-
kalynca
1. oni czyli kto?(bo akurat niebieski jest takim kolorem co niewielu koniom pasuje; P )
2. nie wiem czy komus kto na zawody nie jezdzi bedzie sie chcialo wydawac kase na potnik klubowy...(i zapisywanie sie do klubu w ogole)
ale tak w sumie... co ja tam moge wiedziec
niech kazdy kto chce sie zglasza, zrobi sie liste
zapadnie decyzja
i sie zamowi -
Karolina Brauła
1. pasuje prawie kazdymu...
2. prponuje biale na zawody i niebieskie dla ludzi ktorzy na nie nie jezdza... i to ze ma ktos potnik nie oznacza ze musi zapisac sie do klubu... parnik moze wziasc kazdy bedzie se w nim jezdził tak sobie jak w kazdym innym potniku....
ja tez taki se wezme niebieski jak bysmy zamawiały... -
kalynca
dyskusje o gustach pozostawie osobom ktore beda sie glowic nad kolorem potnikow
prosze wszystkich o wspolna decyzje max do wtorku inaczej - wg nauki Ryska z Klanu - umywam raczki; ) -
-
Anonim
biale z granatowa lamowka i granatowymi napisami. ja taki chce. ktos jeszcze? :)
-
kalynca
wiesz co chyba nie kazdy kto by chcial zamawiac ma grono
moze zapytac w stajni? -
Anonim
-
kalynca
-
Karolina Brauła
co do wtorku? to napewno ci nikt nie zapłaci... tzn nie wszyscy a mozesz mi pokazac z jakiej strony je zamawiasz? -
kalynca
http://www.allegro.pl/item109557582...
stad
ale nasze beda inne
do wtorku maja sie wszyscy ZDECYDOWAC
a nie zaplacic. czytanie nie boli
termin zaplaty podam w stajni jutro. -
Karolina Brauła
-
kalynca
-
kalynca
dobra - odezwala sie
no wiec sluchajcie jest pewien problem.
otoz potniki na ujezdzenie nie moga miec lamowki. moga miec jedynie bize (taki sznureczek wokol, grubszy lub cienszy, taki jak to srebrne tutaj: http://upload.miau.pl/1/71415.jpg )
a firma u ktorej mamy zamowic maja bizy tylko zielone zlote i srebrne.
szukamy innej czy moga byc np srebrne? tylko szybko napiszcie co o tym myslicie (a moze kazdy potnik zamiast lamowki bedzie mial bize? no nei wiem, wymyslajcie) :) -
młoda
pORADZE WAM COS ZRÓBCIE NASZYWKE Z LOGO STAJNI A KAZDY KUPI SOBIE CZPRAK JAKI MU SIE TYLKO PODOBA
(NASZYWKE SIE NASZYWA I JEST KLUBOWY :p ) POZDRAWIAM MLODA -
-
maleństwo
mam pytanko co do koszulek; będziecie w najbliższym czasie zamawiać takie małe czarne koszulki z logiem stajni i napisem KJ Ulmag na plecach? bo ja mam taką koszulkę dużą co mi do kolan sięga a chciałabym mieć taką jak wy, o ile nie macie nic przeciwko. Mogłaby się do mnieodezwać osoba która to załatwiała?
A co do potników to po co wam ujeżdżeniowe potniki jak większość z was skoki jeździ?
A pomysł z naszywką jest bardzo fajny.
Do zobaczenia. -
m
Marta czapraki ja będę zamawiać we wrezśniu jak juz wszyscy wrócą. Z nazwą stajni lub imieniem konia lub jednym i drugim. w cenach róznych, do ustalenia. Co do koszulek to Karolina cos miała znowu załatić :) -
Karolina Brauła
I co zamawiamy potniki i koszulki??
Ja moge4 zamówić koszulki... ale to już po sylwestrach zeby wszyscy sie teraz zebrali i mi powiedzieli kto chce z nazwiskiem, kto tylko z logo a kto nie chce wogóle...
moj tata moze załatwić bardzo tanio, nie takie drogi jak tamte za 40 zł...
No to z nazwiskiem dla:
mnie; p, Aśki, Pameli, Kaśki, Ilony, Weroniki, Zuzi, Emili od Cekina, Marty od Rebusa, Magdy i Farida jako trener...
Czy jescze ktoś chce albo ktoś nie chce... piszcie to moze wraszci to dojdzie do skotku; p
A potniki to Madzia mi mówiła że moze zamówić...
ale jaki kolor...? Ja jestem ze białym... taki jest najbardziej uniwersalny... a logo czarne jak koszulki, chyba ze kupimy granotowe to loge tez...
no i oczywiście jaki mogel (wszechstronny czy ujezdzeniowy)...
-
Karolina Brauła
A u nas bedzie wkońcu ten klub czy nie?? Bede mogła sie zrzeszyć jako SKJ ULMAG??; p -
Anonim
ja chce wszechstronny, tez jestem za bialym potnikiem ale z granatowym logo!
p.s.; skoro uwazasz, ze bylo tak strasznie drogo, to trzeba bylo samej zalatwiac; ] -
Karolina Brauła
a co było tanio?
mówiłaś że załatwisz tanio.... a jak ja chciałam to sie nie dogadłaysm.... ale juz nie wazne...
a moze zamowimy potniki na zawody biale i treningowe tez z logo
bo przeciez nie wszyscy startuja na zawodach....
a pozatym jak jest błoto czy co to sie nie opłaca jezdzic w białych w tedy bysmy brały te kolorowe... jak by byla brzydka pogoda
bo w białych to po blocie sie nie oplaca bo one sie pozniej nie dopieraja
jaki chcecie kolor... moze niebieskie czy jakie ...? zeby pasowały do wszystkich koni....
-
Anonim
niebieskie są obrzydliwe! u zdecydowanie nie pasują do wszytskich koni. niech będą:
1)na zawody- białe z granatowym logo
2)na treningi- granatowe z białym logo