Ślub i wesele - Organizacja [491]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Magdalena

Witam, chciałabym polecić wam moją siostrę, która zajmuję się organizacją wesel, czyli wszystko robi za Was, Wy nie martwicie się o nic!!:)
    Zanjduję wam sale, zespół, fotografa, kamerzystę, dobry salon sukień ślubnych, oraz ubranie pana młodego. To oczywiście nie wszystko bo w jej ofercie jest również organizacja zabawy dla dzieci podczas wesel i inne ciekawe oferty:)

Zapraszam na jej i jej wspólniczki stronę internetową:
    http://www.perfekcyjnewesele.pl

Gwarantuję, że nie pożałujecie:)

Zapraszam również do mnie, na pazurki ślubne i nie tylko!!! Dla Ciebie, Twojej świadkowej, a nawet Mamy i Teściowej o każdą z was zadbam, na miejscu u Ciebie w domu:)

Oto moja oferta:

Zapraszam na pazurki metodą żelową jak i również akrylową, ukończyłam kurs PROFESSIONAILS. Pazurki wykonuje u siebie w domu na Starówce lub mogę dojechać do klientki (wola, bemowo, jelonki, centrum, śródmieście, ochota, ewentualnie bielany, żoliborz) w tym wypadku trzeba przy dojeździe do każdych paznokci doliczyć 10zł. Kontakt: 506-731-885 (ODPOWIADAM TYLKO NA SMSY z pewnych względów nie zawsze mogę odebrać telefon!!) gg 6790590 lub grono. PROSZĘ O DOKŁADNE CZYTANIE MOJEGO OGŁOSZENIA:)

Nadchodzi jesień zadbaj o swoje pazurki!!!

Proszę aby na pazurki umawiać się ze mną minimum 2 dni wcześniej i o potwierdzanie wizyty 2 dni przed.

Stałe klietni obowiązują inne ceny!

OD 13 LISTOPADA ZAPRASZAM RÓWNIEŻ NA AKRYL, KWIATKI AKRYLOWE ORAZ MANICIURE I PEDICIURE!!!!

PRZYJMUJĘ JUŻ ZAPISY NA GRUDZIEŃ, PROSZĘ SIĘ SPIESZYĆ!!!:)

Moje usługi:

Żel na tipsie:
    French (na tipsie)-70zł
    French (na tipsie+ozdoby)-80zł
    French brokatowy-80zł
    French (na naturalnym)-50zł
    French (na naturalnym+ozdoby)-55zł
    Żel (tips mleczny+ozdoby)-80zł
    Żel (tips kolorowy)-70zł
    Żel (tips kolorowy+ozdoby)-80zł
    Żel (tips przezroczysty+ozdoby)-80zł
    Żel (tips french+żel przezroczysty/różowy)-60zł
    Żel (tips french+żel przezroczysty/różowy+ozdoby)-7 0zł

Żel na szablonie:
    French-70zł
    French (+ozdoby)-80zł
    French brokatowy-80zł
    Żel (przezroczysty/różowy)-70zł
    Żel (przezroczysty+ozdoby)-80zł

Akryl na tipsie:
    French-80zł
    French (+ozdoby)-90zł
    French brokatowy-90zł
    Akryl (clear)-70zł
    Akryl (clear+ozodby)-90zł
    Akryl (na tipsie kolorowym)-80zł
    Akryl (na tipsie kolorowym)-90zł
    Akryl (na tipsie french)-80zł
    Akryl (na tipsie french+ozodby)-90zł

Akryl na naturalnym:
    French-60zł
    French(+ozdoby)-65zł
    French brokatowy-65zł
    Akryl (clear/różowy)-60zł
    Akryl (clear/różowy+ozdoby)-65zł

Akryl na szablonie:
    French-80zł
    French (+ozdoby)-90zł
    French brokatowy-90zł
    Akryl (clear/różowy)-80zł
    Akryl (clear/różowy+ozdoby)-90zł

Węcej o maniciure i pediciure na priv!!!

Certyfikat do wglądu w profilu w galerii "Kurs stylizacji paznokci"

Uzupełnienie (żel/akryl)-40zł
    Zdjęcie paznokc (żel/akryl)i-40zł
    Naprawa jednego paznokcia (żel/akryl)-5zł-8zł
    Uzupełnienie+zmiana wzorku (żel)-60zł

RABATY I INNE PROMOCJE!! WIĘCEJ NA PRIV LUB GG. Pod nr. tel. na temat promocji i rabatów nie udzielam informacji ponieważ nie zawsze jestem w domu i nie mam przy sobie ulotek.

ZDJĘCIA ZNAJDUJĄ SIĘ W MOIM PROFILU!!!

