-
z
-
SpydeRR
mi powiedzial ze ten obiekt ktory zaakceptowal/ w moim przypadku robal/ mam go jakos zakomponowac na a3 i pokazac juz jedna z tych akcji (spadanie, sranie itp). Obiekty mozna multiplikowac coby osiagnac zamierzony cel :)
Tyle wiem. A no i co do formatu to jak mu przyniesiemy na razie na a4 to chyba sie nie obrazi co? -
Anonim
na A4
przynosimy obiekt, ten ktory wybralismy juz w formie koncowej. tzn nie szkic a rys lub mal lub graf komp.
na A3
przynosimy szkice jednej z akcji. -
Crono
Ktoś wyjaśni co on dzisiaj zadał?? D:
Podobno jutro ostateczny przegląd, ładnie. -
-
rud
na jutro trzeba nanieść na tą kompozycję, "przyciski" czy jak to tam nazwać. trzeba je wkomponować, min 4 najlepiej 5 sztuk. trzeba wykożystać kolor do tych "przycisków" i ustawić je wg wagi (najważniejsza na górze chyba). na jutro wersja ostateczna, więc kolejne paręnaście zł w plecy za wydruk kolorowy; / chyba kredkami kololoruję -
Ania
-
Stephanie Forester
-
Sebastian PP
-
rud
"przycisk" jak ze strony internetowej, może operować kolorem, czcionką itd. można jaką grafike tam dać ale trzeba pamiętać o czytelności tego;) -
Crono
-
theD
z tego co ja zrozumialem to ma byc po prostu jakies typo
tylko jedno mnie martwi.. to wszystko ma byc nie wyzsze nic 2 cm ? (chodzi mi o obszar tekstu i znakow) -
Angel
Jak on myśli że pójde mu drukowac na A3, tylko po to żeby mi namazal swoim pisakiem po tym!
i znów drukować do skutku aż mu sie spodoba, to może niech zacznie nam to sponsorować!
dziś nawet łaski mi nie zrobił żeby moje propozycje zobaczyć!
takie zachowanie tłumacze tylko w jeden sposób!
Facetowi zaczoł się okres, i Nospa nie pomogła... -
Anonim
>dominikt napisał
>z tego co ja zrozumialem to ma byc po prostu jakies typo
>
>tylko jedno mnie martwi.. to wszystko ma byc nie wyzsze nic
>2 cm ? (chodzi mi o obszar tekstu i znakow)
hehe pan profesor słabo sie zna na cyferkach..
np. Maćkowi kazał zrobic wypelnienie na 3%. Potem gdy Maciek pokazał mu pracę z obiektami o wypełnieniu 15% to powiedzial ze tego nie widać i żeby zwiększył procenty:]
btw: posiada ktoś słownik polsko-profesorowy ? -
theD
|
|
Grono studentów wydziału "Sztuka Nowych Mediów" na PJWSTK. lolz