-
Anonim
jest jeszcze calkiem fajny kierunek w lodzi na wssip na wzornictwie komunikacja wizualna..jest tylko mniej na komputerze chyba..
coz...ja tez bylabym poprzejsciach:P zmarnowalam 2 lata w studium i teraz wolalabym nie popelnic kolejnego bledu... -
Anonim
-
rud
-
-
doninha
-
Anonim
a jakie sa dla was najgorsze zajecia i te za ktore "oddalibyscie zycie" :P -
rud
-
theD
fajne zajecia to wyklady z foto, cwiczenia to sernik. animacja..; )
malarstwo, rysunek daje rade bo jest luzno.
PSY zieeff :D -
Anonim
-
Anonim
-
Alusi
Animacja jest dobrze prowadzaona ze strony Szczechury akurat. Mówcie co chcecie, ale facet ma pojęcie o tym co mówi i dużo mi jego wskazówki dały. -
w zawiazku z zamieszaniem z terminami :
w ta srode (tj. 31.05) mamy ostatni przeglad ... -
Anonim
pytanie mam.. troche wkurzające pewnie, ale musze
y....cieżko sie dostać?
oraz czy cieżko jest juz po dostaniu? -tu mam na myśli matmopodobne
opcje..
słyszałam dziesięć różnych wersji począwszy od straszenia, że jest hardkor, konczac na tym ze to banał i wogole..
za 1,5 roku koncze studia i mam ochote na jakies konstruktywniejsze..
aha... wieczorowe są? czy tylko dzienne? (na stronie nic nie ma o tym)
dzieki z góry -
Anonim
ej dobra to tak zanim zostane zjechana- juz znalazlam wszystkie odpowiedzi; ] -
-
Anako
a ja powtórzę jedno z pytań, ponieważ nie mogę nigdzie znaleźć odpowiedzi; )
mianowicie... czy trudno się dostać?:) w poniedziałek mam termin rozmowy, i nie za bardzo wiem, czego się mogę spodziewać :P jakie pytania przeważają? historia sztuki, historia, wiedza ogólna, a może coś z informatyki?
i czy rzeczywiście prace z teczki pełnią rolę kluczową?
bo już teraz ciekawość mnie zżera :D z góry dziękuję za odpowiedź ^^ -
Anonim
Bo ja wiem czy trudno sie dostac? W zeszlym roku na rozmowe przychodzilo po 5-6 maks. Teraz podobno po 15, a liczba miejsc ma oscylowac w granicach 64, cos w ten desen. Nie mam pojecia jak to w tym roku wyglada - w zeszlym roku czesc przyniosla prace i juz zdala, czesc przyniosla i pokazala prace i zdala, a jeszcze inni przyniesli prace, pokazali je, a na koniec mieli kilka pytan. Ale ogolnie - w zeszlym roku nie bylo z tym zadnego problemu. -
Anako
aha, dzięki :) wynika z tego, że obecny rok to na razie wielka niewiadoma, ale w sumie cieszę się, że rozmowę mam w pierwszym terminie :D -
Alusi
Pytania rok temu były typu "Zna pan ten obraz co wisi na ścianie?" albo dotyczące kreatywności typu "Co by pan zrobił z białą plastikową krową?". Pytania te prowadziła babka od historii sztuki, więc raczej wystarczyło się uśmiechać i wywierać wrażenie niż jakoś szczególnie popisywać się wiedzą; -) -
Anako
hehe, zauważyłam :) ja trafiłam na pytanie: "Jak rozpromowałaby Pani Warszawę na świat, mając przy tym nieograniczone fundusze?"
ogólnie poszło zadziwiająco szybko i bezboleśnie. a teraz już nie mogę doczekać się października :D -
rud
heh a ja jakoś nie pałam specjalnym afektem do października, mógłby byc dużo później -
Anonim
Cicho siedz, rudboj. Ja mam bliskie spotkania z historia sztuki we wrzesniu :)