-
Katiusza
Pokazać się, ile nas tu jest, kto zainteresowany studiowaniem na SNM poszedł na konsultacje?
Ja się wybrałam i między innymi dlatego zakładam temat- ponieważ nie dotrę dzisiaj na zajęcia może ktoś życzliwy powiedziałby co było i co jest do zrobienia i przyniesienia na piątek :)
No ale oprócz pomocy bliźniemu w potrzebie, możemy tu powymieniać spostrzeżenia, ponarzekać albo się pozachwycać zajeciami, co kto ma do powiedzenia to proszę bardzo. -
Anonim
-
mi sie jak na razie podoba; )
chociaz zajecia moglyby byc troche tresciwsze,
dwie rundki honorowe prowadzacego miedzy sztalugami to malo...
oraz
dzisiaj taboretow ciag dalszy
na piatek/srode mamy przygotowac "kopie" czarno-bialej fotografii, z pelnym odwzorowaniem waloru, technika raczej dowolna
-
-
Katiusza
Ile tych "kopii"? Rozumiem że to ma być z tych zdjęć co niby na dzisiaj były, co je niby zrobiłam ale niby nie mogłam przyjść :D
Słyszałam że na piątek farby mamy przynieść, prawda to?
P.S.
Dziękuję niebiosom że mnie od tych taboretów ustrzegły...
P.S. 2
To fakt, wyglądamy na wystraszonych, a właściwie to dobre pytanie czemu? Bo nie wiem, a sama wyglądam :) -
Anonim
Taborety nie tylko Wam nie wychodza :D Prowadzacy tak maja, ze wiecej mozna z nimi postac na papierosku niz znalezc na sali, a farby radze przyniesc wlasne, moich nie ruszac :P A czemu wygladacie na wystraszonych? Bo nigdy bylo u nas takiej ciszy na sali, ot co. -
fote wybierasz sobie dowolna, byle w b&w
kopii sztuk raz
a z farbami to pierwsze slysze O_o
(... na koncu sali wcale tak cicho nie jest :P)
ale popytam jeszcze w takim razie
taboretom stanowcze nie; )
-
Anonim
buehehe.. to że nigdy nie ma ciszy w pracowni możemy głownie zawdzięczać Tobie, Miazga.. :D:D:D
btw: chwała Ci za to ze czynisz nasze zajecia takimi jakie są :D
rotfl.. chyba nie bedzie w przyszlym roku godnego nastepcy.. i dlatego nasz rocznik SNM jest taki wyjatkowy :D
Kandydaci, żalujcie ze nie studiujecie razem z nami <rotfl> -
doninha
ja to jestem troche wystraszona ale z dnia na dzien jest coraz lepiej pozyjemy zobaczymy co dalej; ] -
Alusi
-
rud
-
Anonim
Gdzies tak pomiedzy PSY a ANI zaczynaja z tego co zdazylem zauwazyc :) -
Anonim
A tak z ciekawosci zapytam: ile Was tam sztuk jest na tych konsultacjach, bo nie chcialem lazic Wam przed martwa natura zeby policzyc? :) -
Katiusza
Z dnia na dzień byłoby lepiej gdybym zrobiła którąkolwiek zadaną pracę, a jak na razie się nie złożyło...Wszystko przez to że sie przeprowadziłam akurat w ten weekend i wszystko miałam w pudełkach, aż wstyd się tam pokazać dzisiaj, chociaż...jak zadali po 1 zajeciach to na 2 było tylko nieśmiałe "Czy ktoś zrobił?" :D -
-
qć
też uczęszczam.. tyle ze to moje pierwsze spotkanie ze sztalugą... nie wiedzialem ze bedzie az taki nacisk na to... :| coz trzeba w domu dziergać tyle ze matura w tym roku i czasu nie ma... hmmm co by tu jeszcze.. aaa opony ssą.. serwetki też.. pozdrawiam.. -
Anonim
hej a mam male pytanko do studentow..gryzdacie na sztalugach tylko na zajeciach czy i po wam kaza? -
z
mozna przychodzic po zajeciach jak ktos ma czas i ochote...zdaje sie ze sa i tacy... -
Anonim
czyli jak sie nie skonczy rysunku to albo zostac albo konczyc w domu...? -
z
nieslyszalem zeby ktos do domu taszczyl arkusz 100x70 by go skonczyc w domu. chyba ze jakis zapaleniec. raczej na nastepnych zajeciach sie konczy, albo nie konczy sie wcale, oczywista -
Anonim
Zagul, Ty burzysz wyobrazenia mlodziezy na temat studiow wyzszych! I teraz beda myslec, ze mamy lajtowe studia :) -
rud
ja prawie nigdzy nie wyrabiam się żeby skończyć "dzieło" na zajęciach, i w domu kończę... ale nigdy nie widziałem żeby ktokolwiek został "po zajęciach żeby kończyć".