-
agata
-
shysh
czemu nie :). przypomina mi sie jak w zeszlym roku ustawialismy sie na spotkanie integracyjne , razem z informatyka jeszcze; P. nie bylo nas duzo ale bylo wesolo -
shysh
i co to temat ledwo zaczety od razu zdycha?
ja bym proponowal jakies spotkanie w nastepny weekend , moze do tego czasu wiecej osob by ogarnelo ten temat -
agata
właśnie, co to się dzieje?
jeśli o mnie chodzi to następny weekend mi pasuje, tylko fajnie by było gdyby był jakiś odzew od innych -
-
Anonim
-
shysh
ciekawe czego jak do rozpoczecia roku akademickiego jeszcze miesiac,, na pewno zapierdalaja jak szaleni -
Anonim
no wiesz, trzeba sie przygotować xP Nie wdziałeś tematu "Twórcze plany na wakacje"?;)
Jak bede w warszawie to z chęcią sie przyłącze :) -
Ana
A co mi tam, jak sie uda ustalic co i jak, to przyjde !
Zero planow na wakacje- tym bardziej tworczych;) -
shysh
no to trzeba tam rozeslac jakies pijackie wici po znajomych itp; d. jak bedzie wiecej osob to chyba najlepiej zgadac sie gdzies w plenerze z piwem czy w jakims klubie , a jak bedzie mniej to proponowalbym umowic sie np w kafefajce i przy okazji zapalic sheeshe; P. ewentualnie bardzo fajnie jest jeszcze w Planie B ale to raczej na spokojnie .
to co? moze ktos sypnie jakims terminem; P ? -
agata
-
shysh
ten czwartek ? oprocz 4 osob nikt sie nie udziela narazie, no ale w sumie czemu nie -
agata
czemu nie, właśnie. Maciek, skoro jesteś z 2 roku to możesz dalej przekazać wiadomość o spotkaniu, hm? to o której? -
m.
-
TOM
-
Ana
-
zebra
ja bym sie chetnie dolaczyla gdyby nie fakt, ze nadal nie mam gdzie mieszkac :/ -
TOM
spóźniłaś się chwilę już wynająłem moje mieszkanie innym studentom :( -
zebra
-
agata
mi pasuje, lecz mogę się trochę spóźnić :)
a właśnie gdzie się umawiamy? pod planem b czy pod rotundą? -
TOM
wolę pod rotundą bo w planie b nigdy nie byłem to sam nie trafię hehe ; P