-
Anonim
dla tych ktorzy skoncza razem z poczatkiem sesji... zostalo juz tylko:
19 dni! (do 20.VI.2008) -
>gregor napisał
>...zostalo
>juz tylko:
>
>19 dni! (do 20.VI.2008)
A weź, nawet mnie nie denerwuj >_>
-
theD
-
-
Anonim
-
Anonim
-
Sebastian PP
-
JohnyZ
-
Anonim
-
JohnyZ
No greg... ale nie można do końca? jak to nie można! No ale weź! AAAAAAAAAA!!!!! Chyba zaraz skocze z mostu... -
Anonim
-
JohnyZ
-
SpydeRR
-
JohnyZ
-
-
Anonim
-
Anonim
-
JohnyZ
Haha - teraz se możecie liczyć drogie pałeczki :D:D:D:D:D::D:D:D!
Ja sie bronie we wrześniu i mój film będzie kopau dupe bardziej niż katedra... swoimi tuami i nclothami!
nie no żartuje - napewno nie wyjdzie tak wspaniale - ale po prostu fizycznie nie dam rady - bo to niemożliwe
Tylko mam prośbe. Jeśli ktokolwiek z was LUDZIEEEEE wie jak to jest z tą obroną we wrześniu - co i jak itp itd... To niech mówi albo najlepiej niech mi powie...
Byłem dzisiaj w dziekanacie i mówiła mi kobita, że termin obrony upływa do 30go września... Czy ktoś może zweryfikować to info - np. Hrabina? Bo ktośtam z was stękał coś, że obrona jest w październiku a nie we wrześniu... A to by było dla mnie tragiczne w skutkach - więc prosze o wyjaśnienie jeśli ktoś coś wie.
POZDRO!!!! -
Anonim
dzisiaj rozmawiałem z moim promotorem i dowiedzialem sie ze pierwszy termin trwa do konca września:)
fajne wakacje w tym roku sie zapowiadaja; P jak w podstawówce:] -
SpydeRR
no podzielam obawy Janka, tez jestem w przyslowiowej dupie z tym dyplomem i sie nie wyrobie, aczkolwiek papiery musze skladac do 10 wrzesnia i tu sie problem pojawia... czy sie wyrobie... :/ -
Anonim
-
rud