SNM [402]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • .denikina

Mnie jeszcze interesuje ALG, UKO, MAD i PPB... ^^
  • hello there

a to chyba nie nasze :D to z informatyki, właśnie znalazłem: http://wiki.pjwstk.edu.pl/index.php...
  • .denikina

Aha; )
  • .denikina

Kurcze, ten plan to jakaś masakra jest..; )
  • .denikina

No, ale z drugiej strony, to dlaczego mam to wpisane grupę 115 :(
  • hello there

Spodziewałem się że będzie gorszy :D poniedziałek i wtorek to na serio masakra studentów, szczególnie pięciogodzinne rysowanie i malowanie o.O ale pozostałe dni są w porządku, szczególnie środa i czwartek :)
  • hello there

>.denikina napisała:
    >No, ale z drugiej strony, to dlaczego mam to wpisane grupę
    >115 :(

Hmm może na innych kierunkach mają taką samą numerację grup... ale to chyba nie są nasze zajęcia na szczęście :) nasze są chyba tylko te na turkusowym tle
  • .denikina

No, właśnie dlatego masakra to jest - bo ja się nie bardzo orientuję, które są nasze xDDD
  • hello there

Chyba tylko to turkusowe, prawie idealnie pasuje do naszego programu studiów :D O tu ---> http://www.pjwstk.edu.pl/?strona=17...

Tylko wygląda na to że fotografii nie ma na planie, ale może coś zmienili i jej nie ma w tym semestrze...
  • .denikina

może, bo te struktury wizualne to też nie pasują do programu...; )
  • hello there

to wygląda na to że trochę zmienili w tym roku nasz program :) według rozkładu struktur wizualnych nie powinno być w żadnym semestrze. Ciekawi mnie czym są te tajemnicze struktury wizualne :D i chyba cieszę się że nie ma fotografii... już chyba z zajęć praktycznych wystarczająco roboty będzie z rysowaniem i malowaniem O_o
  • .denikina

A tak w ogóle - to z ciekawości - ile nas jest na roku? :)
  • hello there

nie mam zielonego pojęcia ale też mnie to ciekawi... szczególnie że rysunek i malarstwo nie mają podziału na grupy i wszyscy się w jednej sali muszą zmieścić :) jeśli jest 6 grup (ktoś wcześniej napisał że jest o jedna więcej niż na planie) i każda ma co najmniej 10 osób (na mojej poprzedniej uczelni grupy miały średnio 12 do 15) to by wyszło co najmniej 60 osób :O
  • dominia

a jak mam sie dowiedziec w ktorej grupie jestem?
  • hello there

ja dziś zadzwoniłem do biura rekrutacji, tam mi powiedzieli mój numer indeksu i hasło które trzeba wpisać o tu ---> dziekanat.pjwstk.edu.pl i tam trzeba wejść do "przebieg studiów" :)
  • dominia

dzieki, bo juz prawie umarlam na zawal ze nic nie wiem i tego nie ogarne :)
  • hello there

ja tak samo miałem :) pisałem do nich maila wcześniej ale przez 3 dni nie odpisali więc w końcu zdecydowałem się dziś zadzwonić :)
  • .denikina

tak - też miałam ten motyw - umierania ze strachu, że nic nie ogarniam, coś mnie ominęło itp. a wszyscy w domu mi przypominają, że i tak jeszcze do rozpoczęcia sporo czasu :D
  • hello there

ja też się właśnie bałem że mnie coś ominęło i nic nie wiem :D a że jeszcze do nich parę razy dzwoniłem wcześniej w wakacje w innych sprawach, to miałem opór by jeszcze raz dzwonić, bo już pewnie mnie pamiętają jako tego co się ciągle o coś pyta :P
  • .denikina

no, ja ich ciągle nękałam mejlach, ale jednak zawsze odpisywali; )

poza tym - no jednak nikogo na uczelni nie znam, więc jak mnie coś ominie, to na pewno się nie dowiem :P
| |

Grono studentów wydziału "Sztuka Nowych Mediów" na PJWSTK. lolz

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)