-
k8
jak ktos juz doczyta sie u nas planu albo cos to dajcoie, ja jak narazie nie widziałam.a kurcze jakies randki trzeba juz poustalac -
SpydeRR
spedzilem na tej durnej pol godziny szukajac czegokolwiek wiec smialo moge Ci powiedziec ze nic tam jeszcze nei ma; ) -
k8
-
theD
-
-
k8
-
Anonim
-
Eimi Szoniwak *
-
Bubblegum Crisisgirl
A jak to jest ze spotkanie organizacyjne dla studentow 1go roku jest 4go a zajecia zaczynaja sie 2go?; ]
A co do odszyfrowania to gdziestam jest link ale niestety prowadzi donikad. -
Anonim
zajecia sie zaczynaja 2 października, godz. 8.00.
inauguracja jest 4 października...
w tamtym roku tez tak było.. i na pierwszym dniu zajec prawie nikogo nie było:/ malo kto wiedzial ze wogole sie odbywaja:/
bo kto by pomyslal ze w piatek moga byc zajecia skoro w sobote mielismy inauguracje..
w tym roku jest jeszcze lepiej ROTFL; D
a co do planu..
kolor FIOLETOWY to nasz wydział..
przedmioty z cyfrą 1 to pierwszy semestr
przedmioty z cyfrą 3 to semestr.. sami się domyślcie który; )
z resztą chyba nie bedzie problemu, jesli ktoś nie potrafi rozpracowac planu niech sie zastanowi czy wybrał odpowiednie studia;P
do zobaczenia w panźcierniku;P -
Anonim
-
Anonim
swoja droga to chyba dobrze nam ulozyli ten plan, prawie nie ma okienek, czwartek i piatek sa super. poczatek moze troche intensywnie. no i grupa 3 i 1 ma gorzej niz 2 i 4. zastanawia mnie tylko kop x4 - sporo gdy grafika komp tylko x2.
infa niepewne:
- 2 rok chyba juz nie bedzie nigdzie jezdzil - pgp na miejscu
- sa nowe sale do malarstwa - te naprzeciwko starej malarskiej
- grafika komp to PS, InDesign i Illustarot
-
a ja troche offtopicznie
powiedzcie mi prosze jak wyglada rozliczenie zajec z malarstwa - w sensie, czy ktos jakas ewidencje procentowo-obecnosciowa prowadzi ?
pokrywaja mi sie zajecia a z dwojga zlego wolalbym urywac sie z 2h mal w tyogdniu niz tamten przedmiot zarywac -
Anonim
sa prowadzone od czasu do czasu listy ale sprawa wyglada tak ze jesli bedziesz realizowal zadania w domu i donosil im prace to jest duza szansa ze sie dogadasz. w poprzednim semestrze wystarczylo na moje oko kolo 60 - 70% prac zeby przejsc bez zadnego 'ale'. -
Anonim
Nie przypominam sobie zeby malarstwa albo rysunku nie zaliczyl ktos za brak obecnosci,a sporo osob traktuje je jako przedmioty niemal fakultatywne :) Zaliczenie jest na podstawie ilosci/jakosci prac. Jak masz COKOLWIEK to raczej nie masz powodow do zmartwien. -
ghetto philanthropic
jak masz dobre to moze Cie nie byc
ale jak masz kiepskie to musisz
byc non stop, cos o tym wiem heheh -
Sebastian PP
-
Anonim
>gregmatys napisał
>z resztą chyba nie bedzie problemu, jesli ktoś nie
>potrafi rozpracowac planu niech sie zastanowi czy
>wybrał odpowiednie studia;P
Ehm... Greg?... Ja tez nie bardzo umiem nasz plan rozszyfrowac :) Pomijajac, ze strasznie mnie intryguje co to jest "fil" w pierwszym semestrze - bo czegos takiego sobie nie przypominam (tym bardziej, ze "hif" tez figuruje na planie, czyli to nie jest historia filmu), to co to jest ten "wak"? To niby grafika komputerowa? To czemu mamy jej mniej niz tego jebanego kopu, ktory sie nam nigdy nie przyda? :/ Orientuje sie ktos, czy grupy beda po staremu?
-
Anonim
Poza tym, co za debil ulozyl plan z 2-ma okienkami i pokrywajacymi sie zajeciami? I co to kurwa jest "pg"!? -
Anonim
ehh miazga ty faktycznie nie powinienes studiowa :-P
fil - filozofia
plan sie nie pokrywa tylko his jest odwrotnie wpisany
pg - projektowanie graficzne (chyba)
wak - warsztaty komputerowe
a kop - faktycznie dziwne - ale moze pociagna strony to nie byloby tak zle
hmm jedno okienko i to dla polowy grup to chyba nie zawiele? -
Anonim
>korral napisał
>ehh miazga ty faktycznie nie powinienes studiowa :-P
Za ten frament - bujaj sie, poczekaj az sie rok akademicki zacznie to Cie kopne w rzepke :)
>fil - filozofia
>plan sie nie pokrywa tylko his jest odwrotnie wpisany
>pg - projektowanie graficzne (chyba)
>wak - warsztaty komputerowe
>a kop - faktycznie dziwne - ale moze pociagna strony to nie
>byloby tak zle
A za ten fragment dziekuje :)
>hhmm jedno okienko i to dla polowy grup to chyba nie zawiele?
No nie wiem, ja tu widze dla naszej grupy Grzegorz 2 okienka - w poniedzialek od 12 do 14 i we wtorek od 10 do 12. Czyli generalnie do dupy
|
|
Grono studentów wydziału "Sztuka Nowych Mediów" na PJWSTK. lolz