- 1
- 2
-
Anonim
No wiec po kolei:
1. Dostalismy do dyspozycji CALE pierwsze pietro. Mozemy sobie na nim powiesic co chcemy (byle nie bylo konkurencyjne do prac na dole i w budynku C, czyli prace z pracowni raczej odpadaja, zreszta po co?:)
2. Ze strona tez nie powinno byc problemu. Rzecz ma wygladac tak, ze na STRONIE GLOWNEJ uczelni bedzie link. Ten link bedzie prowadzil do galerii naszych pracek gdzies na szkolnym serwerze, ktora to galerie ja, Zagul i Strej postawimy.
I teraz sprawy porzadkowe:
1. Proponuje wydruki na sciany porobic u Pastuszaka. 8 prac formatu A4 wychodzi po 3zl z groszami sztuka, a oplaca sie to o tyle, ze wydruk bedzie przynajmniej ladnej jakosci badz co badz. Kazdy placi za siebie.
2. Uprzedzam pytania wszelakie - PRAC NIKT NIE BEDZIE ZA WAS WYBIERAL! Wybieracie sobie sami te swoje prace, ktore WAM SIE PODOBAJA i ktore WY CHCECIE POKAZAC! Proponuje w granicach 3-4 prac na glowe.
NAJWAZNIEJSZE!
Kazdy zainteresowany przesyla swoje prace na adres:
----> wystawa.snm@gmail.com <----
Jesli prace sa w Photoshopie to splaszczcie warstwy zeby mniej zajmowalo, a najchetniej calosc spakujcie. Dodatkowo wyslijcie miniaturki - tzn.jakies 1024x768 (cos w tych okolicach), zebysmy mieli mniej roboty ze skladaniem z tego galerii na strone.
To chyba tyle. -
Anonim
Aha - i przekazcie wszystkim tym, ktorzy moga byc zainteresowani, a ktorzy nie korzystaja z grona. -
Anonim
I jeszcze jedno:
Chcemy wystawe wywiesic jak najpredzej, wiec wysylajcie sie jak najszybciej. -
z
w szkole mozemy wywieszac prace jedynie komputerowe, techiniki tradycyjne odpadaja, ale na stronie www mamy wolna reke, czyli poprostu powiedzmy max 4 najlepsze prace w technice dowolnej.
maila znacie
co do wywieszki na I pietrze,to pojdziemy w poniedzialek do administracji, jesli nam dadza jakies tablice to nie ma problemu, jesli nie to kupujemy brystol czarny i przyklejamy....uff
no to do dziela
-
-
SpydeRR
-
Anonim
Bart - jak sie czujesz na silach to zrob kilka wlepek jak Ci sie bedzie chcialo, ok? -
.z.
to kiedy to wszystko instalujemy, poniedziałek?
propozycja kolegi bloczka (temat poniżej = 'postawmy się') z domeną snm.pjwstk.edu.pl jest miła, ale tym chyba zajmiemy sie już w przyszłym semestrze.
jeśli dostatecznie dużo osób prześle mi też swoje fajne projekty z podstaw grafiki (głównie chodzi mi o logotypy i inne oszczędne, samodzielne małe grafiki, jak macie), to może jednak coś wykombinuję z projekcjami na ścianach, będzie jakieś urozmaicenie (tyle ode mnie, bo prac dobrych nie mam) -
.z.
-
SpydeRR
co do domeny, to mozna sie zlozyc po 5 centow i wykupic oddzielna domene http://www.sztukanowychmediow.com czy cos w tym guscie... ale to faktycznie chyba od przyszlego semestru.. -
Mariusz
>Zee napisała:
...
>propozycja kolegi bloczka (temat poniżej = 'postawmy
>się') z domeną snm.pjwstk.edu.pl jest miła,
>ale tym chyba zajmiemy sie już w przyszłym
>semestrze.
...
ale zostalem nazwany; )
jakbyscie potrzebowali troche miejsca na ta galerie to dajcie znac, tak samo chetnie pomoge z zalatwieniem tej domenki dla Was -
z
hania ale myk jest taki ze jak sie dowiedzielismy ogolnie ASP podchodzilo sceptycznie do pomyslu laczenia malarstwa z komputerem i dlatego nasi profesorowie zeby ich przekonac wybrali pod ich gusta(czyli wiadomo co im sie podoba) wiec umowilismy sie z ludzimi z pjwstk ze nie bedziemy robic kontry - wiec mamy zezwolenie na wieszanie tego czego nie mielismy na zajeciach...na strone www spoko mozemy rzucac -
z
a co do domeny to trzeba napisac podanie z podpisem kogos z gory i dac do BSS, podpis da sie zalatwic ale domene czy u nas czy wykupic to wiecej niz dwa dni potrzeba... -
rud
ja żadnych grafik nie mam, ale chędnie dałbym dwa całkiem w pipkę dwa obrazy, słać? z chęcią dałbym też animację na stronkę jeżeli się ogółowi spodoba :) -
z
przysylaj....wlasnie nie wiem czy bedziemy animacje umieszczac chba na glownej odrazu beda sie podsoba pojawiac prace stale... -
Wooz
kejos, uruchamiam potwora jutro (dzis, pozniej) i sylam od niego pracki.
w00t -
SpydeRR
zag, co do domeny .com to uruchomienie takowej zajmuje mniej niz 10 min, ja moge to zalatwic ale nie mam na koncie kasy zadnej, koszt rzedu 4 - 8 dolcow. Domena sztukanowychmediow.com czy sztuka-nowych-mediow.com sa wolne, co ciekawe wszystkie snm.* sa zajete procz com.pl :/ chyba ze jakas inna pojebana nazwe... -
Anonim
******* UPDATE *********
Jesli macie swoje strony internetowe to podawajcie mi ich adresy! -
Alusi
-
Anonim
jak chce wam sie to wpadajcie na http://www.lusica.pl/bart - tam są moje pracki bo nie wiem co dokładnie chcecie.... a na ten mail co jest na górze podany to zaraz coś wyśle.peace -
Anonim
- 1
- 2