-
Anonim
Hello
Mam taka sprawe: Magazyn Hiro, 21 _lutego_ w klubie 1955 (tzw. „piatkach”) będzie robil impreze. Czesc tej imprezy, która odbedzie się w ciagu dnia, będzie miala charakter wystawy. Wystawiac będą się zarówno ‘wyjadacze’ jak i mlodzi i niewypromowani artyści. Tych ostatnich wlasnie szukamy. Impreza, będzie reklamowana w radiu, prasie, w formie ulotek no i oczywiście plakatow na których znalzloby się wasze nazwisko/pseudo. Pojawi się tam wiele osob ze środowiska mediow. Taka wystawa jest tez wpisem do cv/portfolio, wiec mysle, ze to fajna i dosyc rozlegla forma promocji, która wymaga stosunkowo niewielkiego zaangażowania. Wystarczy, ze pokazecie nam swoje prace (wysyłając na mila, mogą to być: zdjęcia, grafiki, obrazy) i będą one przez naszych specow zaakceptowane (ich wydruk jest po waszej stronie). Ilość miejsc jest niestety mocno ograniczona, a i czasu jest niewiele, także zainteresowanych prosiłbym o jak najszybszy kontakt na priv gdzie podam maila, na który trzeba slac prace, odpowiem na wszytkie pytania itp, Ew. można złapać mnie w szkole i powiem what next. Na zgłoszenia mamy mniej niż tydzień. Impreza ma bardzo rozlegly i atrakcyjny program, niestety jest jeszcze za wcześnie żebym mogl zdradzac wszystkie szczegóły, w każdym razie gwarantuje, ze warto wziąć w tym udzial:). Rozumiem, ze teraz jest okres sesjowy i generalnie wszyscy maja urwanie glowy, ale dopinanie szczegółów odbedzie się bliżej przed impreza, teraz chodzi jedynie o wyslanie prac.
Pozdrawiam.
-
Anonim
Fanx za dotychczasowe zgloszenia. Wrzucam oficjalny plakat zachecajacy; ) -
Anonim
http://www.digart.pl/aktualnosci/93...
tu jest full info, mam nadzieje, ze ktos z Was znalazl sie na liscie wystawiajacych sie.
Pzdr. -