Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Arik

• 09/09/2009 18:51
    Hello.

Chyba nikt z zeszłego 3go roku już tu nie zagląda ale próbuję :)

Z tego co pamiętam rok temu były jakieś obrony w październiku.
    Po jakimś podaniu do Dziekana(?).

W dziekanacie mówią, że obrona w październiku to 1000zł plus podanie, plus uzasadnienie od promotora dlaczego nie wyrobiliśmy się we wrześniu.

Zanim się o tym dowiedziałem mój promotor powiedział, że pewnie będziemy musieli napisać podanie o zwolnienie z opłaty.

A jak było w zeszłym roku?

Będę dźwięczny za odpowiedź.
  • KHLe

• 11/09/2009 10:10
    No, nie jestem z zeszlego 3-roku, ale bylam na ostatni obronie i slyszalam jak omawiali wlasnie sprawe obrona po 29 wrzesnia. Podobno koniecznie jest oplata w wysokosci 1000 zl, to cos w rodzaju ITN.
  • Arik

• 11/09/2009 10:29
    Właśnie ITN kosztuje 600zł i można się bronić przez cały semestr a wykupienie samej obrony w październiku to 1000zł.
    Tak mówili wczoraj w dziekanacie ale dopiero jak wnikliwie zacząłem pytać.
  • KHLe

• 12/09/2009 07:16
    Hmn, tak? Mi sie wydaje, ze te 1000 jest na dowlne obrony z ciagu semestr. Spytaj dokladniej w dziekanacie, bo moze zmienili kwote na ITN do obrony, ale chyba masz prawo obronic kiedy chcesz. A poza tym cytuje " Jak 29 wrzesnia nie obronia to wtedy musza placic 1000 zl"
  • Arik

• 12/09/2009 12:23
    Dzięki.

Mówią mówią, ale ostatecznie może wyjść inaczej :)
    Wiem już, że na pewno w zeszłym roku nie płacili za październik ale jeszcze nie znam szczegółów.

Wygląda na to, że 1000zł to chyba wybór jakiegoś terminu obrony po wrześniu. Początkowo nie informują o innych opcjach (może by nabić hajs albo 'nastraszyć' ludzi by jednak się spięli i zdążyli do końca września). Nie jest to ITN. Mi w dziekanacie wyraźnie powiedzieli, że "obrona w październiku kosztuje 1000zł". Łukaszowi powiedzieli jeszcze, że nie wiadomo czy to będzie październik czy listopad.

Dopiero jak zapytałem o ITN to usłyszałem 600zł i że można się wtedy bronić w ciągu całego semestru.

Dziwne, ale to nie pierwsza dziwna akcja na tej uczelni.
| |

Grono studentów wydziału "Sztuka Nowych Mediów" na PJWSTK. lolz

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)