
    słyszałam dziesięć różnych wersji począwszy od straszenia, że jest hardkor, konczac na tym ze to banał i wogole..

za 1,5 roku koncze studia i mam ochote na jakies konstruktywniejsze..

aha... wieczorowe są? czy tylko dzienne? (na stronie nic nie ma o tym)

dzieki z góry
  • Anonim

ej dobra to tak zanim zostane zjechana- juz znalazlam wszystkie odpowiedzi; ]
  • Anako

a ja powtórzę jedno z pytań, ponieważ nie mogę nigdzie znaleźć odpowiedzi; )
    mianowicie... czy trudno się dostać?:) w poniedziałek mam termin rozmowy, i nie za bardzo wiem, czego się mogę spodziewać :P jakie pytania przeważają? historia sztuki, historia, wiedza ogólna, a może coś z informatyki?
    i czy rzeczywiście prace z teczki pełnią rolę kluczową?

bo już teraz ciekawość mnie zżera :D z góry dziękuję za odpowiedź ^^
  • Anonim

Bo ja wiem czy trudno sie dostac? W zeszlym roku na rozmowe przychodzilo po 5-6 maks. Teraz podobno po 15, a liczba miejsc ma oscylowac w granicach 64, cos w ten desen. Nie mam pojecia jak to w tym roku wyglada - w zeszlym roku czesc przyniosla prace i juz zdala, czesc przyniosla i pokazala prace i zdala, a jeszcze inni przyniesli prace, pokazali je, a na koniec mieli kilka pytan. Ale ogolnie - w zeszlym roku nie bylo z tym zadnego problemu.
  • Anako

aha, dzięki :) wynika z tego, że obecny rok to na razie wielka niewiadoma, ale w sumie cieszę się, że rozmowę mam w pierwszym terminie :D
  • Alusi

Pytania rok temu były typu "Zna pan ten obraz co wisi na ścianie?" albo dotyczące kreatywności typu "Co by pan zrobił z białą plastikową krową?". Pytania te prowadziła babka od historii sztuki, więc raczej wystarczyło się uśmiechać i wywierać wrażenie niż jakoś szczególnie popisywać się wiedzą; -)
  • Anako

hehe, zauważyłam :) ja trafiłam na pytanie: "Jak rozpromowałaby Pani Warszawę na świat, mając przy tym nieograniczone fundusze?"
    ogólnie poszło zadziwiająco szybko i bezboleśnie. a teraz już nie mogę doczekać się października :D
  • rud

heh a ja jakoś nie pałam specjalnym afektem do października, mógłby byc dużo później
  • Anonim

Cicho siedz, rudboj. Ja mam bliskie spotkania z historia sztuki we wrzesniu :)
| |

Grono studentów wydziału "Sztuka Nowych Mediów" na PJWSTK. lolz

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)