SNM [402]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Mariusz

Hej,
    w sobotę (8.09.2007) jest dzień otwarty i z Kasprem robimy od nowa prezentację o uczelni. Chcemy wrzucić jakieś fotki z Waszego wydziału/Wasze prace na slajd o SNM. Również chcemy zrobić pokaz zdjęć/animacji w przerwie między prezentacjami uczelni, do tego celu potrzebujemy Waszej pomocy w postaci Waszych prac w formie cyfrowej. Z przyjemnością wysłuchamy też pomysłów i uwag; )

Prace proszę żebyście przesyłali do mnie (mariusz@zelazewski.pl) lub do Kaspra (samorzad@pjwstk.edu.pl).

Z góry dzięki.
  • Kaspi

Jak ktoś może to jeszcze fajnie by było jakby ktoś zrobił ze dwa slajdy o SNM w power poincie aby móc zintegrować z prezentacją o uczelni :)
  • Anonim

..szczerze mówiac: bardzo późno się za to zabieracie, albo bardzo późno wydział snm się o tym dowiaduje.. napiszę o tym na forum II roku i zobaczymy czy będzie jakiś odzew.. pozdrawiam
  • Mariusz

wiemy ze późno sie za to bierzemy; ) ale mniejszy wstyd pokazywać nasze wypociny niż to co zrobiła uczelnia... (mam taka nadzieje; ) )
  • theD

hehe tu sie zgadzam; )
  • Anonim

Chcecie to sie czestujcie z mojej strony, autopromocji nigdy za wiele :)
  • Kaspi

Widzę, że niektórzy się jeszcze nie przyzwyczaili, że u nas na uczelni wszystko na ostatnią chwile :D
  • Anonim

..dobra, dobra... odzewu brak.. jak coś wrzucam Ci na gg mpoje portfolio coś możecie stamtąd wziąć... po za tym nasze prace powinny jeszcze wisiec w budynku c.. pozdrawiam
  • theD

udal sie ten dzien otwarty ?
| |

Grono studentów wydziału "Sztuka Nowych Mediów" na PJWSTK. lolz

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)