-
.denikina
-
hello there
a to chyba nie nasze :D to z informatyki, właśnie znalazłem: http://wiki.pjwstk.edu.pl/index.php... -
.denikina
-
-
.denikina
-
.denikina
-
hello there
Spodziewałem się że będzie gorszy :D poniedziałek i wtorek to na serio masakra studentów, szczególnie pięciogodzinne rysowanie i malowanie o.O ale pozostałe dni są w porządku, szczególnie środa i czwartek :) -
hello there
>.denikina napisała:
>No, ale z drugiej strony, to dlaczego mam to wpisane grupę
>115 :(
Hmm może na innych kierunkach mają taką samą numerację grup... ale to chyba nie są nasze zajęcia na szczęście :) nasze są chyba tylko te na turkusowym tle -
.denikina
No, właśnie dlatego masakra to jest - bo ja się nie bardzo orientuję, które są nasze xDDD -
hello there
Chyba tylko to turkusowe, prawie idealnie pasuje do naszego programu studiów :D O tu ---> http://www.pjwstk.edu.pl/?strona=17...
Tylko wygląda na to że fotografii nie ma na planie, ale może coś zmienili i jej nie ma w tym semestrze... -
.denikina
-
hello there
to wygląda na to że trochę zmienili w tym roku nasz program :) według rozkładu struktur wizualnych nie powinno być w żadnym semestrze. Ciekawi mnie czym są te tajemnicze struktury wizualne :D i chyba cieszę się że nie ma fotografii... już chyba z zajęć praktycznych wystarczająco roboty będzie z rysowaniem i malowaniem O_o -
.denikina
-
hello there
nie mam zielonego pojęcia ale też mnie to ciekawi... szczególnie że rysunek i malarstwo nie mają podziału na grupy i wszyscy się w jednej sali muszą zmieścić :) jeśli jest 6 grup (ktoś wcześniej napisał że jest o jedna więcej niż na planie) i każda ma co najmniej 10 osób (na mojej poprzedniej uczelni grupy miały średnio 12 do 15) to by wyszło co najmniej 60 osób :O -
-
dominia
-
hello there
ja dziś zadzwoniłem do biura rekrutacji, tam mi powiedzieli mój numer indeksu i hasło które trzeba wpisać o tu ---> dziekanat.pjwstk.edu.pl i tam trzeba wejść do "przebieg studiów" :) -
dominia
dzieki, bo juz prawie umarlam na zawal ze nic nie wiem i tego nie ogarne :) -
hello there
ja tak samo miałem :) pisałem do nich maila wcześniej ale przez 3 dni nie odpisali więc w końcu zdecydowałem się dziś zadzwonić :) -
.denikina
tak - też miałam ten motyw - umierania ze strachu, że nic nie ogarniam, coś mnie ominęło itp. a wszyscy w domu mi przypominają, że i tak jeszcze do rozpoczęcia sporo czasu :D -
hello there
ja też się właśnie bałem że mnie coś ominęło i nic nie wiem :D a że jeszcze do nich parę razy dzwoniłem wcześniej w wakacje w innych sprawach, to miałem opór by jeszcze raz dzwonić, bo już pewnie mnie pamiętają jako tego co się ciągle o coś pyta :P -
.denikina
no, ja ich ciągle nękałam mejlach, ale jednak zawsze odpisywali; )
poza tym - no jednak nikogo na uczelni nie znam, więc jak mnie coś ominie, to na pewno się nie dowiem :P