-
Anonim
no stress!
przecież Każdy wyłapie błędy;) i nie będzie wypisywał głupot na egzaminie :D -
theD
-
Hyhy, jak tak patrzę na te notatki i materiały przygotowawcza, to nabieram pewności że najlepiej obkuci będą Ci którzy je przygotowywali ^^
Dzięki wam ludziska za to że je publikujecie; )
Zauważyliście może że strasznie dużo się tego zrobiło? Jak my mamy się tego nauczyć? Rozumiem że test nie będzie jakiś bardzo szczegółowy bo inaczej to mało kto mu podoła :D -
Anonim
JA też bardzo chciałbym podziękować wszystkim którzy wrzucili swoje noty, beż was było by jeszcze trudniej niż jest teraz... zwłaszcza takim leniom jak ja =) -
-
.z.
no marku, to trzeba bylo cos przygotowac...
wiesc niesie, ze slajdy beda znowu, czyli najlepsza metoda jest posciagac sobie obrazki do wymienionych w notatkach dziel i starac sie w glowie przyporzadkowac autora, date i epoke do danego obrazka... tylko tyle.
myslicie, ze ona podzieli pokaz slajdow na kostiumologie i his, czy zrobi tak, ze pokaze np. infantki velazqueza i kaze powiedziec co to za obraz i jaki typ sukni maja na sobie portretowane? na wszelki wypadek warto chyba przejrzec sobie his i pod tym katem... -
Anonim
moim skromnym zdaniem przydałyby sie regularne wejsciowki.. inaczej ja nie potrafie sie zmobilizowac do systematycznej nauki HISu..
tyle ze to nie sa cwiczenia a wyklady.. wiec kupa:]
zostaniemy imbecylami nieznającymi Historii Sztuki:] -
.z.
-
Anonim
-
>gregmatys napisał
>moim skromnym zdaniem przydałyby sie regularne
>wejsciowki.. inaczej ja nie potrafie sie zmobilizowac do
>systematycznej nauki HISu..
Dokładnie. Ja też nie potrafię zasiąść do nauki z książek od tak.
Do tego więcej mi w głowie zostaje po wykładzie ze slajdami, niż po przeczytaniu o tym samym w książce.
Chociaż ukrywam że takie ostateczny termin jest dla mnie zawsze mobilizujący i dużo łatwiej jest mi wtedy usiąść do notatek czy książki i coś o tym poczytać...
Co do samego egzaminu to słyszałem że ma byś kilka-kilkanaście slajdów a potem kilka (zdaje się że do trzech) pytań bardziej teoretycznych, ale pewności. -
.z.
-
rud
stray powinien upgrejdować his do wersji ostatecznej, zawierającej wszystkie ważne info -
theD
-
.z.
senkju i godblesju.
tylko mala poprawka:
przy schielem wklejony jest tez klimt -
Ania
-
Anonim
-
z
jak cos to z mody jest tez tutaj, bo zaginal ten watek:
http://grono.net/forum/topic/150317... -
Nie sądzicie że ilość tego wszystkiego jest trochę przygniatająca? IMO Rudzka powinna była nam zrobić ze 3 kolosy w semestrze po każdym dziale by było mniej stresu.
-
z
-
z
-
.z.
mzna lczyc na czsc 2 (i 3 i 4...) ?
bo to fajne jest, i nawet rudzka troche wyprzedza... (ponoc Fra A. nie byl znany z imienia...)