-
Tix
Tutaj wrzucać te ogłoszenia jak już musicie i nie zaśmiecajcie wszystkiego tematami nie związanymi ze Słowackim.
Nara fiuty -
Anonim
Hehhe a ja już się zastanawiałam jakie to ogłoszenie może dać Tinek:P -
Anonim
-
kat
uwaga!!!
w ostatnia wielkanoc zgubilysmy kielbaske z koszyczka!!! uczciwego znalazce prosimy o natychmiastowy kontakt! -
-
Pat
oprocz kielbaski w koszyczku miescily sie takze trzy zolciutkie jajka!! czeka nagroda!!! -
Tix
-
kat
-
skateu
-
Anonim
-
Like Juice'n Jin
może elokwencją żeś się nie popisał... ale przynajmniej w najlepszy ująłeś sens istnienia:) -
Tix
-
Anonim
jak ja skoncze slowaka to zaloze tu zajebisty temat bo teraz to nie chce miec przypalu...; ) -
wampiś
potrzebuję "Nad Styksem" Wisławy Szymborskiej. czy ktoś ma ten utwór? będę "dźwięczna" ^^ -
Anonim
poszukuje moich butów!!!
czarnych zamszowych kozaków które zaginęły dzisiaj... przypuszczam że przez przypadek zostały zabrane przez jedną dziewczynę z klasy IIe ponieważ widziałam że ma takie same i dzielę z nią szatnię... w szatni zostały takie buty tylko że z numerem 38 a moje są większe...... bardzo proszę o kontakt osoby które wiedzą coś na ten temat... z góry dziękuję...
Martyna z klasy IIf -
Anonim
>Fajna Madzia;) napisała:
>jak ja skoncze slowaka to zaloze tu zajebisty temat bo teraz
>to nie chce miec przypalu...; )
zawsze możesz ukryć się pod jakimś pseudonimem niczym pisarz :P (w tym wypadku zlaozyc drugie grono <lol2>)
-
Anonim
matematyka, fizyka, informatyka...
szukasz korepetycji? chcesz poprawić słabe oceny? przygotwujesz się do konkursu? stresujesz się maturą?
Zapraszam - zajęcia prowadzi doświadczony i sympatyczny student IV roku Politechniki.
* urozmaicony program, wszystkie poziomy nauczania
* rzetelna wiedza i miła atmosfera
* wszystkie materiały dydaktyczne w cenie lekcji
Doskonała lokalizacja (Metro Wierzbno). Atrakcyjne ceny.Zapraszam:)
kontakt na priv lub
gg: 2439638
tel. 600050125
-
Anonim
Kurwa no nie wierzę! Ktoś zrozumiał ideę oddzielnego tematu dla wszelkiego rodzaju ogłoszeń?! Brawo kolego! Możesz czuć się lepszy od tych wszystkich bezmózgich spamujących baranów. -
BeachBoy
Go!lo organizuję kolejną imprezę, tym razem z okazji rozpoczęcia ferii. Wystrój klubu będzie zawierał akcentach i elementy z motywami zimowymi. Dodatkową atrakcją imprezy będą liczne "zimowe" konkursy.
miejsce: Base przy ul.Wawelska 5
muzyka: house, r&b
data: 27.01.2007
cena: 10zł
kontakt: 663483723 gg: 4944457
http://www.golo.pl
start 20.00 -
Kamillu
-
Margherita
Szukam kogos kto udzieli korkow z fizyki...Najlepiej jezeli mial wczesniej z p. Świerczynska :))
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Ochota
- Załóż własne grono tematyczne