SERDECZNIE ZAPRASZAM NAPEWNO NIE POŻAŁUJESZ I WYJDZIESZ ODE MNIE ZADOWOLONA:)

W razie jakichkolwiek pytań, proszę pisać:)
  • Karol

Czesc,
    jestem fotografikiem mody reklamy, zdjec slubnych tez.
    praktyka 25 lat, wysoka jakosc . Super studio w Sochaczewie, sesje robie w calej europie.
    http://www.karol-photoagency.pl
    tel: 0 601 24 91 28
    Pozdro Karl
  • dj-na-wesele

Ja natomiast jestem dj wodzirejem, grającym na akordeonie. Doświadczenie zbliżone do Pana Karola. W 2009 roku już brak wolnych terminów, ale zapraszamy na rok 2010

http://www.dj-na-wesele.pl

Wystawiamy faktury, organizujemy także kompleksowo inne imprezy okolicznościowe oraz firmowe. Wysokiej klasy nagłośnienie oraz oświetlenie.

Prowadzimy także blog ślubny, który ma na celu pomoc wszystkim przyszłym Młodym Parom:

http://www.na-wesele.com

Dodatkowo zajmujemy się sprzedażą instrumentów, poradników kobiecych oraz sprzętu scenicznego i djskiego:

http://allegro.pl/show_user_auction...

Zapraszamy do współpracy
  • prawe

Agencja Artystyczna "Sistersduo Art"
    oprawa muzyczna wszelakiego typu imprez:okolicznościowe,firmowe ,eventowe itp
    oraz także połączenie śpiew,fortepian i pokaz taneczny w jednym :-)

posiadamy własny sprzęt począwszy od fortepianu gran touch yamaha kończywszy na nagłośnieniu.

http://www.sistersduoart.com

Studenci Uniwersytetu Muzycznego w Warszawie jak i znane postacie z Teatru Wielkiego,Teatru Roma itp

pozdrawiam
    Agata Lewandowska
    tel 608-022-184
  • weselnymarket.pl

Jak na razie raczkujemy ale mamy nadzieje ze niebawem serwis http://www.weselnymarket.pl będzie pomocny w zorganizowaniu ślubu i wesela

pozdrawiamy
    zespół weselnymarket.pl
  • bartek

Firma Arttop oferuje usługi na każdym etapie przygotowania uroczystości. Zależnie od Państwa potrzeb podejmiemy się koordynacji uroczystości, doradzimy, wykonamy całość lub tylko część prac organizacyjnych związanych z planowaną uroczystością.
    Zajmiemy się dekoracją sali, kościoła i samochodu.
    Współpracujemy z wizazystami, fryzjerami, fotografami, kamerzystami, w razie potrzeby znajdziemy dla Państwa odpowiednie miejsce do zorganizowania przyjęcia weselnego.
    Organizujemy również róznego rodzaju przyjęcia: chrzciny, imieniny, bankiety.

Jedyne czego Państwo potrzebują to Miłość, całą resztę pozostawcie nam.
    Osoby zainteresowane prosimy o kontakt mailowy, bądż przez Gumtree
    Zapraszamy do wspólpracy
    Firma ARTTOP
    mail:k.br@vp.
    bartosz.dziadowicz@arttop.com. pl
    tel. 510098329
  • Anonim

Oprawa muzyczna ślubów- kwartet smyczkowy ''Scherzo'' z Warszawy.

skład, to 4 studentki Uniwersytetu Muzycznego Fryderyka Chopina w Warszawie.Mamy wieloletnie doświadczenie w takich uroczystościach jak i również innych - bankiety, bale, imprezy okolicznościowe, studniówki. Wiele rekomendacji.

W programie m.in :
    * R. Wagner – Marsz Weselny
    * F. Schubert – Ave Maria
    * T. Albinoni – Adagio
    * W. A. Mozart – Ave verum corpus
    * A. Vivaldi – Wiosna
    * J. S. Bach – Ave Maria
    * F. Chopin – Preludium
    * J. S. Bach – Aria na strunie G
    * R. Schumann – Marzenie
    * F. Mendelssohn – Marsz Weselny
    * G. Tartini – Cantabile
    * G. Haendel – Largo

kontakt na priv, badz na e-mail :
    altowiolistka1@o2.pl
    kwartet.scherzo@gmail.com
  • xboss - wróciłem

Działamy na terenie Wrocławia .. Zajmujemy się kompleksową organizacją wesel.
    Zapraszam wszystkich na naszą stronę internetową.
    http://www.dzienwesela.pl
  • Kamil Nazwisko

Witam. Jestem tancerzem sportowym tańca towarzyskiego. Mam klasę taneczną B. Ze względu na to że to nie jest tani sport i brakuje nam pieniędzy chcemy troszkę zarobić. Oferujemy pokazy tańca towarzyskiego na ślubach oraz innych imprezach. Mieszkamy w Kołobrzegu ale jesteśmy w stanie dojeżdżać do innych miast... Kontakt do mnie kozik113@wp.pl
  • Natalia Natalson

Szanowni Państwo!

