SNM [402]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Mariusz

Siema,
    jakis czas temu ktos zerwal nam z drzwi wszystkie tabliczki i przykeil takie miedziane...
    Z tego co kojarze to one pospadaly, bo tasma nie dala rady; ) Kiedy bedzie tam cos wisialo, bo nie ukrywajmy teraz to te drzwi tragiczni wygladaja...

a i na przyszlosc fajnie jakbys z nami jakies takie pomysly konsultowali...
  • Anonim

Jakie miedziane tabliczki? Watpie zeby to byl nasz pomysl, ale moze o czyms nie wiem :)
  • Mariusz

na jednej wydziergany napis "Robotyka prof. dr hab. Lech Polskowski" i maly krab a na dwoch pozostalych "Grafika Warsztatowa" i nazwiska jakis dwoch kolesi i jakies male cycki :P

podobno jakies dwie dziewczyny zrobily taka akcje.. ale nic wicej nie wiem
  • Anonim

Don't blame me. Mi tam kolo pyty lataja te tabliczki co wisza po szkole, nie mam dosc inicjatywy by cokolwiek zmieniac w jej wygladzie :)
  • theD

hmm tez nie kojarze zeby ktos to ruszal.
    moze na tych zajeciach wpadli na taki genialny pomysl; )
    ch wie
  • Anonim

to straszna tragedia.. jak można komuś zerwać naklejki z drzwi?! toż to przecież karygodne! zbeszcześcili Wasze magiczne wrota.. Wasz kilkuletni dorobek artystyczny, kulturalny... ach.. :(
  • Mariusz

>gregmatys napisał
    >to straszna tragedia.. jak można komuś zerwać naklejki z
    >drzwi?! toż to przecież karygodne! zbeszcześcili Wasze
    >magiczne wrota.. Wasz kilkuletni dorobek artystyczny,
    >kulturalny... ach.. :(

aha, dorobek artystyczny byl zaden bo mamy to w dupie, ale pomysl sobie jakbys sie czul jakby ktos Ci drzwi obsral, rozmazal i poszedl sobie...
  • theD

>gregmatys napisał
    >to straszna tragedia.. jak można komuś zerwać naklejki z
    >drzwi?! toż to przecież karygodne! zbeszcześcili Wasze
    >magiczne wrota.. Wasz kilkuletni dorobek artystyczny,
    >kulturalny... ach.. :(

ej ziom chill.. tez bys sie wkurwil jakbys opiekowal sie pracownia robotyki.
  • Mariusz

dzieki dominikt.

gadalem dzisiaj z tym typem co prowadzi te zajecia, niby za tydzien (sroda) maja sie pojawic znowu te tabliczki, tym razem na poxipol przymocowane...

z drugiej strony podoba mi sie ze robotyka nie bedzie juz "nudna"; )
  • Anonim

>Mariusz napisał
    >aha, dorobek artystyczny byl zaden bo mamy to w dupie, ale
    >pomysl sobie jakbys sie czul jakby ktos Ci drzwi obsral,
    >rozmazal i poszedl sobie...

To nie jest zbyt trafne porownanie. Moze i te tabliczki byly gowniane - nie wiem, nie widzialem - ale nie byly zrobione z gowna. Tacy przywiazani byliscie do tych swoich starych tabliczek, ze wedlug takiej skali mierzysz to zajscie? :)

• z

tez bym sie wkurwil, ktos tu sie bawi w artyste....trzeba go ukamieniowac, albo spalic na stosie :D
  • Anonim

nie no.. spoko.. przyznaje racje ze troche nie fair było to że bez pytania ktoś Wam 'upiekszyl' drzwi.. ale cholera.. to tylko drzwi :/
  • Mariusz

ale bylo tam logo Daharmy do ktorego jeden z nas jest bardzo przywiazany :P

w skrocie chodzi o to, ze ludzie z robotyki i tak sa bardzo sceptycznie do Was nastawienie, bo chodzicie przez nasze laboratorium, wstawili nam jakas siatke dla zwierzat do wneki i wyjeli zamek z drzwi. Dodatkowo w srody strasznie czyms smierdzi w calej pracowni, a zeby bylo fajniej - nie ma w niej zadnej wentylacji, wiec jak jeszcze ktos nam zrywa tabliczki z drzwi bez pytanie to jest to juz lekkie przegiecie...

;) ale mam nadzieje ze wszystko sie dobrze ulozy; )
  • Anonim

Logo bylo zajebiste. A pretensje o ten caly burdel koledzy informatycy niech maja do szkoly - my bylismy nie mniej zdziwieni, ze nam tam sale zrobili.
  • SpydeRR

dharme zdarly? no to mnie wlasnie tez wkurwily :D
  • Sebastian PP

śmierdzi w sali i to strasznie...
    ale...take a look on the bright side...jesteście odurzeni i to darmo!
    pozatym mylisz sie...smierdzi nie w środy ale w środy i piątki; )
    skonstruować t-800 i terminować. nic dla was prostszego.
  • Mariusz

silence!
    I kill you!

;)
  • ghetto philanthropic

heheheh
    terrorist without as*
  • Dreamcatcher

widze ze wiekszosc wypowiadajacych sie tu to studenci dziennych wiec do was pytanie ? :)

ile macie semstrow grafiki warsztatowej ?

Ja jestem na zaocznych i mamy chyba 2 i to na pierwszym roku , z tego co slyszalam wy macie na 3 roku wiec niezla rozbierznosc, pytam z ciekawosci bo mysle o przeniesieniu sie na dzienne w przyszlym roku a plan jak widze dzienne/ zaoczne sie troche rozbiega :/
  • Anonim

Delfina! Co to za emigracje?!
    Owszem, dla ścisłości, mamy 2 semestry. :)
  • 1
  • 2
| |

Grono studentów wydziału "Sztuka Nowych Mediów" na PJWSTK. lolz

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)