- 1
- 2
-
rud
Ważne!!!!!!!!!!
do jutra trzeba wysłać prof Toho na maila (toho@pjwstk.edu.pl) temat wypracowania z hkj, koniecznie!!!!! Joasia mówi że potrafi być wredny z nietrzymaniem terminów, więc streszczać się!!!
sam referat do chyba 20 stycznia -
Anonim
-
z
-
rud
-
-
Anonim
no ja wiem, czytac umiem. ale jak dlugi ma byc referat/wypracowanie?? kiedys to trzeba bedzie napisac... -
goliath
no dobra fajnie ale sa jakies tematy do wyboru czy mam sobie jakis tak z dupy wystrzelic ? -
.z.
-
rud
ja dziś byłem 2 raz. temat to coś w stylu muzyka japońska, historia, jedzenie, itd itd w sumie jest duża dowolność. chyba na ftpie jego są tematy -
.z.
a moglbys cos przytoczyc, jak znajdziesz - nie mam dostepu do ftp teraz
pliz
ps. a moze mozna mu zasunac prace z filmu japonskiego??? -
rud
też nie mam tego ftp, temat praktycznie dowolny o japonii:
np kuchnia japońska, skąd są Japończycy (pierwszy wykład). dziś się jakiś informatyk pytał czy może być program do tłumaczenia imion japońskich na polskie i się spodobało. na ftpie powinny być materiały z wykładów i przykładowe tematy, ja napisałem do niego że będzie to o kuchni i herbacie w japonii, proste -
Anonim
to co jest na FTP:
- Praca monotematyczna zwiądzana z Japonią
- Historia, polityka, ekonomia, filozofia, religia, literatura, sztuka, nauka, technika, geografia, etnografia, język, muzyka i in.
- W formie strony html lub prezentacji ppt
- Temat musi być zaakceptowany przez wykładowcę
- Bibliografia i źródła informacji, zwłaszcza wszelkich zdjęć, rysunków itp muszą być podane.
- Termin zgłoszenia tematu
21 grudnia 2006 → toho@pjwstk.edu.pl
- Termin wykonania
26 stycznia 2007
- Przesłac plik przez EDU lub CD-ROM
-
.z.
-
.z.
-
-
theD
-
Stephanie Forester
Dzisiaj mr TOHO przesyla maila potwierdzajace tematy, ogarnijcie czy dostaliscie. Tzn z tego co wiem czesc osob takie maile dostala. Wesolych Leute! -
Anonim
-
.z.
Bart, temat moze byc praktycznie absolutnie dowolny (patrz wyzej - vooxie, albo to, co Ci pewnie tez przesłała J.Czajka), ale musi być Twój własny i do tego zaakceptowany przez pana Toho.
Akceptacja (a przynajmniej taka mam nadzieje) mojego tematu wygladala tak:
>Ciekawy temat bo nie znany dla mnie kompletnie :) MT
-
Stephanie Forester
Sprostowanie: przesyla maila AKCEPTUJACEGO WYBRANY WCZESNIEJ I WYSLANY DO NIEGO TEMAT. -
Anonim
>Zee napisała:
>Bart, temat moze byc praktycznie absolutnie dowolny (patrz
>wyzej - vooxie, albo to, co Ci pewnie tez
>przesłała J.Czajka), ale musi być Twój
>własny i do tego zaakceptowany przez pana Toho.
>
>Akceptacja (a przynajmniej taka mam nadzieje) mojego tematu
>wygladala tak:
>
>>Ciekawy temat bo nie znany dla mnie kompletnie :) MT
Kurwa to moj pewnie nie jest ciekawy, bo napisal:
"OK. MT" :D
- 1
- 2