-
SpydeRR
yoyo
Czy ktos z Was, leniwe dranie, broni sie w koncu w lutym? :D
Ja, na przyklad, bardzo bym chcial... aczkolwiek czarno to widze, poniewaz
moja promotorka od teorii - p. Rudzka - ponoc nie pracuje juz na pejocie...
Pisze "ponoc" bo tak slyszalem, a nie bardzo chce potwierdzac tego u niej, bo odkad uzgodnilismy temat mojej pracy - nie zamienilem z nia slowa :)
I tu pojawia sie pytanie, czy ktos ma ten sam problem i probowal go rozwiazac?; ]
-
theD
Mam ten sam problem i nie probowalem go rozwiazac.. licze na samoistna naprawe; D -
Iva
Pani Rudzka jest w kazdy wtorek na ASP w godzinach 18-20 i przyjmuje dyplomantów. Najlepiej przed pojawieniem sie u niej wyslac maila : annarudzka@o2.pl
Ja juz koniecznie w lutym chce sie obronic takze mam nadzieje ze sie spotkamy :) -
-
theD
oo dzieki za info ! :)
a swoja droga jakie sa opcje przedluzenia dyplomu :D ? -
di
a ja jutro ide do nowinskiego pierwszy raz w tym semestrze...taki prezent noworoczny- mile spotkanie zwłaszcza z moim ulubionym asystentem.
ktos sie wybiera?
i jeszcze jedno pytanie - czy ktos wie do kiedy wszystko trzeba miec na cacy jesli chodzi o obrone w lutym? -
Stephanie Forester
-
SpydeRR
o to dobrze wiedziec. Czyli rozumiem, ze mimo, ze nie pracuje to tych co wziela to juz doprowadzi do konca?
-
rud
dyplom można przedłużać bodajże 2 lata, za każdym semestrem parę stów w plecy; )
do kiedy trzeba mieć wszystko gotowe, to pewnie tak jak ostatnio, tzn w teorii na miesiąc przed, w praktyce parę tyg, nawet może tydzień.
Rudzka razem z Walentowiczem prowadzili rozmowy egz na pjwstk bodajże w czerwcu, wiem bo ich widziałem, więc wydaje mi się że oboje powinni nadal być na pjwstk...
ja też będę się starał w lutym bronić, ale kurcze nie wiem czy promotor pozwoli :/
kto już się obronił? wiem że janek i magda, bo na ich obronie byłem. -
theD
-
Alka
-
rud
też dostaliście takiego maila:
"
Szanowni Państwo,
Dziekan Wydziału Sztuki Nowych Mediów informuje, że do dnia dzisiejszego nie
odnotowano państwa obecności na zajęciach w tym semestrze. Jeśli państwo nie
wyjaśnią tej sytuacji do 22 I 2009r. spowoduje to wpisanie do protokołu przy
państwa nazwisku oceny niedostatecznej. Proponuję zjawić sie w dziekanacie razem
z prowadzącym i na miejscu wyjaśnić sytuację.
Z poważaniem,
Barbara Jędrzejczak
"
właśnie to przeczytałem. chyba chodzi o to że trzeba było na konsultacjach wpisywać obecność. zajefajnie że o tym mówią pod koniec sem.... -
Anonim
e tam. chyba nie ma problemu jesli chodziles na konsultacje:P
chyba, że Twój promotor uzna, że skoro nie masz podpisów, to on Cię nie zna w ogóle:P:P:P
ja dostalem takiego maila. i okazało się, że mój promotor miał zwidy, bo podobno byłem kilka razy na konsultacjach:D
huh.. kto sie jeszcze broni w czerwcu?:D -
theD
-
-
rud
ja na 100% bronię się 27 lutego, tym razem naprawdę na 100% i to wbrew mojemu $%$^%^ promotorowi, huehuehue; )