-
oj edzia
http://allegro.pl/item184069191__su...
zapraszam do obejrzenia sukni slubnej która jest na sprzedaz.
Polecam suknia jest wyjatowa - bo inna nizwszystkie,
rozmiar 38
gorset + spódnica
podpinany tren wiecej na allegro lub piszcie do mnie chetnie odpowiem na wasze pytania -
Anonim
Sprzedam suknie ślubną kupioną w salonie Abiu model: HERM'S THURIUS rozm 38 sprowadzana z Francji.
DODAM GRATIS :
-rękawiczki ,
-welon,
-szal nieużywany
-Kamizelka ślubna rozm.50
więcej info na priv. -
Gosiaczek
-
ღ.::Kari::.ღ
Hejak.. Nie mam sukni do sprzedania ale znalazłam ciekawa oferte sukni ktora mi sie straszliwie podoba i chyba ostatecznie się na nia zdecyduję.. To modej Angela z Emmi Mariage, oferta na allegro.. za 1550 ale rozmiar 34.. Gdyby był 38 to bym sama ja kupiła.. Wklejam Wam jakby ktorejs się podobała i byłaby zainteresowana.. Rozmawiałam z włascicielka bardzo chwali suknie, ze bardzo wygodna była.. http://allegro.pl/item278331514_pie...
I wygląda milion razy lepiej na dziewczynie niz na modelce :)
Cena z salonu od 2300 do 2700 a dziewczyna chce ok 1500zł -
-
ღ.::Kari::.ღ
-
Anonim
Sprzedam suknię -NOSZONA TYLKO RAZ!; )
-biała
- z trenem
- rozmiar 36
- kolekcja z tego roku
- cena rynkowa: 2700, sprzedam za 1500 i dorzucę jeszcze welon i futerko do przykrycia ramion.
- suknia jest prana
Zdjęcia w profilu :)
Z dziewczynami z Wawy i okolic chętnie umówię się na przymiarkę :)
Zainteresowane przyszłe Panny Młode proszę o wysłanie prywatnej wiadomości na gronie! -
Monika
Witam!
Zajmuję się sprzedażą sukni z Francji.
W swojej ofercie mam wiele różnych modeli.
Suknie są nowe, szyte na zamówienie.
Kolor do wyboru.
Ceny wahają się od 1300 zł do 1500 zł.
Jeżeli jesteście Państwo zainteresowani moją ofertą proszę o kontakt na prive. Odpowiem na wszelkie pytania.
Mogę wystawić aukcję allegro z wybraną sukienką.
WIęCEJ zdjęć W PROFILU.
Pozdrawiam! -
Asia Wiosna
Sprzedam suknie ślubną 2 częściową z koronką w platynowe kwiatuszki, kolor ecri, rozmiar 40, wzrost ok 175, gorset ze stójką dopasowany wiązany z tyłu. Jak cos to mogę przesłać zdjecia. pisać na priv lub tel 691 869 937. Cena do uzgodnienia.
-
Wioleta
biała, tzw.rybka, roz.36-38
gorset+suknia+bolerko+rekawicz ki+welon
suknia w bardzo dobrym stanie, prana
nadaje filigranowych ksztaltów
napewno spodoba sie przyszlemu mezowi :)
wiecej fotek w profilu lub moge przeslac mailem -
Julitka
sprzedam piękną suknię ślubną w kolorze ecru. Więcej informacji na priv, fotki w profilu -
asiaaa
Dziewczyny, mam do sprzedania swoją suknię ślubną. Wszystkie szczegóły tutaj:
http://allegro.pl/show_item.php?ite...
Zapraszam! -
dzieci@k z główką w chmurk@ch
sprzedam suknię - foto w galerii - 160 cm wzrostu, doskonale ukryła brzuszek mojej 24 tyg ciąży:) -
basieńka
Sprzedam suknie ślubną francuskiej firmy Herve,model Flavia suknia pochodzi z kolekcji2008. Kupiłam ją w czerwcu tego roku salonie w Warszawie przy ulicy Koprzywiańskiej. Była włożona tylko raz, stan jest idealny. Suknia jest w kolorze śmietankowym, uszyta z organzy, co sprawia ze jest bardzo lekka i tym samym wygodna.Nie posaiada dodatkowych ozdób prócz kwiatka przyszytego na górze.Ma także niewielkie przedłużenie z możliwościa podpięcia.Do sukni dołączone jest bardzo oryginalne wdzianko na ramiona.
pragne jeszcze dodać, że jest to jedyny egzemplarz tej sukni w POlsce!!!!!!!!!!!!!Naprawdę żaden inny salon nie posaiada tego modelu!!!!!!!!Więc jesli chcesz wyglądac naprawdę niepowtarzalnie na swoim slubie, nie zastanawiaj się dłużej!!!!!!!!!
