-
Witam, chciałabym polecić wam moją siostrę, która zajmuję się organizacją wesel, czyli wszystko robi za Was, Wy nie martwicie się o nic!!:)
Zanjduję wam sale, zespół, fotografa, kamerzystę, dobry salon sukień ślubnych, oraz ubranie pana młodego. To oczywiście nie wszystko bo w jej ofercie jest również organizacja zabawy dla dzieci podczas wesel i inne ciekawe oferty:)
Zapraszam na jej i jej wspólniczki stronę internetową:
http://www.perfekcyjnewesele.pl
Gwarantuję, że nie pożałujecie:)
Zapraszam również do mnie, na pazurki ślubne i nie tylko!!! Dla Ciebie, Twojej świadkowej, a nawet Mamy i Teściowej o każdą z was zadbam, na miejscu u Ciebie w domu:)
Oto moja oferta:
Zapraszam na pazurki metodą żelową jak i również akrylową, ukończyłam kurs PROFESSIONAILS. Pazurki wykonuje u siebie w domu na Starówce lub mogę dojechać do klientki (wola, bemowo, jelonki, centrum, śródmieście, ochota, ewentualnie bielany, żoliborz) w tym wypadku trzeba przy dojeździe do każdych paznokci doliczyć 10zł. Kontakt: 506-731-885 (ODPOWIADAM TYLKO NA SMSY z pewnych względów nie zawsze mogę odebrać telefon!!) gg 6790590 lub grono. PROSZĘ O DOKŁADNE CZYTANIE MOJEGO OGŁOSZENIA:)
Nadchodzi jesień zadbaj o swoje pazurki!!!
Proszę aby na pazurki umawiać się ze mną minimum 2 dni wcześniej i o potwierdzanie wizyty 2 dni przed.
Stałe klietni obowiązują inne ceny!
OD 13 LISTOPADA ZAPRASZAM RÓWNIEŻ NA AKRYL, KWIATKI AKRYLOWE ORAZ MANICIURE I PEDICIURE!!!!
PRZYJMUJĘ JUŻ ZAPISY NA GRUDZIEŃ, PROSZĘ SIĘ SPIESZYĆ!!!:)
Moje usługi:
Żel na tipsie:
French (na tipsie)-70zł
French (na tipsie+ozdoby)-80zł
French brokatowy-80zł
French (na naturalnym)-50zł
French (na naturalnym+ozdoby)-55zł
Żel (tips mleczny+ozdoby)-80zł
Żel (tips kolorowy)-70zł
Żel (tips kolorowy+ozdoby)-80zł
Żel (tips przezroczysty+ozdoby)-80zł
Żel (tips french+żel przezroczysty/różowy)-60zł
Żel (tips french+żel przezroczysty/różowy+ozdoby)-7 0zł
Żel na szablonie:
French-70zł
French (+ozdoby)-80zł
French brokatowy-80zł
Żel (przezroczysty/różowy)-70zł
Żel (przezroczysty+ozdoby)-80zł
Akryl na tipsie:
French-80zł
French (+ozdoby)-90zł
French brokatowy-90zł
Akryl (clear)-70zł
Akryl (clear+ozodby)-90zł
Akryl (na tipsie kolorowym)-80zł
Akryl (na tipsie kolorowym)-90zł
Akryl (na tipsie french)-80zł
Akryl (na tipsie french+ozodby)-90zł
Akryl na naturalnym:
French-60zł
French(+ozdoby)-65zł
French brokatowy-65zł
Akryl (clear/różowy)-60zł
Akryl (clear/różowy+ozdoby)-65zł
Akryl na szablonie:
French-80zł
French (+ozdoby)-90zł
French brokatowy-90zł
Akryl (clear/różowy)-80zł
Akryl (clear/różowy+ozdoby)-90zł
Węcej o maniciure i pediciure na priv!!!
Certyfikat do wglądu w profilu w galerii "Kurs stylizacji paznokci"
Uzupełnienie (żel/akryl)-40zł
Zdjęcie paznokc (żel/akryl)i-40zł
Naprawa jednego paznokcia (żel/akryl)-5zł-8zł
Uzupełnienie+zmiana wzorku (żel)-60zł
RABATY I INNE PROMOCJE!! WIĘCEJ NA PRIV LUB GG. Pod nr. tel. na temat promocji i rabatów nie udzielam informacji ponieważ nie zawsze jestem w domu i nie mam przy sobie ulotek.
ZDJĘCIA ZNAJDUJĄ SIĘ W MOIM PROFILU!!!
