Słupsk [598]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Będą jeździc po nas czołgami.
    Będą nam wieżdżac w dupsko rakietami.
    Co to kurwa, przyjaźń?!
  • agnieszka_m

Ostra ta Twoja wypowiedź....

A może jakieś argumenty?
  • A.M.M.

jak widac, nie:-)
  • Anonim

Szczerze mnie nie obchodzi ta tarcza moze byc lub nie,tak nie zmienie swojego stylu zycia tez mam zamiar opuscic Słupsk po 18; )
  • Anonim

ehh.. poprostu niezdajecie sobie z tego sprawy.
    ..a Ty Macku niby emigrujesz, a rodziną się nie przejmujesz?
  • A.M.M.

kaku. z czego nie zdajemy sobie sprawy? nie za bardzo rozumiem Twoja wypowiedz. W sumie zadnej z nich nie rozumiem:-)
  • Anonim

Olla, heh, wiesz, mieszkam w Redzikowie i mam więcej informacji na ten temat, na dodatek moja rodzina pracuje w tutejszej jednosce wojskowej. A to co napisałam wyżej, w chwili gdy zakładałam ten wątek, było raczej w formie nabijania się. Zresztą nikt Cię nie zmusza o zrozumienie. Słupsk mało co na tym ucierpi.
  • Anonim

kaku, to Redzikowo jest taaaak daleko od Słupska?

jak cos pierdolnie to chyba nie rozsypie tylko redzikowa, ja kocham morze a gdyby nie ta zasrana tarcza to nawet bym nie wpadla na pomysl zeby przeprowadzac sie na poludnie...

powiedz co wiesz wiecej?
  • A.M.M.

tez jestem ciekawa co wiesz wiecej na ten temat(-: baardzo ciekawa
  • Anonim

Masz oczywistą rację. Wcale nie twierdzę że Redzikowo jest tylko zagrożone. Broń Boże! Poprostu próbowałam wytłumaczyc coś koleżance wyżej, byc może napisałam to niezrozumiale.
  • Anonim

>Olla napisała:
    >tez jestem ciekawa co wiesz wiecej na ten temat(-: baardzo
    >ciekawa

A Tobie o co chodzi? Chcesz się kłocic?
  • Anonim

>Olla napisała:
    >tez jestem ciekawa co wiesz wiecej na ten temat(-: baardzo
    >ciekawa

Sama nie wiedziałas co odpisac i czekałas jak ktoś zrobi to za Ciebie?
  • Anonim

Bystre. :)
  • A.M.M.

>Kaku. napisała:
    >Olla, heh, wiesz, mieszkam w Redzikowie i mam więcej
    >informacji na ten temat, na dodatek moja rodzina pracuje w
    >tutejszej jednosce wojskowej.

wiec podziel sie informacjami na ten temat.. a nie, zakladasz watek, w którym tak naprawde nic konkretnego nie piszesz..

i co mnie to obchodzi gdzie pracuje twoja rodzina?:-)
  • Anonim

napisałam o co mi chodziło. a założyłam ten wątek bo chciałam zobaczyc jakie zdanie inni ludzie mają na ten temat. a jak coś Ci się nie podoba to proszę, nie wchodz.
    ..ah.. bym zapomniała. poproś mamę o pare lekcji kultury.
  • A.M.M.

>Olla napisała:

>wiec podziel sie informacjami na ten temat.. a nie,
    >zakladasz watek, w którym tak naprawde nic konkretnego nie
    >piszesz..

podtrzymuję moją prośbę;-)
    :*
  • Anonim

i mogłabyś byc bardziej tolerancyjna i wyrozumiała.
  • Anonim

>Olla napisała:
    >>Olla napisała:
    >
    >>wiec podziel sie informacjami na ten temat.. a nie,
    >>zakladasz watek, w którym tak naprawde nic konkretnego
    >nie
    >>piszesz..
    >
    >
    >podtrzymuję moją prośbę;-)
    >:*
    >

naprawdę jesteś taka upośledzona? napisałam wysokoooo wysokoo, o co mi chodziło, ale widocznie Twoją inteligencje to przerasta :)
  • Anonim

A teraz wybacz. Ale nie mam czasu na pierdoły z jakąs panną która szuka konfliktów. Cześc. :); *
  • Jaśko :D

(Moim skromnym zdaniem to ta kłótnia jest zupełnie nie na miejscu)
    Powracając do tematu:
    Sądzę iż tarcza antyrakietowa jest dobrym pomysłem ponieważ dzięki niej odżyje piękne lotnisko w Redzikowie (czasy mojego dzieciństwa :D)
    na pewno poprawi się infrastruktura wokół lotniska.
    Oczywiście że taka rzecz niesie niebezpieczeństwa lecz z tego co wiem Amerykanie nie zainstalują tylko 1 tarczy lecz całą sieć wyrzutni rakiet "PATRIOT" które będą miały za zadanie chronić lotnisko w Redzikowie oraz całe terytorium Polski. Dzięki tarczy będzie również możliwe przeniesienie Amerykańskiej bazy lotniczej "Ramstein" do Polski co mocno przysłuży się naszemu lotnictwu.
    Należy również dodać że Polska jeśli się zgodzi na umieszczenie tarczy na naszym terenie to powinna wywalczyć dobre warunki np. w bazach gdzie będą stacjonować wojska USA w tym również w Redzikowie powinni znajdować się Polscy żołnierze co by nie było amerykańskiej samowoli oraz amerykanie powinni zasilić nasze wojsko nowym uzbrojeniem itp.
    Jest też jeden dość znaczący argument na nie dla tarczy, a mianowicie Rosja, z którą już mamy napięte stosunki, a po umieszczeniu tarczy w Polsce Rosjanie wystawią swe wyrzutnie i będą je trzymali w gotowości.
    Moim zdaniem Polska powinna się zgodzić na umieszczenie tarczy anty-rakietowej w na naszym terytorium a w szczególności w Redzikowie :D
  • 1
  • 2