Rozmiar 36-38, wzrost 158+10cm obcas
Cena 12000zł
Więcej informacji na priv -
Kinia
witam serdecznie
zapraszam do kupienia niepowtarzalnej sukni COSMOBELLA 7269 z kolekcji 2008. Suknię kupiłam w warszawskim salonie susan blanche i użyłam jeden raz w sierpniu br. Do sukni gratis dodaję welon (kupiony w salonie za 200 zł) i halkę (kupioną na allegro). Po wszelkie informacje zapraszam na allegro i na prv.
http://www.allegro.pl/show_item.php...
CENA OCZYWIŚCIE DO NEGOCJACJI -
Ania K
-
Kinia
NOWA AUKCJA - CENA DO NEGOCJACJI :-D WIĘCEJ ZDJĘĆ
ADRES BIEŻĄCEJ AUKCJI ZAWSZE WIDOCZNY W BLIMPIE
http://www.allegro.pl/show_item.php...
Suknia oczywiście po czyszczeniu w polecanej na gronie pralni na ul. Leszno, stan b.dobry.
Po wszelkie dalsze info - zapraszam na prv :-D -
..:: Paula ::..
Witam, mam do sprzedania swoją suknię ślubną - szczegóły znajdziecie tu : http://www.slubnytarg.pl/ks20994-pi...
Pzdr -
Anonim
Sprzedam suknię :) Założona tylko raz :) na ok 172 cm + 6 cm obcas. Suknia koloru śnieżnobiałego. Była dla mnie ok 2 cm za długa. Suknia Emmi Mariage - model Pompadour. Cena w salonie 2 200 zł. Sprzedam za 1300 zł (do ustalenia). Ok 68 cm w pasie, ok 85 w biuście (mieści się biustonosz Push up, czyli w rzeczywistości ok 90 cm). Wiązana z tyłu, z padką pod wiązaniem. Z trenem ok 200 cm. Na trenie "porozrzucane" koronkowe aplikacje. Reszta na zdjęciach. Suknia w tm momencie nie była jeszcze prana, ale w razie wyrażania chęci przymiarki oddam do pralni. Cena podana jest z tiulową halką na kole. Większą ilość zdjęć mogę przesłać na maila. http://emmimariage.pl/index.php/mai... Pod adresem linku, nie przerobiony przeze mnie oryginał. Suknia nie ma różyczki oraz marszczeń z tyłu. Koronki na wysokości pośladków jest więcej, dodatkowe jak już wspminałam na całym trenie. -
katia :)
ZAPRASZAM DO ZAKUPU ELEGANCKIEJ SUKNI ŚLUBNEJ .
UŻYWANA TYLKO RAZ.
CZYSZCZONA CHEMICZNIE
STAN BARDZO DOBRY
KOLOR -BILAŁY
ROZMIAR - 36/38 RĘKAWICZKI GRATIS
SUKNIA jest prosta w kroju, za to bardzo elegancka i ładnie uwydatnia sylwetkę podkreslając talię.
SKŁADA się z dwóch części, gorsetu i spódnicy .
GORSET zawiązywany jest z tyłu tasiemką, łatwy w regulacji. Ozdobiony jest jedna szelką, na której znajduje się "pnący kwiat". Ładnie podkreśla kształt ramion.
SPÓDNICA klasycznie zapinana na zamek. W pasie ok. 68 cm
Długosc spódnicy : 102cm
Suknia nadaje sie na wzrost 155-160 cm
GORĄCO POLECAM TĘ SUKNIĘ , NAPRAWDE WARTO. UWAŻAM , ŻE CENA JEST PRZYSTĘPNA A SUKNIA WARTA JESZCZE WIĘCEJ. Cena sukni w salonie to 2700zł !
Można zaryzykowac zakup bez przymierzania sukni.
Łatwo ją dopasować do figury
Uwaga !!! Sesja zdjeciowa została wykonana juz po przyjeciu weselnym tak wiec suknia na 100 % jest w takim stanie jak na zdjeciach.
Jezeli masz jakies pytania prosze o telefon 691953756
jezeli zyczysz sobie wiejec fotek daj znak - wysle na maila :)
-
Atka
Sprzedam moją suknię ślubną Agora 28-25, suknia jest biała, ma regulowany gorset (wiązany z tyłu), więc będzie pasowała rozmiar 40/42. Pięknie zdobiona kryształkami Svarowskiego (nie widać tego na zdjęciach). Szyta na wzrost 180 cm. + wyższy obcas (5cm.), lub na 182cm. (obcas 3 cm). Dodatkowo dorzucam halkę na niewielkim kole, bolerko z długim rękawem i diademik. Suknia kupiona w salonie Agora w Warszawie w 2008r. Jest po profesjonalnym praniu. Ma krótki tren, potrójnie podpinany, co daje piękny efekt po podpięciu. Zapłaciłam za nią 2200zł, sprzedam za połowę (do negocjacji). Wszelkie pytania proszę kierować na agata_k83@interia.pl lub na priva.
Zdjęcia w profilu. Możliwość przymiarki w Warszawie (Stara Miłosna).