-
Frutti di capo
Ofiary marketingu PJWSTK, które zapisały się na ten przereklamowany tryb proszone są o zgłaszanie się do recepcji ewentualnie wpis.
-
theD
-
peron pierwszy
473050CH051?
zapraszamy http://grono.net/forum/471007/0/
bo tu to jakoś aktywują się sztukmistrze na wykończeniu.. ukończeniu. ugh. :D -
-
Frutti di capo
> hehe; D cos nie tak z zaocznymi; ) ?
Sam nie wiem zapomniałem. Ale co dwa tygodnie mi się przypomina. Więc dam znać. -
Anonim
no ja sie na to pisze
myslicie ze duzo tracimy nie studiując dziennie? -
Anonim
-
† Ca Яmen ™
>renoult napisała:
>heh
>cofam pytanie:)
A co, już wiesz dlaczego ludzie pracujący wybierają tryb zaoczny? -
Anonim
-
theD
>† Ca Яmen ™ napisała:
>>renoult napisała:
>>heh
>>cofam pytanie:)
>
>A co, już wiesz dlaczego ludzie pracujący wybierają tryb
>zaoczny?
pracuje od ponad dwoch lat na pelnym etacie i jakos dalem rade skonczyc dzienne; ) (pomijajac itn z pracy dyplomowej hehe) -
mamba
Dać, to pewnie da się radę... ale jakim kosztem?
Wszystko zależy od rodzaju pracy...
Ja też pracuję na pełen etat, zazwyczaj od 8 - 16, czasem od 12 - 20 i chociaż bym bardzo chciała to nie dam rady pogodzić pracy i studiów dziennych... Spodziewam się, że nawet w trybie zaocznym będzie brakować mi czasu; > A spać przecież też trzeba; > -
theD
-
mamba
podobnie jak cała reszta innych zbędnych do życia rzeczy/bzdetów; ))) -
theD
-
-
Anonim
tez kombinuje jakby tu sie dziennie wkecic i moze nawet bym cos wykminila gdybym rozumiala cos z planu zajec dzien na stronce pjwstk
no bo skoro tak duzo tracimyyy....
ale bedzie ciezko
-
mamba
-
theD
nie wiem jak jest u was, ale my musielismy sie zapoznac tez z planem dla wieczorowych; ) bo niektore zajecia byly po 16 -
Anonim
szit!
to niedobrze
ale niezly szok z tym planem, toootalnie nic z niego nie kumam. nie wiem co za łeb to ukladal.
moze z czasem sie przeniose jak juz cos bede wiedziec jak to bedzie mozliwe.
a moze bedzie tam tak do kitu ze bede wolec przychodzic raz na 2tyg????; ] -
Anonim
:)
dopoki nie odkrylam istnienia pliku pt Objasnienia plan był naprawde skomplikowany
-
matheose
No cóż, nikt nie powiedział, że w życiu jest lekko :P
Jasne, że lepiej byłoby na dziennych, ale czasem jest to nie do pogodzenia z pracą itp (ja jednak lubię czasem spać, przynajmniej te 5 godzin :P
Pozdr -
Anonim
Wg Was warto iść na te studia zaocznie? (na dziennych już jestem i nie zrezygnuję, a dwa kierunki dzienne to nie w moim stylu:P)
Podoba się, dużo macie roboty, fajnej roboty? Prowadzący uczą czy tylko mówią co trzeba umieć? Czy zaoczne naprawdę aż tak dużo tracą w porównaniu do dziennych?
W ogóle sorry jak o tym ktoś na gronie pisał, laik ze mnie i nie umiem znaleźć dokładnych odpowiedzi na te pytania; ]