- 1
- 2
-
johanna
Kochani,
do 9 lutego (piątek) powinnam otrzymać od Was na piśmie deklarację, jaką specjalizację wybieracie, jakiego promotora pracy praktycznej i teoretycznej oraz wstępny temat pracy.
Zaraz napiszę do pana Pastuszaka, że to jest niemożliwe żebyśmy podali teraz tematy tych prac.... :P
Umówmy się na jeden termin przekazania mi tych deklaracji, np piątek w szkole - to na razie propozycja.
pozdrawiam
-
Anonim
-
theD
-
rud
właśnie, mailowo dużo lepiej, albo zróbmy specjalną szufladkę dla nas, jak dla toho i każdy przyniósłby w tym tyg karteczkę... chyba lepiej maila. po prostu wybrać czy trzeba sie z prowadzącym skontaktować? -
-
Stephanie Forester
Ja naprzyklad wybralem sobie prof Nowaka za promotora praktycznego, no ale to po uzgodnieniu z nim i powiedzial ze mnie "przyjmie" i gora jeszcze 2,3 osoby...Podejrzewam ze z innymi promotorami sprawa wyglada podobnie wiec musicie sie z nimi indywidualnie kontaktowac, i co tu sie czarowac, kto pierwszy ten lepszy; ]
Jesli chodzi o tamaty prac- jesli nie mozecie sie zdecydowac polecam najnowszy 2+3D i zeszoroczny tez z lutego - macie tam wybor najciekawszych dyplomow ASP z 2006. Nie jest tego mega duzo, zajebiste tez nie sa jakos, ale daje jaki kolwiek view na to... -
Anonim
ja z nim tez rozmawialem i powiedzial ze narazie sami decydujemy z kim chcemy... nic nie wspomnial o ograniczeniach... -
Stephanie Forester
Hmm, czyli jak zwykle w naszej szkole wszyscy wszystko dobrze wiedza :)
A January blefuje... -
Anonim
HELP 2 U:
Gadałem dzisiaj z Pastuszakiem i powiedział że jak ktoś ma problem z wybraniem tematu pracy to niech porozmawia z promotorem o temacie i coś mniej/więcej wybierze nie ma być to zajebiście konkretne tylko ogólnie, tak powiedział (poza tym zajebiście) gorzej z tym jakiego promotora wybrać, bo można oczywiście promotora i do tego konsultanta, to powinno troche pomóc... tyle że jakoś jeszcze mi nie pomogło... do 9ego czas więc damy rade sprytne przecież z nas bestie
Pozdro, głowy do góry -
magic chick
ten 9 to jakis opor deadline ?? bo ja w sumie to bym wolala sie jeszcze chwilke nad tym zastanowic ... -
Requiem
-
Asiu i jak, Pastuszak coś napisał lub powiedział? Gdzie i kiedy Cię jutro szukać na uczelni?
-
johanna
Kochani,
Przesuwam termin z racji tego że mało osób się tym interesuje. Rozmawiałam z prof. Pastuszakiem. Dzisiaj w dziekanacie ustalę przegródkę i każdego proszę o przyniesie tej deklaracji na piśmie do poniedziałku - ewentualnie, ale tylko ewentualnie!!!!!! do wtorku. Kto nie przyniesie sam będzie sobie radził. Wybór promotorów powienien być uzgodniony z nimi samymi.
-
magic chick
tylko jak ja mam to wszystko zrobic jak siedze na drugim koncu swiata i fizycznie bede w warszawie dopiero w piatek dokladnie o 11.25 ... ?? i mysle ze nie tylko ja wyjechalam na ferie ... dzieki za przesuniecie terminu ale chyba dla wielu osob to niewiele zmienia. stad nawet nie mam jak sie skontaktowac z promotorami ewentualnymi... -
magic chick
kontynuujac asiu czy nie do sie pogadac zeby ostatecznie wyjatkowo ten termin byl jeszcze troche przesuniety i co ew rozumiesz przez radzic sobie samemu? -
ghetto philanthropic
-
magic chick
dziekuje Grzesku za uswiadomienie mnie :)
a moglabym od kogos prosic do pana Nowaka albo Knorowskiego??dzieki
no i czy w takiem razie mozna jakos calosc zalatwic droga mailowa? -
-
ghetto philanthropic
-
z
ja pierdziele, dzieciaki mozeby tak na stronie sprawdzic maila :
http://www.pjwstk.edu.pl/ -
rud
zresztą grek podawał kontakty, jest na ten, czy poprzedniej stronie naszego grona...
- 1
- 2
|
|
Grono studentów wydziału "Sztuka Nowych Mediów" na PJWSTK. lolz