-
SpydeRR
-
z
Spyder zastanow sie jak beda wygladaly strony internetowe za pare lat, gdy przepustowosc laczy bedzie taka jak na twardym dysku; ], 3d napewno ci sie przyda w wielu przypadkach,chociazby podstawy, ale to twoja decyzja.
Osobiscie to na waki przychodzilem sie pobawic, ale nigdy nie widzialem zeby ktos podrzedl i powiedzial, ej nie umiem tego zrobic, powiedz mi jak. moze takie sytuacje byly, nie zwrocilem uwagi. nie bronie tu prowadzacych bo wiedze ktora przekazali , moznaby przedstawic na dwoch zajeciach.
To jest prosta sprawa, jak w zeszlym roku mi przeszkadzalo wiele rzeczy to poszedlem do pani Drabik i wytluszczylem problemy, z mojego punktu widzenia sie poprawilo. wiec moze ruszcie dupy do niej i powiedzcie co wam nie pasuje, zamiast biadolic w kacie po cichu.
Zastanawiam sie czy ci ktorzy najwiecej biadola, moga z czystym sumieniem powiedziec, ze chodza na wiekszosc zajec i sami wkladaja kupe roboty :] ...mozeby sie dostac na panstwowa uczelnie i zobaczyc jak naprawde sie zapierdala, wykladowcy maja cie w dupie, i nic nie da sie zalatwic, bo niektorzy nie maja o tym pojecia.
...i chuj :) -
SpydeRR
heh no moze i masz racje, czasem umiejetnosc wymodelowania pudelka zamiast wkladania go w szopie by sie przydala :)
Co nie znaczy ze juz zmienilem zdanie :]
Ogolnie powinni nam dac kilka przedmiotow do wyboru... no nie wiem sie zobaczy jak to bedzie 26tego, mysle ze teraz nie ma co rozkminiac bo sie okaze tak naprawde dopiero jak przyleziemy do szkoly.
SpydeRR out. -
magic chick
w domu robie duzo dla siebie a gdyby bylo warto chodzic na zajecia to zapewne bym chodzila...moze niektorzy nie chodza bo swietlice jak to marek wczesniej powiedzial uwazaja za strate czasu. a kiedy sie raz kaliego zapytalam jak cos zrobic to sie okazalo ze wlasciwie to on sam srednio wie jak... cos tam pomogl, ale nie za wiele...
mnie w ogole tez nie interesuje 3d a jak za 5 lat strony internetowe beda tego wymagaly to i tak programy sie zmienia jeszcze 10 razy a ja zapomne w miedzy czasie... narazie mnie kompletnie nie interesuje 3d i w sumie szczerze mowiac to nie chce sobie zasmiecac tym glowy poki co.
ale w 100 proc sie zgadzam ze zamiast biadolic na boku trzeba sie zebrac i pojsc sprobowac cos zalatwic.przedstawic swoj punkt widzenia... wiec tak tez zrobie wkrotce ... po przerwie wakacyjnej :) -
-
Angel
powie mi ktoś jak to jest z kostiumem?
bo raczej nie sądzę, że na koniec w 3D udałoby się to zrobić!
zwłaszcza jeśli ten kostium ma być jakiś odjechany- niemożliwy do wykonania, nie praktyczny-jak na przykładowych ilustracjach- ciekawe jak mam niby taki kostium na 3D przedstawić? rozumiem szkice z wielu punktów widzenia, ale 3D?
tego sie wcale nie robi!
po za tym przestrzeń w 3D?- powodzenia -
Sajrus
Sugerowałbym nie zawracać sobie głowy tym, czy to ma być w "d3" czy też nie. Po feriach mamy przynieść im masę szkiców i tego się trzymajmy.
Angel, jeśli uważasz, że przestrzeń w 3d to kosmos to się nie przejmuj, ponieważ to tylko kwestia odpowiedniego oprogramowania -> http://www.planetside.co.uk/terrage...
kilka chwil i masz przestrzeń. Oczywiście trzeba będzie trochę podłubać, żeby to wyglądało naprawdę impressiv.
aha
Pan Toho zrobił już swoje i indeksy są gotowe do odebrania. -
z
fakt terragen dobry do terenu, ale co do wyuzdanych kostiumow, to jest ciezka sprawa, i faktycznie nie wystarcza podstawy do tego. chyba zeby zrobic t-shirt :] -
Alusi
A ja se pierdykne kostium i mam w dupie, że nie umiem 3D.
Najwyżej będę się musiał nauczyć. O!