Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • nalewajka

o co właściwie chodzi z tym ptakiem? czy ktoś mi może napisać jakie są ograniczenia? czy można używać wielokątów? tzn. czy jak złoże pięciokąt z prostokąta i trójkąta to to może być np. całe czarne czy też musze wyodrębnić te dwie figury linią tudzież różnymi stopniami szarości? i czy to właściwie ma być płaskie czy trójwymiarowe? znowu nie wiem czego oni właściwie od nas chcą
  • rud

może napiszę co oni mi powiedzieli że oczekują. ma być min 3 kartki. wszystkie kady pionowe. na pierwszej kartce musi być ptak w całości. mogą być kadry zarówno postaci jak i ptaka (oprucz pierwszej kartki). na każdej kartce może być zarówno ptak jak i postać. poza tym chyba wszystko jasne :)
  • Anonim

hej sorki ze tu pisze ale wybralam topic z najmiejsza iloscia:P
    wybieram sie na dni otwarte..myslicie ze warto?
  • .z.

no, Mizagi, pretendentki już nie tylko stopy, ale całe siebie wręcz prezentują, szarżuj! :P
  • Anonim

>"i was wrong to let you go" napisała:
    >hej sorki ze tu pisze ale wybralam topic z najmiejsza
    >iloscia:P
    >wybieram sie na dni otwarte..myslicie ze warto?
    Nie wiem, podejrzewam ze powiedza Wam troche wiecej niz nam w ubieglym roku, wiec jesli informacje na stronie tudziez w informatorze, ktore nawiasem mowiac sa gowno warte i nieaktualne, Wam nie wystarczaja to zapraszam. Moze nawet beda jacys studenci. Pawelek, to idiom?
  • Anonim

A Tobie Haniu odpowiem z cala elokwencja na jaka mnie stac: bujaj sie :D
  • .z.

taaa, nieuleczalnie zajebisty, ech... :>
  • Anonim

Oj Haniu, nie zlosc sie na mnie, wiesz ze ja tak z sympatii do Ciebie :)
  • .z.

nie ma sprawy, zrehabilitujesz się w naturze (czytaj: farbki, arkusze)...
  • theD

pgp smierdzi !;D
  • Anonim

robimy to samo (tyle ze lepiej) czy zadal cos nowego? :>
  • .z.

to samo lepiej - wygrażał się, że teraz będzie ostatnie podejście - czyli jak teraz nie będzie dobrze, to już zgadujemy sobie sami o co mu chodziło
| |

Grono studentów wydziału "Sztuka Nowych Mediów" na PJWSTK. lolz

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)