-
Jaki gatunek yerby lubicie najbardziej? Z dodatkami, czy bez? Mocniejszą, delikatniejszą? Pochwalcie się też jaki sposób pijecie pobudzające ziółko - tradycyjnie czy raczej wygodnie?
-
Anonim
Pajarito i Rosamonte (zwykła, Suave, Despalada)
piłem kiedyś z dodatkiem pomarańczy - Taragui. Ani wyczuć tę pomarańczę ani co..
A i mam też yerbę Canarias - oporowo mocna, najmocniejsza jaką piłem, ale też odpowiednio pobudza :)
picie? no a jak :) oczywiście że przez bombillę z mojego ceramicznego matero -
Dla poszukiwaczy mocnych wrażeń polecamy też czerwoną Cruz de Malte...
-
MAGDALENA BEZWSTYDNICA
Rosamonte nie uważam osobiście za taką delikatną jak się ją opisuje. hmmm. wynalazki smakowe typu pomarańcza etc? moim zdaniem wiele markowych yerb ma posmak bardziej chemii od tego niż naturalnej skórki/aromatu w ziółku. ze smakowych preferuję kaktusową. genialnie słodka, niestety nie ma markowej takiej na rynku w Polsce. dlatego trzeba szukać. jak dla mnie najlepsza i niesamowicie aromatyczna. -
-
Czy w Rosamonte da się wyczuć reklamowy posmak różany na skutek suszenia w dymie krzewu różanego?
-
Anonim
|
|
Smacza Jama biuro@smaczajama.pl
Smacza Jama
- Skierniewicka 21/8d
- 01-230, Warszawa
- 22 631 87 39 , biuro@smaczajama.pl
Smacza Jama powstała przed świętami 2006 r. Umiejscowiona jest w budynku przy ul. Skierniewickiej 21/ 8D (Warszawa Wola). Przestronny lokal pozwala na swobodne delektowanie się napojami gorącymi, domowymi ciastami, tłoczonymi sokami, a także daje możliwość zakupów czegoś smacznego na upominek w nietypowo zaopatrzonym sklepie. Specjalnością zakładu są kosze delikatesowe i inne kompozycje prezentowe Jesteśmy w stanie zaproponować oryginalny prezent na każdą okazję.
Miejsca grona (1)
-
Smacza Jama Skierniewicka, Warszawa
www.smaczajama.pl biuro@smaczajama.pl 022 631 87 39
- Dodaj miejsce