-
macieja
Hej ho,
W formie odchamienia się przed sesyją byłem na weekend na mazurach (po raz ktorys tam) i jak zwykle zabralem ze soba kamere. Ponagrywalem i i udalo mi sie w koncu zebrac tyle materialu zeby zmontowac z tego sensowna calosc :)
http://www.navitasstudios.com/films...
//pozdrawiam i zycze milego ogladania... -
z
no bardzo fajny szort, dobra muzyka, ladne zdjecia, podoba mi sie...
historia mnie troche drazni, tzn wydaje sie jakby poczatek, rozwiniecie i zakonczenie byly zawarte w pierwszej polowie filmu, tzn. zbiera sie wiatr,pada deszcz, wychodzi slonce, i to sie wydaje cala historia.szczegolnie ze muzyka gdy plynie lodka przygotowuje na jakies niezwykle wydarzenie.scena gdzie pod drzewem jest lodka, ostrosc przechodzi z lodki na krzak, jednak lodka wydaje sie wazniejszym elementem.cos praca statywu nawala bo malo plynnie czasem przechodzi obraz.
calosc wyglada profesjonalnie i dobrze sie oglada, restecpa :] -
rud
bardzo fajny filmik, dosłownie pro, w stylu takich zapełniaczy na discovery channel, ale na wyższym poziomie. choć sądzę że ilość przejść powoduje że całość staje się dosyć statyczna - spróbuj porobić przejścia kadrów np drzewem, albo przez okno - sprawia to że obraz jest dużo smaczniejszy. poza tym czasem lekkie szarpnięcia kamery na statywie, chyba czas naoliwić; ) -
SpydeRR
noo stary, podpisuje sie pod zagiem i rudim.
Jest naprawde bardzo pro, swietny klimat !
Szkoda tylko tego plotu :D -
-
macieja
Dzieki za opinie :)
Wyjezdzam na mazury w na tydzien w piatek i tez cos bede krecil to moze wrzuce jak bedzie fajne... Tym razem raczej moze zwierzeta - jak sie pojawia :))
-
z