SNM [402]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Daniel Fukuda

Witam grono studenckie SNM,

Chcę zdawać na SNM, ale mam zerową wiedzę nt. Historii Sztuki, czy są jakieś książki co pokrywają jakąś podstawową wiedzę wymaganą na rozmowę kwalifikacyjną? I jakie to są pytania? Jak by ktoś dał przykład pytanie to byłbym wdzięczny, tylko bez dzołków plz; -)

Pozdrawiam!
  • Anonim

"Dzieje sześciu pojęć" Tatarkiewicza przeczytać warto.
  • Haushinka

a ja proponuje, aby kolega poszukal tematu o rozmowach, bo tam nawet pisalismy o pytaniach....
  • Anonim

ale ogólnie rozmową sie nie przejmuj, musisz ich zagadać i tyle, a czy będziesz mówił o historii sztuki, filmach, muzyce to już jak wolisz:P
  • shysh

przejmij sie teczka zamiast rozmowa
  • Haushinka

kiedy dostaje sie wlasne konto, kiedy dowiadujemy sie o planie zajec? i jak to jest z platnoscia? pierwszaki korzystaja z tego konta ogolnego?
  • Lilli

Pan z rekrutacji powiedzial mi na poczatku sierpnia, ze "za jakies dwa tygodnie powinna byc legitymacja, wlasny numer konta etc." ... jak na razie nic nie widze na profilu rekrutacyjnym

ale jak cos to mowil, zeby wplacac na konto ogolne
  • Haushinka

rozumiem w takim razie, ze konto ma byc poprzedzone nr naszego roku, czyli: 1 59 1060...itd? a jakis specjalny tytul wplaty?
  • Lilli

tego to na razie nie wiem :<
  • peron pierwszy

w zeszłych latach osobiste konta pozakładali gdzieś w połowie semestru zimowego, także do tej pory wszystkie wpłaty studentów pierwszego roku robiło się na konto ogólne. oznaczało to kilkutygodniwe opóźnienia w księgowaniu, ale chyba nikomu nic się nie stało.

pozdr.
  • peron pierwszy

oczywiście pisałem o kontach bankowych księgowości. szkolne konta sieciowe otrzymaliśmy w dniu rozpoczęcia roku.
| |

Grono studentów wydziału "Sztuka Nowych Mediów" na PJWSTK. lolz

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)