W imieniu MTD Centrum Szkoleń i Doradztwa serdecznie zapraszam do udziału w niezwykłym projekcie warsztatów ślubnych pt. „Ślub Bez Tajemnic”.

Jak przygotować wspaniały ślub i bajkowe wesele?

To pytanie rokrocznie zadają sobie miliony par chcących wstąpić w związek małżeński, zdecydowanych wypowiedzieć sakramentalne „TAK”.

„Ślub bez tajemnic” to warsztaty ślubne, które zrodziły się z wyraźniej potrzeby przyszłych małżonków, ich rodziny i przyjaciół bezpośrednio zaangażowanych w organizację tego cudownego wydarzenia.

Jeśli właśnie jesteś w trakcie przygotowań i próbujesz się w tym wszystkim odnaleźć, lub też może dopiero myślisz o przygotowaniach i nie bardzo wiesz od czego zacząć, ten warsztat jest właśnie dla Ciebie! Pomożemy Ci ogarnąć to wszystko w jedną zgraną i logiczną całość! A wszystko po to, żebyście mogli z radością wejść na nową drogę życia!

Warsztaty ślubne to również świetne miejsce dla osób stawiających pierwsze kroki w zawodzie konsultanta ślubnego oraz osób pragnących zgłębić tajniki realizacji uroczystości ślubnych.

DLACZEGO WARTO? PONIEWAŻ …
    • będziesz wiedzieć od czego zacząć i jak powinien wyglądać plan ślubnych przygotowań,
    • zaplanujesz swój budżet, który jest fundamentem każdego udanego wesela oraz zasięgniesz opinii, gdzie szukać oszczędności,
    • dowiesz się, jak poradzić sobie z przedślubnymi formalnościami, gdzie się zgłosić, co wypełnić i gdzie złożyć wszystkie wymagane dokumenty, niezbędne do zawarcia związku małżeńskiego,
    • nauczysz się, jakimi kryteriami kierować się przy wyborze usługodawców ślubnych i na co zwrócić uwagę przy podpisywaniu umów,
    • poznasz najczęściej popełniane błędy podczas organizacji ślubu oraz odkryjesz, jak ich uniknąć,
    • zapoznasz się z najnowszymi trendami w modzie ślubnej, fryzurach i makijażu,
    • dowiesz się, jak zaplanować usadzenie gości, dobrać menu i alkohole, a to wszystko zgodnie z zasadami savoir - vivre,
    • nie obce Ci będą ślubne tradycje i zwyczaje weselne,
    • będziesz potrafił stworzyć niezapomnianą atmosferę przyjęcia weselnego, którą wszyscy goście zapamiętają na długo,
    • z klasą zakończysz wesele i pożegnasz wszystkich uczestników imprezy,
    • otrzymasz komplet materiałów, do których będziesz mógł wrócić w każdej chwili w trakcie ślubnych przygotowań.

Serdecznie zapraszam do udziału w warsztatach, które poprowadzi certyfikowana konsultantka ślubna posiadająca bogate doświadczenie w organizacji najpiękniejszego dnia w życiu każdej Młodej Pary.

Najbliższe TERMINY WARSZTATÓW WEEKENDOWYCH przedstawiają się następująco

• 23-24.07.2011r. – Gdańsk
    • 27-28.08.2011r. - Warszawa

Zapraszam również na ZAJĘCIA W TYGODNIU, zaplanowane na:

• 21-22.07.2011r. – Warszawa
    • 28-29.07.2011r. - Lublin
    • 04-05.08.2011r. – Gdańsk
    • 18-19.08.2011r. - Warszawa

Program, informacje organizacyjne i formularz zgłoszenia znajdą Państwo na stronie: slubbeztajemnic.mtd.biz.pl

UWAGA! SUPER PROMOCJA – TYLKO TERAZ CENA WYNOSI 799 ZŁ BRUTTO ZA OSOBĘ

Z uwagi na ograniczoną liczbę miejsc objętych promocją, osoby zainteresowane udziałem proszę o jak najszybszy kontakt z Biurem Projektu:

tel.: (22) 863 78 97
    e-mail: biuro@mtd.biz.pl , e.debska@mtd.biz.pl , k.markiewicz@mtd.biz.pl
| |

Nowe grono spraw ślubno-weselnych.

Fotki

Miejsca grona (6)