-
Anonim
>A mi się szczególnie ten fragment podoba...
>"gówniarstwo" hehe.. czytaj koledzy i koleżanki.
a jak mialabym inaczej nazwac dzieci ktore intelektualnie jeszcze gimnazjum nie skonczyly?z reszta u mnie na miano kolegi i kolezanki trzeba zasluzyc :P; ) a pewnych osob za takowych nie uznaje..za stara juz jestem zeby byc mila dla wszystkich bo tak wypada -
Anonim
Tak sobie czytam te Wasze wypowiedzi Bart i Grzegorz i jednego specjalnie nie rozumiem. Czemu temat wlep i tagow ma byc "za cienkim lodem", czemu "nie powinno sie go ruszac", ani tym bardziej "wyciagac na powierzchnie"?... Co taki drazliwy jestes Bart na tym punkcie? Grzes o tyle ma racje, ze w powszechnym mniemaniu tagowanie i umieszczanie wlep podpada pod akt wandalizmu. I o ile bezsprzecznie takie np.wlepki sa srodkiem artystycznego wyrazu, byc moze tagi rowniez - nie mnie to oceniac - to nie zmienia faktu, ze ktos pozniej bedzie musial przyjsc ze szpachelka, albo plynem do mycia okien i te srodki wyrazu mozolnie zmywac/zdrapywac z kafelkow w metrze, drzwi autobusu, czy gdzie tam jeszcze sie pojawia. I nie ma co sie obruszac - takie sa fakty, chociaz sam pomyslowe i fajne wlepy np.z tylu w autobusie lubie i popieram. -
Anonim
>1st page of the 3rd chapter napisała:
>a jak mialabym inaczej nazwac dzieci ktore intelektualnie
>jeszcze gimnazjum nie skonczyly?
Ja bym nazwal jednym slowem: debile :D
>za stara juz jestem zeby byc mila dla
>wszystkich bo tak wypada
Nie pisz tak, bo jesli Ty jestes stara, to ja powinienem byc - idac tym tokiem rozumowania - jedna noga w grobie :)
-
ghetto philanthropic
nie no szczyt, nie widzicie roznicy
rzucic kamieniem to to samo co wrzucic ?
damn
zaloze sie, ze jakby bartowi ktos pomazal farba
lub okleil pedzel to nic by nie powiedzial
a miazgowi brakuje konsekwencji i spojnosci
p.s. miazg drapnij ta panne please
-
-
Anonim
przepraszam a o ktora panne chodzi? :> jakas nagonka na swieze studentki? :P -
ghetto philanthropic
-
Anonim
>przepraszam a o ktora panne chodzi? :> jakas nagonka na
>swieze studentki? :P
O taka, w ktorych sie specjalizuje - duzy biust, ponetne usta, zachecajaca poza :] I z pewna cecha, ktorej nie maja studentki pierwszego roku - jest rysunkowa :) Jestem wlasnie w trakcie ogarniania jej, Gy, bedzie wieczorem. -
Anonim
Pamela, Angelina..ale one sa juz chyba zajete i chyba nie studiuja na pjwstk :> -
Anonim
co do incydentow w sali nadal niewiadomo ale wiem kto kradnie klipsy do desek -
Anonim
>co do incydentow w sali nadal niewiadomo ale wiem kto
>kradnie klipsy do desek
Klipsy sa przechodnie. My tez przynieslismy niezliczona ilosc i polowa zniknela w niewyjasnionych okolicznosciach, wiec akurat tym nie ma co sie przejmowac :) -
z
hej a jakby ktos znalazl namalowanych dwoch swietych to niech da znac....powaznie mowie, dwoch swietych -
theD
-
ghetto philanthropic
co Ty pierdolisz
tylko św. Grzegorz Oświeciciel
i św. Grzegorz Cudotwórca
się nadają patałachu -
z
-
theD
-
ghetto philanthropic