Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Czy by móc chodzić fakultatywnie na Japoński trzeba się gdzieś wpisać?
  • Anonim

Nie trzeba sie nigdzie wpisywac. Kobieta od japonskiego wywiesila liste kiedy sie maja odbywac zajecia, ta lista wisi zdaje sie na I pietrze, w okolicach sali 130, zreszta wysylala ja na mejla wszystkim. No i przychodzisz sobie kiedy chcesz generalnie. Zajecia maja w tym tygodniu wystartowac, a odbywac sie maja chyba w 131 i w 132
  • macieja

Co jest w ogole? Ja tu sie w sobote zrywam o 9am i na 10am jestem na japonskim a tu dupa i to nie w dobrym tego slowa znaczeniu :)

Byly 4 osoby (razem ze mna) w tym ja, kolezanka z snm, jakis koles z 2 roku oraz jakis z 5tego (idealny czas na rozpoczecie nauki btw. :P). Nie wiem jak w grupie na 12:00 ale u nas ciezko z istnieniem (jak sie nie rozpączkujemy do nast. tygodnia to albo my sie laczymy z grupa pozniejsza albo ona z nami...)

Tak wiec jesli ktokolwiek jeszcze chce chodzic na jap. w sobote o 10 rano to niech sie na nast. zajeciach pojawi bo nam grozi wyginiecie... :)

//No i pytanie w eter: kto, kiedy chodzi na jap i czy jest jeszcze jakis extra termin w srodku tygodnia poza sroda???
  • Ania

wlasnie, w srode dwie grupy o 12 maja k.o.p! wiec albo mobilizujemy wiecej ludzi na sobote (blee..) albo ustalimy z babka drugi termin w tygodniu..
  • Anonim

Raczej marne szanse na jakies terminy dodatkowe w tygodniu poza tym co babka zaproponowala. Bo raz - jest przeciez kilka poziomow. I dwa - zdaje sie ta sama babka prowadzi po 16 zajecia platne u nas.
  • lukasz malcer

Czesc tutaj Lukasz.Ja tez jestem zainteresowany japonskim.Obecnie posiadam 1kyu tazke jesli moglbym
    pomuc komus to spoko piszcie.Obecnie mieszkam w Tokyo takze postaram sie odpisac jak tylko bede mogl.私はルーカスと申します。現在1級取得をしてどんな時 でもアドバイスしてあげるよ。どぞう宜しくお願いします。
| |

Grono studentów wydziału "Sztuka Nowych Mediów" na PJWSTK. lolz

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)