SERDECZNIE ZAPRASZAM NAPEWNO NIE POŻAŁUJESZ I WYJDZIESZ ODE MNIE ZADOWOLONA:)
W razie jakichkolwiek pytań, proszę pisać:) -
Karol
Czesc,
jestem fotografikiem mody reklamy, zdjec slubnych tez.
praktyka 25 lat, wysoka jakosc . Super studio w Sochaczewie, sesje robie w calej europie.
http://www.karol-photoagency.pl
tel: 0 601 24 91 28
Pozdro Karl -
dj-na-wesele
Ja natomiast jestem dj wodzirejem, grającym na akordeonie. Doświadczenie zbliżone do Pana Karola. W 2009 roku już brak wolnych terminów, ale zapraszamy na rok 2010
http://www.dj-na-wesele.pl
Wystawiamy faktury, organizujemy także kompleksowo inne imprezy okolicznościowe oraz firmowe. Wysokiej klasy nagłośnienie oraz oświetlenie.
Prowadzimy także blog ślubny, który ma na celu pomoc wszystkim przyszłym Młodym Parom:
http://www.na-wesele.com
Dodatkowo zajmujemy się sprzedażą instrumentów, poradników kobiecych oraz sprzętu scenicznego i djskiego:
http://allegro.pl/show_user_auction...
Zapraszamy do współpracy -
prawe
Agencja Artystyczna "Sistersduo Art"
oprawa muzyczna wszelakiego typu imprez:okolicznościowe,firmowe ,eventowe itp
oraz także połączenie śpiew,fortepian i pokaz taneczny w jednym :-)
posiadamy własny sprzęt począwszy od fortepianu gran touch yamaha kończywszy na nagłośnieniu.
http://www.sistersduoart.com
Studenci Uniwersytetu Muzycznego w Warszawie jak i znane postacie z Teatru Wielkiego,Teatru Roma itp
pozdrawiam
Agata Lewandowska
tel 608-022-184 -
-
weselnymarket.pl
Jak na razie raczkujemy ale mamy nadzieje ze niebawem serwis http://www.weselnymarket.pl będzie pomocny w zorganizowaniu ślubu i wesela
pozdrawiamy
zespół weselnymarket.pl -
bartek
Firma Arttop oferuje usługi na każdym etapie przygotowania uroczystości. Zależnie od Państwa potrzeb podejmiemy się koordynacji uroczystości, doradzimy, wykonamy całość lub tylko część prac organizacyjnych związanych z planowaną uroczystością.
Zajmiemy się dekoracją sali, kościoła i samochodu.
Współpracujemy z wizazystami, fryzjerami, fotografami, kamerzystami, w razie potrzeby znajdziemy dla Państwa odpowiednie miejsce do zorganizowania przyjęcia weselnego.
Organizujemy również róznego rodzaju przyjęcia: chrzciny, imieniny, bankiety.
Jedyne czego Państwo potrzebują to Miłość, całą resztę pozostawcie nam.
Osoby zainteresowane prosimy o kontakt mailowy, bądż przez Gumtree
Zapraszamy do wspólpracy
Firma ARTTOP
mail:k.br@vp.
bartosz.dziadowicz@arttop.com. pl
tel. 510098329 -
Anonim
Oprawa muzyczna ślubów- kwartet smyczkowy ''Scherzo'' z Warszawy.
skład, to 4 studentki Uniwersytetu Muzycznego Fryderyka Chopina w Warszawie.Mamy wieloletnie doświadczenie w takich uroczystościach jak i również innych - bankiety, bale, imprezy okolicznościowe, studniówki. Wiele rekomendacji.
W programie m.in :
* R. Wagner – Marsz Weselny
* F. Schubert – Ave Maria
* T. Albinoni – Adagio
* W. A. Mozart – Ave verum corpus
* A. Vivaldi – Wiosna
* J. S. Bach – Ave Maria
* F. Chopin – Preludium
* J. S. Bach – Aria na strunie G
* R. Schumann – Marzenie
* F. Mendelssohn – Marsz Weselny
* G. Tartini – Cantabile
* G. Haendel – Largo
kontakt na priv, badz na e-mail :
altowiolistka1@o2.pl
kwartet.scherzo@gmail.com -
xboss - wróciłem
Działamy na terenie Wrocławia .. Zajmujemy się kompleksową organizacją wesel.
