-
Kaspi
Witam serdecznie
Chciałbym zasięgnąć opinii na temat propozycji, którą jako samorząd chcemy Wam przedstawić. Mianowicie chodzi o zorganizowanie dla Was stałego miejsca wystawowego po za PJWSTK. Jesteśmy w trakcie rozmów z jedną kawiarnią w okolicach pejotu i są zainteresowani aby w ramach współpracy z naszą uczelnią organizować u siebie stałe wystawy Waszych prac. Czekam na opinie.
Pozdrawiam -
theD
-
Anonim
Pomysl zajebisty, popieram w calej rozciaglosci. Pytanie tylko jak bedzie z chetnymi. My zorganizowalismy pod koniec I roku swoja miniwystawe w szkole, ale w 99% byla to zasluga uporu Zagula, kolejnemu rocznikowi juz sie nie chcialo. -
z
swietny pomysl
ale kto bedzie placil za wydruki, jaki bedzie format tych prac i do kogo mamy sie zglosic jak juz bedziemy mieli material -
-
Kaspi
Z płatnością za wydruki trwają rozmowy. Zobaczymy jeszcze po rozpoczęciu roku akademickiego jaki będzie odzew. Format prac jest jeszcze nie ustalony, zobaczymy jaki będzie rezultat rozmów z kawiarenką.
Jeżeli ktoś ma próbki swoich prac, które ewentualnie chciałby wystawić, to prośba jest aby podesłać miniaturkę na adres samorzad@pjwstk.edu.pl
Wtedy będzie nam też łatwiej rozmawiać z lokalem, jeżeli będziemy w stanie ukazać jakieś próbki prac.
Wszystko zależy od Waszych chęci, jeżeli będzie duży odzew to może uda się zorganizować wystawy tematyczne raz w miesiącu; )
Pozdrawiam -
z
ok, mysle ze jak bedzie rok szkolny to sie druknie pare malych plakatow z ogloszeniem, bo raczej niewielka czesc studentow snm korzysta z tego grona.
dzieki -
Anonim
fantastyczny pomysł,
byłaby to ogromna motywacja i możliwość artystycznego popisu
ja myślę że jak się otrzaskamy na dobre - to odzew będzie duży
jestem ZA! -
Gacek | velendil.com
-
shysh
Moim zdaniem pomysl jest swietny. Co do miejsca to domyslam sie ze chodzi tutaj o Monsoon Cafe ?; ).
I jeszcze pytanie: Mam nadzieje ze chodzi o prace ze wszystkich gatunkow? Tzn. malarstwo , rysunek , grafika i co tam kto jeszcze bedzie chcial : )? -
SpydeRR
Pomysl git, moznaby robic tematycznie raz na miesiac rozne dziedziny np. abstract, 3d, vector, foto portret itp np :) -
Anonim
>SpydeRR napisał
>Pomysl git, moznaby robic tematycznie raz na miesiac rozne
>dziedziny np. abstract, 3d, vector, foto portret itp np :)
O kurwa, ziomus, to chyba sie nie powiesisz tam, bo Ty nic przeciez nie umiesz! :D -
SpydeRR
-
Gacek | velendil.com
-
Angie
-
shysh
-
z