-
k8
czy jest ktoś w stanie pojaśnic mi, jak wyglada sytuacja z poniedziałkowym pgp????
gdzie i o ktorej sie odbywa?????
-
SpydeRR
hmm gdzies na wybrzezu kosciuszkowskim.. chyba 33 czy 37.. a moze 4... :D
Nie wiem dokladnie, kurwa nawet nie pamietam o ktorej,
fak
nie zdawalem sobie sprawy, ze mam taka skleroze :D -
Anonim
ASP
Wybrzeże Kościuszkowskie 37
I pietro, sala 319
ja ze swoją sklerozą walczę żółtymi karteczkami :] -
theD
-
-
theD
-
Anonim
pawełek nie jest gangsta.. jemu tak zostało po zajęciach z rysunku.. jak ołówkiem mierzył proporcje stołków =D -
SpydeRR
jeszcze malo o mnie wiecie; ]
a Ty Str4y nie podskakuj bo oberwiesz kulke i sie skonczy :P -
k8
-
rud
a co z tą pinaką? bo wiem że ta folia ma się przyklejać czy coś w tym guście. ktoś słuchał i pamięta ? -
rud
-
magic chick
w ogole moze mnie ktos poinformowac co na jutro na to pgp ?? na jakim etapie mamy miec prace ?? troche tego nie ogarniam :/ -
rud
ogólnie mamy mieć na a3 z folią, z tatoo na gębie, i z tą folią. nie mam pojecia co ma być na jutro. ja jak na dziś nie mam nawet skończonego zdjęcia nie mówiąc o wydruku na a3, jutro przed pgp to zrobię.
gdzie zdobyć piankę ani dokładnie co z nią zrobić nie wiem -
Anonim
trzeba wydrukować zdjęcie+litere na formacie A3..
nakleic na piankę (taka 5mm wystarczy.. przynajmniej 18zł kosztuje o wielkosci 50x70chyba. mozna kupic w sklepie plastycznym.. tam wiedza o co chodzi.. albo w drukarni jakiejs.. gdzie wydruki wielkoformatowe robia.. wtedy moga Wam tez nakleic od razu.. <zalezy od lokalu>)
z folią jest tak ze tzreba przyniesc dwie.. z dwoma pomysłami ktore wymyslilismy.. pozniej bezdie trzeba ja przyczepiac jakos do tego wszytskeigo.. ale jak to nie wiem..
jak cos jest jeszce nie jasne to moge pomoc na gg:] -
Anonim
Zabardzo sie przejmujecie...
Więcej pozytywu w negatywnym świecie!
Jak zawsze wszyscy damy radę...
peace