Zapraszam wszystkich na naszą stronę internetową.
http://www.dzienwesela.pl -
Kamil Nazwisko
Witam. Jestem tancerzem sportowym tańca towarzyskiego. Mam klasę taneczną B. Ze względu na to że to nie jest tani sport i brakuje nam pieniędzy chcemy troszkę zarobić. Oferujemy pokazy tańca towarzyskiego na ślubach oraz innych imprezach. Mieszkamy w Kołobrzegu ale jesteśmy w stanie dojeżdżać do innych miast... Kontakt do mnie kozik113@wp.pl -
Natalia Natalson
Szanowni Państwo!
W imieniu MTD Centrum Szkoleń i Doradztwa serdecznie zapraszam do udziału w niezwykłym projekcie warsztatów ślubnych pt. „Ślub Bez Tajemnic”.
Jak przygotować wspaniały ślub i bajkowe wesele?
To pytanie rokrocznie zadają sobie miliony par chcących wstąpić w związek małżeński, zdecydowanych wypowiedzieć sakramentalne „TAK”.
„Ślub bez tajemnic” to warsztaty ślubne, które zrodziły się z wyraźniej potrzeby przyszłych małżonków, ich rodziny i przyjaciół bezpośrednio zaangażowanych w organizację tego cudownego wydarzenia.
Jeśli właśnie jesteś w trakcie przygotowań i próbujesz się w tym wszystkim odnaleźć, lub też może dopiero myślisz o przygotowaniach i nie bardzo wiesz od czego zacząć, ten warsztat jest właśnie dla Ciebie! Pomożemy Ci ogarnąć to wszystko w jedną zgraną i logiczną całość! A wszystko po to, żebyście mogli z radością wejść na nową drogę życia!
Warsztaty ślubne to również świetne miejsce dla osób stawiających pierwsze kroki w zawodzie konsultanta ślubnego oraz osób pragnących zgłębić tajniki realizacji uroczystości ślubnych.
DLACZEGO WARTO? PONIEWAŻ …
• będziesz wiedzieć od czego zacząć i jak powinien wyglądać plan ślubnych przygotowań,
• zaplanujesz swój budżet, który jest fundamentem każdego udanego wesela oraz zasięgniesz opinii, gdzie szukać oszczędności,
• dowiesz się, jak poradzić sobie z przedślubnymi formalnościami, gdzie się zgłosić, co wypełnić i gdzie złożyć wszystkie wymagane dokumenty, niezbędne do zawarcia związku małżeńskiego,
• nauczysz się, jakimi kryteriami kierować się przy wyborze usługodawców ślubnych i na co zwrócić uwagę przy podpisywaniu umów,
• poznasz najczęściej popełniane błędy podczas organizacji ślubu oraz odkryjesz, jak ich uniknąć,
• zapoznasz się z najnowszymi trendami w modzie ślubnej, fryzurach i makijażu,
• dowiesz się, jak zaplanować usadzenie gości, dobrać menu i alkohole, a to wszystko zgodnie z zasadami savoir - vivre,
• nie obce Ci będą ślubne tradycje i zwyczaje weselne,
• będziesz potrafił stworzyć niezapomnianą atmosferę przyjęcia weselnego, którą wszyscy goście zapamiętają na długo,
• z klasą zakończysz wesele i pożegnasz wszystkich uczestników imprezy,
• otrzymasz komplet materiałów, do których będziesz mógł wrócić w każdej chwili w trakcie ślubnych przygotowań.
Serdecznie zapraszam do udziału w warsztatach, które poprowadzi certyfikowana konsultantka ślubna posiadająca bogate doświadczenie w organizacji najpiękniejszego dnia w życiu każdej Młodej Pary.
Najbliższe TERMINY WARSZTATÓW WEEKENDOWYCH przedstawiają się następująco
• 23-24.07.2011r. – Gdańsk
• 27-28.08.2011r. - Warszawa
Zapraszam również na ZAJĘCIA W TYGODNIU, zaplanowane na:
• 21-22.07.2011r. – Warszawa
• 28-29.07.2011r. - Lublin
• 04-05.08.2011r. – Gdańsk
• 18-19.08.2011r. - Warszawa
Program, informacje organizacyjne i formularz zgłoszenia znajdą Państwo na stronie: slubbeztajemnic.mtd.biz.pl
UWAGA! SUPER PROMOCJA – TYLKO TERAZ CENA WYNOSI 799 ZŁ BRUTTO ZA OSOBĘ
Z uwagi na ograniczoną liczbę miejsc objętych promocją, osoby zainteresowane udziałem proszę o jak najszybszy kontakt z Biurem Projektu:
tel.: (22) 863 78 97
e-mail: biuro@mtd.biz.pl , e.debska@mtd.biz.pl , k.markiewicz@mtd.biz.pl