♥♥♥ Ślub jak z bajki!♥♥♥ [1583]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • })i({

jeżeli chcecie, aby Wasz ślub i wesele naprawdę były bajeczne :) to bardzo uważajcie przy wyborze lokalu na przyjęcie :) z pewnością omijajcie z daleka hotel baron w Nadarzynie! Nieodpowiedzialni i nielojalni właściciele chyba nie do końca pojmują zakres swoich obowiązków!

Z pewnością pytajcie o wszystkie szczegóły i OD RAZU podpisujcie umowy! bo na miesiąc przed ślubem może sie okazać, że Wasza rezerwacja przepadła!

jednak to tylko wyjątki, a zwłaszzca hotel baron.

GORĄCO NIEPOLECAM!!!
  • Anonim

wiem, tez, ze dobrze sprawdzic czy wczesniej byly robione wlokalu wesela i na ile osob.bo czasami lokal moze byc swietny, jedzenie dobre, ale rozlozenie jedzenia i za malo miejsca do tanczenia moze zle sie odbic na ogolnym efekcie.

w toruniu polecam sale weselne w Piascie.
  • DoNiebaWzięta

ja jeszcze nie polecam(bo wesele jest dopiero 27 sierpinia) ale piekna sala,duża(do 250 osób) stylowy wystrój i dobra kuchania- w hotelu BOSS w miedzyszynie.warto to sprawdzić!!!
  • miss scare

Magda, a maja może jakąś stronke internetową?
  • miss scare

hotel BARON na zdjęciach wygląda imponująco, dobrze wiedzieć, że nie jest wart przymowania moich gości; )
    dzieki :)
  • DoNiebaWzięta

http://www.hotelboss.com.pl
    tam sa zdjęcia sali weselnej i ona tak właśnie wygląda:))
  • miss scare

bardzo ładna, ma fajny klimat :)
    własnie teraz zaczynam szukać odpowiedniej sali, bożenie wiedziałam, że to takie trudne...........a czas leci......
  • Czary Mary

ehhhhhhh z tymi salami sa same problemy.Nasze wesele odbędzie sie w sierpniu 2006 a w maju tego roku ciezko bylo znalezc cos sensownego na sierpen 2006.Fajne salki byly juz pozajmowane,a w sali gdzie odbedzie sie nasze wesele 19 sierpnia byl ostatnim wolnym terminem(mieliśmy farta).Myslę więc,ze z sala nie ma co czekac, tylko jak najszybciej cos rezerwowac.Po co przezywac ta najpiekniejsza noc w zyciu w jakims nieodpowiadajacym nam lokalu.POzdrawiam Was serdecznie.
  • miss scare

jasna cholera wtym momencie mnie przestraszyłas :/
    panika..............
    jak nie znajde fajnej sali na za rok w wakacje, to co wtedy?? .....
  • DORISS

..... nie wiedziałam, że tyle jest problemów z przygotowaniami do wesela :(((((((((
    ...sali nie mogliśmy znależć.....w końcu się udało.
    ..a teraz problem z orkiestrą....wszystko już pozajmowane :/

znacie może namiary na jakąś fajną kapelę??
  • miss scare

znalazzzzłam sale nareszcie :)
    5 sierpnia 2006
    czuje że z kapelą to bedzie problem, bo jak przesłuchałam juz kilka to koszmar :(
  • Kinga B.

ja mam namiar na fajna uczciwa kobietke.

Fakt ze u mnie bede grali dopiero w maju 2006, ale u kolezanki grali rok temu i bylo super.....
  • miss scare

ooo :))))))
    a mają jakąs stronke internetowa?
  • Czary Mary

Własnie,mają stronkę??
  • Kinga B.

no wlasnie nie maja stronki; (
    zespol nazywa sie Brawo.

jak rozmawialam z ta pania to pytalam czemu nie maja zadnej strony www itp

Odpowiedziala, ze poki co nie potrzebuja tego, bo i tak maja wszystkie weekendy zarezerwowane, bo ludzie sie sami zglaszaja do nich.

A ludzie sa znajomymi tych, ktorzy korzystali z uslug zesolu lub byli goscmi na weselach gdzie grala ta kapela.

mi ten zespol polecila kolezanka.
    Mowila ze goscie byli bardzo zadowoleni, wybawili sie, wyspiewali a orkiestra grala do samego konca. I nie robila zadnych problemow.
    Poza tym kobieta wyglada na uczciwa.

Jak checie to dam wam namiar, ale w wiadomosciach pry lub na maile; )

• miss scare

to wyslij mi wiadomośc na grono :)
  • DORISS

znalazłam w końcu kapelę.........są świetni, rodzice mojego narzeczonego bawili się do ich muzyki na balu karnawałowym i byli zachwyceni- grupa nazywa się MUSIC SERVICE BAND...
    mają swoją stronkę internetową, na której można posłuchać ich demo :D
  • Czary Mary

A ile biora za wystep na weselu??
  • DORISS

biorą 4.000-
    zespół składa się z 5 osób ( 4 kobietki i męszczyzna ), grają praktycznie wszystko, a nawet przygotują nowe piosenki jak ktoś chce..... prowadzą także zabawy i konkursy.
  • Kinga B.

lomatko. cena kosmiczna :P
| |

Na tym gronie chcialabym porozmawiac z ludzmi ktorzy pomoga mi zorganizowac najpiekniejszy slub na s...

Fotki

Miejsca grona (13)