Ślub i wesele - Organizacja [491]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ej Żabaa <3

http://allegro.pl/item969617397_now...
    CENA DO NEGOCJACJI!
  • Anonim

Sprzedam suknię ślubną

http://allegro.pl/show_item.php?ite...
  • ^A^

Witam serdecznie!
    Mam do sprzedania elegancką i niepowtarzalną suknię ślubną Maggie Sottero, model Alexandria http://www.maggiesottero.com/dress....
    Suknia jest biała, jednoczęściowa, uszyta z delikatnej satyny. Posiada tren średniej długości, który po podpięciu bardzo ładnie się układa. Suknia jest delikatnie ozdobiona aplikacjami przy dekolcie, asymetrycznie wokół bioder i na jednym boku sukni (koraliki, krzyształki, koronka). Marszczenia na gorsecie wspaniale wyszczuplają talię.
    Suknia szyta na wzrost 170cm + 5 cm obcas. Rozmiar 38/40. Dzięki wiązaniu z tyłu gorsetu można ją łatwo dopasować do sylwetki.
    Suknia została profesjonalnie wyczyszczona i jest gotowa do użycia. Stan sukni jest bardzo dobry. Do kompletu dodaję halkę (ma dwa koła, które można wyjąć lub wyregulować obwód według potrzeb), welon wykończony kryształkami, bolerko. Kupiona w czerwcu w salonie Tylko Ona w Warszawie, z dodatkami kosztowała ok 4500 zł. Moja cena wyjściowa to 2600 zł. Do negocjacji.
    Możliwość przymierzenia w Warszawie.
    Kontakt na priv.

Zapraszam :)
    • 232 (2)

• 310 (2)

• IMG_3979

• 73 (2)

• 117 (2)

• 169 (2)

• 180 (1)

• Anonim

Sprzedam wyjątkową suknię ślubną, uszytą z cienkiej satyny i lekkiego szyfonu, na miarę: rozm. regulowany poprzez wiązanie części gorsetowej: 34/36, wzrost 170 cm + obcas 4 cm. Uszyta bardzo starannie w profesjonalnym zakładzie krawieckim, gdzie dołożono wszelkich starań, by jak najbardziej oddać jej wyjątkowy charakter w każdym szczególe. Odebrałam ją gotową w kwietniu 2010, a ślub odbył się w maju 2010.
    Suknia jest skromna a zarazem bardzo elegancka i wygodna: nie posiada trenu, przez co nie krepuje ruchów, pod spodnią częścią materiału nie ma ciężkiej halki ani koła, co nadaje jej lekkości. Jej stan jest bardzo dobry, ponieważ była użyta tylko w dniu ślubu: w kościele podczas ceremonii oraz kilkugodzinnego obiadu weselnego i krótkiego pleneru - nie posiada żadnych uszkodzeń, plam, rozdarć, ponadto jest po profesjonalnym praniu. Do kompletu dodaję gratis buty (również w bardzo dobrym stanie rozm.38 obcas 4 cm.), wykonane z satyny, idealnie pasujące do materiału sukni. Istnieje możliwość obejrzenia i przymiarki sukni w Grodzisku Mazowieckim.
    W razie jakichkolwiek pytań, proszę pisać na gronie.
  • Anonim

tanio sprzedam sliczna suknie san patrick:
    http://allegro.pl/san-patrick-ramad...
  • Marta

Mam do sprzedania białą SUKNIĘ ŚLUBNĄ rozmiar 34-36. Suknia była szyta na miarę na wzrost 157 cm (w tym 7 cm obcas). Gorset wykonany jest z haftowanej koronki, zdobionej kryształkami Swarovskiego. Suknia posiada podpinany tren. Fason sukni typu „syrenka”, z rozszerzanym dołem, prezentuje się niezwykle efektownie. Bardzo elegancka, a zarazem podkreślająca kobiece kształty (piękny dekolt lekko przysłonięty dyskretną siateczką). Do sukni dodatkowo dorzucam gratis koronkowe bolerko i buty w rozmiarze 35. Suknię mozna obejrzeć na moim profilu :)

Suknia uszyta była w salonie w salonie ELLE w Warszawie na zamówienie. Cena, za którą suknia została kupiona to 3000zl. Moja cena to: 1500zl. Suknia używana tylko raz. Suknia po profesjonalnym praniu - stan jest idealny.
    Kontakt tel.: 501-494-615 , e-mail: martaa83@yahoo.com
    Zapraszam do obejrzenia sukni w realu w Warszawie po wcześniejszym umówieniu się na spotkanie.
  • ^A^

