- 1
- 2
-
No, dziś był ostatni wykład z psów, a w przyszłym tygodniu kolos z całego semestru (tak zapowiadał dziś psor).
Czas najwyższy zebrać notatki; )
Prosimy uprzejmie o wrzucanie ich do tego tematu :D -
Wooz
-
Anonim
-
theD
>plewianka napisała:
>jak to z calego semestru? tak byc nie moze.
wlasnie kurw& ! co to ma byc : ? -
-
rud
-
SpydeRR
co to za roznica w sumie, trzeba bedzie tylko druknac troche wiecej notatek.. hehe
aczkolwiek przez caly czas byla mowa ze 3 kolosy i z tego srednia.. hmm z drugiej strony nie mowil z czego bedzie 3ci... whatever..; ] -
k8
czy ktoś zna odpowiedz na tajemnicze pytania (2) z ostatniego kolosa? -
z
pan Pastuchszak cos mowil ze jak bedzie bardziej wymagajacy to go lepiej ocenimy na ankiecie; p.....dziwne podejscie.....jak zwykle zreszta -
johanna
-
Anonim
hmm ja wolę to pisać teraz, jak dla mnie to jest kwestia crtl+p i przeczytania tego raz czy dwa... -
z
-
Sebastian PP
-
SpydeRR
-
Anonim
no ale dwa poprzednie kolosy sa opracowane a i teraz moze nasz wielki notatkowy guru sie zlituje i poraz kolejny cos wrzuci... -
johanna
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
... zapomniałem o wielki w ofierze złorzymy ci jakąś ładną dziewice... tylko wrzuć te piepszone notatki i nie stój obojętnie wobec naszego błagania -
JohnyZ
spokojnie - myśle że do północy uda sie zmontować jakieś notatki oprócz tych co były i najwyżej do jutra sobie wszyscy wydrukują... Niestety problem tkwi w tym że przepadły mi notatki z pierwszego kolosa i nie ma ich już na serwerze. Więc jeśli ktoś z was ma je wydrukowane to niech zeskanuje i wrzuci...
jednym słowem - wszyscy którzy mają jakieś notatki niech wrzucają - nie może wszystko zależeć od guru -
JohnyZ
notatki na ostatniego kolosa są tu:
http://www.freebsd.lublin.pl/~johny...
- 1
- 2