SNM [402]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Katiusza

Pokazać się, ile nas tu jest, kto zainteresowany studiowaniem na SNM poszedł na konsultacje?

Ja się wybrałam i między innymi dlatego zakładam temat- ponieważ nie dotrę dzisiaj na zajęcia może ktoś życzliwy powiedziałby co było i co jest do zrobienia i przyniesienia na piątek :)

No ale oprócz pomocy bliźniemu w potrzebie, możemy tu powymieniać spostrzeżenia, ponarzekać albo się pozachwycać zajeciami, co kto ma do powiedzenia to proszę bardzo.
  • Anonim

Ja spostrzeglem, ze wszyscy wygladacie na strasznie wystraszonych :)
  • Tomasz, Ojcze Nasz

mi sie jak na razie podoba; )
    chociaz zajecia moglyby byc troche tresciwsze,
    dwie rundki honorowe prowadzacego miedzy sztalugami to malo...

oraz
    dzisiaj taboretow ciag dalszy
    na piatek/srode mamy przygotowac "kopie" czarno-bialej fotografii, z pelnym odwzorowaniem waloru, technika raczej dowolna

• Katiusza

Ile tych "kopii"? Rozumiem że to ma być z tych zdjęć co niby na dzisiaj były, co je niby zrobiłam ale niby nie mogłam przyjść :D

Słyszałam że na piątek farby mamy przynieść, prawda to?

P.S.
    Dziękuję niebiosom że mnie od tych taboretów ustrzegły...

P.S. 2
    To fakt, wyglądamy na wystraszonych, a właściwie to dobre pytanie czemu? Bo nie wiem, a sama wyglądam :)
  • Anonim

Taborety nie tylko Wam nie wychodza :D Prowadzacy tak maja, ze wiecej mozna z nimi postac na papierosku niz znalezc na sali, a farby radze przyniesc wlasne, moich nie ruszac :P A czemu wygladacie na wystraszonych? Bo nigdy bylo u nas takiej ciszy na sali, ot co.
  • Tomasz, Ojcze Nasz

fote wybierasz sobie dowolna, byle w b&w
    kopii sztuk raz
    a z farbami to pierwsze slysze O_o
    (... na koncu sali wcale tak cicho nie jest :P)
    ale popytam jeszcze w takim razie
    taboretom stanowcze nie; )
  • Anonim

buehehe.. to że nigdy nie ma ciszy w pracowni możemy głownie zawdzięczać Tobie, Miazga.. :D:D:D
    btw: chwała Ci za to ze czynisz nasze zajecia takimi jakie są :D

rotfl.. chyba nie bedzie w przyszlym roku godnego nastepcy.. i dlatego nasz rocznik SNM jest taki wyjatkowy :D

Kandydaci, żalujcie ze nie studiujecie razem z nami <rotfl>
  • doninha

ja to jestem troche wystraszona ale z dnia na dzien jest coraz lepiej pozyjemy zobaczymy co dalej; ]
  • Alusi

Ej, kiedy macie zajęcia? :P
  • rud

hehe pewnie zaraz po nas, dlatego taki bałagan na sali jest :]
  • Anonim

Gdzies tak pomiedzy PSY a ANI zaczynaja z tego co zdazylem zauwazyc :)
  • Anonim

A tak z ciekawosci zapytam: ile Was tam sztuk jest na tych konsultacjach, bo nie chcialem lazic Wam przed martwa natura zeby policzyc? :)
  • Katiusza

Z dnia na dzień byłoby lepiej gdybym zrobiła którąkolwiek zadaną pracę, a jak na razie się nie złożyło...Wszystko przez to że sie przeprowadziłam akurat w ten weekend i wszystko miałam w pudełkach, aż wstyd się tam pokazać dzisiaj, chociaż...jak zadali po 1 zajeciach to na 2 było tylko nieśmiałe "Czy ktoś zrobił?" :D
  • też uczęszczam.. tyle ze to moje pierwsze spotkanie ze sztalugą... nie wiedzialem ze bedzie az taki nacisk na to... :| coz trzeba w domu dziergać tyle ze matura w tym roku i czasu nie ma... hmmm co by tu jeszcze.. aaa opony ssą.. serwetki też.. pozdrawiam..
  • Anonim

hej a mam male pytanko do studentow..gryzdacie na sztalugach tylko na zajeciach czy i po wam kaza?
  • z

mozna przychodzic po zajeciach jak ktos ma czas i ochote...zdaje sie ze sa i tacy...
  • Anonim

czyli jak sie nie skonczy rysunku to albo zostac albo konczyc w domu...?
  • z

nieslyszalem zeby ktos do domu taszczyl arkusz 100x70 by go skonczyc w domu. chyba ze jakis zapaleniec. raczej na nastepnych zajeciach sie konczy, albo nie konczy sie wcale, oczywista
  • Anonim

Zagul, Ty burzysz wyobrazenia mlodziezy na temat studiow wyzszych! I teraz beda myslec, ze mamy lajtowe studia :)
  • rud

ja prawie nigdzy nie wyrabiam się żeby skończyć "dzieło" na zajęciach, i w domu kończę... ale nigdy nie widziałem żeby ktokolwiek został "po zajęciach żeby kończyć".
| |

Grono studentów wydziału "Sztuka Nowych Mediów" na PJWSTK. lolz

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)