Witam serdecznie!
    Mam do sprzedania elegancką i niepowtarzalną suknię ślubną Maggie Sottero, model Alexandria http://www.maggiesottero.com/dress....
    Suknia jest biała, jednoczęściowa, uszyta z delikatnej satyny. Posiada tren średniej długości, który po podpięciu bardzo ładnie się układa. Suknia jest delikatnie ozdobiona aplikacjami przy dekolcie, asymetrycznie wokół bioder i na jednym boku sukni (koraliki, krzyształki, koronka). Marszczenia na gorsecie wspaniale wyszczuplają talię.
    Suknia szyta na wzrost 170cm + 5 cm obcas. Rozmiar 38/40. Dzięki wiązaniu z tyłu gorsetu można ją łatwo dopasować do sylwetki.
    Suknia została profesjonalnie wyczyszczona i jest gotowa do użycia. Stan sukni jest bardzo dobry. Do kompletu dodaję halkę (ma dwa koła, które można wyjąć lub wyregulować obwód według potrzeb), welon wykończony kryształkami, bolerko. Kupiona w czerwcu 2010r w salonie Tylko Ona w Warszawie. Moja cena wyjściowa to 2100 zł. Do negocjacji.
    Możliwość przymierzenia w Warszawie.
    Kontakt na priv.

Zapraszam :)
    • 232 (2)

• 310 (2)

• IMG_3979

• 73 (2)

• 117 (2)

• 169 (2)

• 180 (1)

• Kamila

Sprzedam suknię ślubną model E127n (Suknie Ślubne Michalak, http://www.sukniedoslubu.pl/ z Kolekcji Złotej), wzrost 170, rozmiar 38/40 - dość elastyczny ze względu na gorsetową regulację z tyłu.
    Suknia szyta jest w literę A, pięknie wyszczupla i wydłuża sylwetkę, oraz fantastycznie eksponuje talię. Dodatkowo w sukni góra została uszyta "w serce" - ładnie eksponuje dekolt, naszyte są ozdobne aplikacje z kryształkami. Dół - z połyskującego tiulu. Suknia posiada bardzo ładne dopinane ramiączka.
    Dla Pań lubiących suknie dziewczęce, lekkie a zarazem eleganckie.
    Koszt mojego stroju wyniósł ponad 3000zł ( suknia - 2500zł, bolerko specjalnie szyte pod suknię - 120zł, welon - 260zł, rękawiczki (nieużywane) - 50zł, buty (rozm.40, obcas 5cm, b.wygodne - 150zł ).
    Całość mogę oddać za 1/3 ceny. Zdjęcia do obejrzenia na moim profilu, chętnym wyślę więcej na maila. Istnieje oczywiście możliwość przymiarki u mnie w domu :)
  • Ig :-)

Sprzedam niepowtarzalną suknię ślubną. Do tego dwa welony długi (2,5m) i krótki (80 cm) i poduszeczke na obrączki. Rozmiar 36. Ja jestem wysoka (177cm) i szczupła, więc sukienke zawsze można skrócić i będzie dobra dla kogoś niższego; -) Cena i dokładne wymiary na prv. Suknia do przymiarki w Warszawie, Narazie nie jest jeszcze wyprana - czeka na kupca. Wypranie sukni po mojej stronie lub Twojej (kwestia ustalenia) Zdjęcia sukni w profilu. ZAPRASZAM!!!
  • Asia

• asia

Witam,mam do sprzedania suknię ślubną z warszawskiego salonu Elle, bolerko z krótkim rękawem oraz buty. Suknia jest jednoczęsciowa (bez ramiączek), wykonana z białej tafty. Posiada delikatne wydłużenie z tyłu, które podpina się na troczki. Z tyłu jest wiązana, w związku z tym można ją dopasować do sylwetki; istnieje możliwość zwężenia oraz skrócenia. Dodatkowo w sukni góra została uszyta "w serce" - ładnie eksponuje dekolt. Suknia uszyta została wg poniższych rozmiarów: wzrost 173cm + 7,5cm obcas, Biust 84cm, Talia 71 cm, Biodra(w najszerszym miejscu) 101 cm. Do sprzedania mam również bolerko ze stójką, rozmiar 38 z krótkim rękawem(motylkiem) również z białej tafty. Dla zainteresowanych sprzedam również skórzane białe buty na grubszej szpilce, wysokość obcasa 7,5cm. Buty są na paseczek, maja zakryte palce i piętę, posiadają białą podeszwę; rozmiar 39. W butach przetańczyłam całą noc, są bardzo wygodne. Zapraszam wszystkie chętne przyszłe panny młode do przymiarki w Warszawie (Targówek).
    Suknia: 1500zł
    Bolerko: 80zł
    Buty: 80zł
    (Cena do negocjacji)
    W razie pytań proszę o kontakt: joannarucinska@op.pl lub Tel. 504-121-642
  • Marta

zapraszam na moją aukcję,.... sprzedam śliczną suknie ślubną !! atrakcyjna cena :))

http://allegro.pl/benjamin-roberts-...
| |

Nowe grono spraw ślubno-weselnych.

Fotki

Miejsca grona (6)