Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Takashi...

Witam... zapraszam wszystkich do aktywnego uczestnictwa w moim gronie... jest poswiecone furce jakich mało... Nissan Skyline ... mam nadzieje ze nie brakuje zapaleńców kochających ten samochodzik...
  • ÿÿÿ

Ja uwazam ten samochod za najlepsiejszy na swiecie !!! I mam pytanie, czy istnieja modele z kierownica po lewej stronie??
  • Takashi...

no siemano... witam na gronie... No ja tesh jestem tego zdania ze lepshej fury nie ma.... (no chyba ze jeszcze Toyota Supra Turbo).... co do kierownicy po lewej stronie to nie... to japonsja fura i produkowana jest tylko z fajerą z prawej strony... istnieje mozliwosc przerobienia na strone lewą ale koszty są porównywalne z ceną nowego samochodu...niestety... :/ ...heh taka prawda... jak masz jakies ciekawe stronki o Nissanie lub inne ciekawe materiały to daj znać... Pozdro chłopaku
  • ÿÿÿ

No niestety nie mam zadnych ciekawych materialow o tej furze ale pare miesiecy temu ktos sprzedawal skylina na allegro za 30 000zl! A Ty masz cos ciekawego na jej temat?? Aaa i chyba z kierownica po prawej stronie mozna jezdzic w Polsce??(juz planuje na przyszlos aby go kupic :)
  • Takashi...

hehe... no ja tesh bym chciał se go zakupic... ale to raczej nierealne.... a jesli chodzi o materiały o Nissanie to mam całą mase zdjęc , tapet , filmów... chcesz to napish do mnie to coś Ci podeśle... 2412895 ... z tym ze tera jestem chory i mało siedze przy kompie... Pozdro
  • Liquid Snake

No wreszcie forum/grono które moge nazwać domem :D a myślałem że w polsce tylko ja "kocham" to auto :] uf; P
  • NiceGuy

Ta, Skyline wymiata...jesli mialo by mnie cos potracic na ulicy to tylko skyline :]
  • Liquid Snake

I odpowiednia adnotacja na nagrobku powinna być; ] ewentualnie autograf posiadacza auta na gipsie; ]
  • NiceGuy

Ale za to jaka duma :) "Czlek potracony przez skyline'a. Do konca patrzyl sie na wymarzone autko" :D
  • Liquid Snake

Tylko kto by w to uwierzył skoro z tego co gdzieś wyczytałem (może w tym gronie nawet) że jest tylko jeden model w polsce :/
  • musk

w polsce na własne oczy widziałem R33 ale GTS-T a nie GT-R... a są inne jakieś jeszcze w Polsce?
  • .:+Medyk+:.

Jakbym zobaczył Skyline w Polsce to bym pojechał za właścicielem do domu i prosił go żeby zrobił za mną przynajmniej jedną rundkę wokół domu, niema przeproś, taka okazja mogłaby się nie powtórzyć. Ja chcę Taką brykę!!!!!!!
  • Pepek; ]

widziałem nissana skylina ale R33 na 1/4 SSS. Chłopaki przełożyli kierownice na lewą strone tylko nie mają deski rozdzielczej.
  • musk

no to tego i ja widziałem... niedawno się dowiedziałem, że jest jeszcze drugi R33 GTS-T...
  • ..::Dorian::..

jak ja bardzo chce mieć nissana skyline gtr r34 + jakieś 800 tałzenów na modyfikacje!!!! moze sie do karitas zgłosimy to nam zasponsorują
  • w8' 4 the summer storm :-)

The Nissan Skyline Story DVD rip ..

http://www.coolcarvids.com/videos/T...

kto nie widział niech ściaga ...
    czas : 77:52 min
    rozmiar : 736 MB
    język : angielski

w dzień link może nie banglać bo sporo ludzi ściaga z tej strony ...
  • Ana

Liq: ja slyszalam ze ponoc jedna sztuka była we Wrocławiu (i czemu w to nie wierze?), pozniej ze byl w Poznaniu...
    A Skyline.. marzenie :)
  • mÅcgreg

zajebisty samochód nic dodać nic ując:D
  • .:+Medyk+:.

Noo i widziałęm Skyline'a, ale byłem z buta i nici z przejażdżki, hehe; p.
  • [>seba<]

kurcze zarabista sprawa miec takiego:D duzo bym dal zeby sie takim przejechac znaczy sie poszalec:D
| |

Grono poswiecone japońskiej kosiarce...czyli Nissanowi Skyline

Fotki

Miejsca grona (0)