- 1
- 2
-
fuck...
Czy ktoś mógłby mi powiedzieć o której jutro zaczynają sie zajęcia? Ja wogóle tego planu nie kminie, próbowałem dojść po instrukcji z pjwstk wiki ale chyba za ciemny jestem :)
Z góry thnx! -
Anonim
-
fuck...
-
Haushinka
Jesli sie jest w grupie 111 na snm to znaczy jakby to byla gr I? si? w ogole po kiego grzyba te setki i dziesiatki? -
-
Anonim
-
Haushinka
-
fuck...
a ja nawet nie wiem w jakiej grupie jestem! fuck! powiedziano mi że jutro rano będą rozwieszone... -
fuck...
a jakie wogóle są jutro przedmioty? nie wiem czy dobrze czytam, ale na moje oko to jest jutro rysunek i historia... ? -
Don Octavio de Flores
-
fuck...
a wiadomo jaki format? mamy przynieść już pierwszego dnia 50x70 ?XD ja myślałem że jakieś gadu gadu będzie czy coś , pierwszego dnia :) ale ja durny ... -
Don Octavio de Flores
-
fuck...
hahahaha, o budowie anatomicznej przyborów rysunkowych :) nie no, z tym gadaniem to myslałem zanim skumałem że jest rysunek wogóle w planie -
Anonim
Na rysunek to bierzcie kartki 100 x 70, klipsy do deski, i kubusie. Wsio!
;-) -
Lilli
damn, nie zdarzylam kartek kupic... mam tylko karton xD
a te setki to po to zeby zaznaczyc, iz 1 semestr... za semestr bedzie grupa 211 itd. .... dziesiatki to nie mam pojecia.... a pewnie po to, ze im jakas biurokracje ulatwia; P -
Angie
olejcie branie kartek jutro - na pierwszych zajeciach dziekan was przywita i opowie o tym, co was czeka. Potem polecam piwo w Medyku :) -
Don Octavio de Flores
-
Anonim
>Angie napisał
>olejcie branie kartek jutro - na pierwszych zajeciach
>dziekan was przywita i opowie o tym, co was czeka. Potem
>polecam piwo w Medyku :)
popieram:D -
Anonim
-
Lilli
-
ღkairi
moze jest ktos chetny z grupy 213 na miejsce w 212? / sorry ze tu, ale nie chce nowego topicu zakladac XP
- 1
- 2
|
|
Grono studentów wydziału "Sztuka Nowych Mediów" na PJWSTK. lolz