VII LO w Warszawie - Słowak [1749]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Tix

Tutaj wrzucać te ogłoszenia jak już musicie i nie zaśmiecajcie wszystkiego tematami nie związanymi ze Słowackim.
    Nara fiuty
  • Anonim

Hehhe a ja już się zastanawiałam jakie to ogłoszenie może dać Tinek:P
  • Anonim

o, to dobry pomysł. sprzedam kloca
  • kat

uwaga!!!

w ostatnia wielkanoc zgubilysmy kielbaske z koszyczka!!! uczciwego znalazce prosimy o natychmiastowy kontakt!
  • Pat

oprocz kielbaski w koszyczku miescily sie takze trzy zolciutkie jajka!! czeka nagroda!!!
  • Tix

chuj wam w dupe
  • kat

ale mily jestes.....:/
  • skateu

http://w8.grono.net/bulletin/fbull/...
    to niech macie i to
  • Anonim

No Tinek pierwszy raz od dłużeszgo czasu podzielam Twoje zdanie:P
  • Like Juice'n Jin

może elokwencją żeś się nie popisał... ale przynajmniej w najlepszy ująłeś sens istnienia:)
  • Tix

troche pijany byłem :) sorry jak kogos urazilem to przepraszam :D
  • Anonim

jak ja skoncze slowaka to zaloze tu zajebisty temat bo teraz to nie chce miec przypalu...; )
  • wampiś

potrzebuję "Nad Styksem" Wisławy Szymborskiej. czy ktoś ma ten utwór? będę "dźwięczna" ^^
  • Anonim

poszukuje moich butów!!!
    czarnych zamszowych kozaków które zaginęły dzisiaj... przypuszczam że przez przypadek zostały zabrane przez jedną dziewczynę z klasy IIe ponieważ widziałam że ma takie same i dzielę z nią szatnię... w szatni zostały takie buty tylko że z numerem 38 a moje są większe...... bardzo proszę o kontakt osoby które wiedzą coś na ten temat... z góry dziękuję...
    Martyna z klasy IIf
  • Anonim

>Fajna Madzia;) napisała:
    >jak ja skoncze slowaka to zaloze tu zajebisty temat bo teraz
    >to nie chce miec przypalu...; )

zawsze możesz ukryć się pod jakimś pseudonimem niczym pisarz :P (w tym wypadku zlaozyc drugie grono <lol2>)

• Anonim

matematyka, fizyka, informatyka...

szukasz korepetycji? chcesz poprawić słabe oceny? przygotwujesz się do konkursu? stresujesz się maturą?

Zapraszam - zajęcia prowadzi doświadczony i sympatyczny student IV roku Politechniki.
    * urozmaicony program, wszystkie poziomy nauczania
    * rzetelna wiedza i miła atmosfera
    * wszystkie materiały dydaktyczne w cenie lekcji

Doskonała lokalizacja (Metro Wierzbno). Atrakcyjne ceny.Zapraszam:)

kontakt na priv lub
    gg: 2439638
    tel. 600050125

• Anonim

Kurwa no nie wierzę! Ktoś zrozumiał ideę oddzielnego tematu dla wszelkiego rodzaju ogłoszeń?! Brawo kolego! Możesz czuć się lepszy od tych wszystkich bezmózgich spamujących baranów.
  • BeachBoy

Go!lo organizuję kolejną imprezę, tym razem z okazji rozpoczęcia ferii. Wystrój klubu będzie zawierał akcentach i elementy z motywami zimowymi. Dodatkową atrakcją imprezy będą liczne "zimowe" konkursy.

miejsce: Base przy ul.Wawelska 5
    muzyka: house, r&b
    data: 27.01.2007
    cena: 10zł
    kontakt: 663483723 gg: 4944457
    http://www.golo.pl
    start 20.00
  • Kamillu

Student III historii roku udzieli korepetycji kontakt priv
  • Margherita

Szukam kogos kto udzieli korkow z fizyki...Najlepiej jezeli mial wczesniej z p. Świerczynska :))
| |

Regulamin (trochę formaliny a potem klawiatury w dłoń. lub palce. co za różnica.) 1. Nie o...

VII Liceum Profilowane

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (2)