SNM [402]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kaspi

Witam serdecznie

Chciałbym zasięgnąć opinii na temat propozycji, którą jako samorząd chcemy Wam przedstawić. Mianowicie chodzi o zorganizowanie dla Was stałego miejsca wystawowego po za PJWSTK. Jesteśmy w trakcie rozmów z jedną kawiarnią w okolicach pejotu i są zainteresowani aby w ramach współpracy z naszą uczelnią organizować u siebie stałe wystawy Waszych prac. Czekam na opinie.

Pozdrawiam
  • theD

dobra inicjatywa - jestem za !
  • Anonim

Pomysl zajebisty, popieram w calej rozciaglosci. Pytanie tylko jak bedzie z chetnymi. My zorganizowalismy pod koniec I roku swoja miniwystawe w szkole, ale w 99% byla to zasluga uporu Zagula, kolejnemu rocznikowi juz sie nie chcialo.
  • z

swietny pomysl
    ale kto bedzie placil za wydruki, jaki bedzie format tych prac i do kogo mamy sie zglosic jak juz bedziemy mieli material
  • Kaspi

Z płatnością za wydruki trwają rozmowy. Zobaczymy jeszcze po rozpoczęciu roku akademickiego jaki będzie odzew. Format prac jest jeszcze nie ustalony, zobaczymy jaki będzie rezultat rozmów z kawiarenką.

Jeżeli ktoś ma próbki swoich prac, które ewentualnie chciałby wystawić, to prośba jest aby podesłać miniaturkę na adres samorzad@pjwstk.edu.pl

Wtedy będzie nam też łatwiej rozmawiać z lokalem, jeżeli będziemy w stanie ukazać jakieś próbki prac.

Wszystko zależy od Waszych chęci, jeżeli będzie duży odzew to może uda się zorganizować wystawy tematyczne raz w miesiącu; )

Pozdrawiam
  • z

ok, mysle ze jak bedzie rok szkolny to sie druknie pare malych plakatow z ogloszeniem, bo raczej niewielka czesc studentow snm korzysta z tego grona.
    dzieki
  • Anonim

fantastyczny pomysł,
    byłaby to ogromna motywacja i możliwość artystycznego popisu
    ja myślę że jak się otrzaskamy na dobre - to odzew będzie duży
    jestem ZA!
  • Gacek | velendil.com

Oczywiscie znakomity pomysł, jestem w 100% za .
  • shysh

Moim zdaniem pomysl jest swietny. Co do miejsca to domyslam sie ze chodzi tutaj o Monsoon Cafe ?; ).

I jeszcze pytanie: Mam nadzieje ze chodzi o prace ze wszystkich gatunkow? Tzn. malarstwo , rysunek , grafika i co tam kto jeszcze bedzie chcial : )?
  • SpydeRR

Pomysl git, moznaby robic tematycznie raz na miesiac rozne dziedziny np. abstract, 3d, vector, foto portret itp np :)
  • Anonim

>SpydeRR napisał
    >Pomysl git, moznaby robic tematycznie raz na miesiac rozne
    >dziedziny np. abstract, 3d, vector, foto portret itp np :)
    O kurwa, ziomus, to chyba sie nie powiesisz tam, bo Ty nic przeciez nie umiesz! :D
  • SpydeRR

Odezwal sie co "tylko laski umie robic..." :P
  • Gacek | velendil.com

no i cos wiadomo wiecej ?
  • Angie

?
  • shysh

temat umarl smiercia naturalna
  • z

no to nie czekac i biadolic, tylko ruszyc dupe i zorganizowac
| |

Grono studentów wydziału "Sztuka Nowych Mediów" na PJWSTK. lolz