W-F

Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Hej, do kiedy można/trzeba zapisywać się na ten cały wf??
    I czy cały wybór rozrywek sportowych mamy ograniczony tylko do AIKIDO, Tenisa i Paintball (na który i tak już nie ma miejsc)?

I gdzie można znaleźć tego pana Wiemanna?
  • Anonim

z tego co wiem to jeszcze jest pilka nozna halowa, koszykowka i joga. a facia to chyba w szkole gdzies trzeba dorwac; ]
    ktos juz cos zalatwial w tej sprawie????
  • SpydeRR

paintball byl? O fajnie wiedziec :/
  • Anonim

• >gregmatys napisał
    > http://www.pjwstk.edu.pl/pokaz.php?...

Szkoda że basenu nie ma; )

Jak na mnie to pewnie joga, bo za piłką latać nie lubię, a na aikido to se jeszcze kolano załatwię z którym miałem już wcześniej kłopoty i dostanię rentę inwalidzką :P
  • rud

pan wiemann rezyduje na najwyższym piętrze w najwyższej komnacie :P co do wf nie trzeba miec zaliczenia w tym roku, dopiero w 4 i semestrze
  • Anonim

ktos sie interesowal jak to jest z transferem oceny z innej uczelni lub zaliczeniem na podstawie uczestnictwa na zajecia spoza listy??
  • Tomasz, Ojcze Nasz

transfery zalatwia p. Mrowka - Matejewska, srody 12-14, 230 zdaje sie
    musisz wypelnic to : http://www.pjwstk.edu.pl/Arkusz _transferu.pdf
    i okazac stary indeks (nie wiem czy przypadkiem podbity OY nie jest potrzebny)
  • Anonim

>MarekZ napisał

>Szkoda że basenu nie ma; )

Basen jest.. Trzeba wpisać tajny kod w windzie.. wtedy zatrzymuje się w okolicach 2-3 piętra.. A tam: park wodny jakiego nikt wczesniej nie widzial..

Ale tajny kod znają tylko wybrańcy*; )

*Panie z Dziekanatu;D
  • Ania

Napisałam Panu W mejla,
    poniewaz nie chce zmieniac klubu w ktorym chodze na joge, ale jeszcze nie raaczyl odpisac..
  • Anonim

Ej ludziska.. co Wy sie tak (za przeproszeniem) sracie z tym wuefem?! przeciez V semestr musi zaliczyc.. a my podobno jeszcze trzeciego nie skonczylismy..

*V semestr [słownie: piąty] - to taki semestr po (przynajmniej;) ) czterech sesjach..; )
  • Alusi

Do dupy jest wybór dyscyplin...
| |

Grono studentów wydziału "Sztuka Nowych Mediów" na PJWSTK. lolz

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)