Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Karola

>♥ Karola napisała:
    >nie tylko od umiejetnosci ale od ilosci zawodnikow, niektore
    >kluby sa uwazane za dobre bo jest b duzo jezdzcow....

A dlaczego jest w nim tak duzo jezdzcow? Bo to widocznie dobry klub :D

Zycze powodzenia na zawodach :D (szczerze :) )

• kalynca

hehe niedziekuje; )
    tylko ze jesli o mnie chodzi to jeszcze nie wiem o jakich zawodach mowa; P

ale sie okaze; )
  • Karolina Brauła

Ja zawsze mam racje xD; p

Niekoniecznie, moze byc poprostu duza stajnia sportowa i tam duzo ludzi, a nie musza dobrze jezdzic nie?
  • kalynca

no albo moze byc duzo osob bo jest po prostu tanio :D

no nie wazne nie wazne; P

a co do zawodow
    w czerwcu sa w Losiu(11.06) i w Bajardo(17.06)...
    mysle ze jesli gdzies to do tego drugiego (bo blizej o ile sie orientuje dobrze)
    no ale nie wiem... sama nie chce jechac... moze by ktos byl chetny??
  • Karolina Brauła

a to są ujezdzeniowe tak? jak tak to ja moze jestem chetna, jezeli nie bedzie wtegy olimpiady..... i jezeli to jest blisko od nas :) mozesz mi wysłaćć na gg propozycje :)??
  • m

tak apropos koszulek
    to z osób które napewno bedą chciała z nazwiskiem to moja siostra !, Kaja Dembińska, Marta od rebusa też moze by chciała
    popytajcie pozostałych wąłsnicieli koni - Agate od Buni - kto jak kto ale ona w końcu i licencie ma, Emila od Cekina... itd....
  • Karola

Co do zawodów to:

http://www.swiatkoni.pl/index.php?p...

Polecam oczywiscie :D :D Ale to raczej dla skocznych dziewojek :) W te sobote zawody.

Kala, ja bede w Bajardo jako widz najprawdopodobniej, o ile zdaze wrocic z Poznania, ale chyba Cie to nie interesuje... No... mniejsza z tym :P
  • kalynca

czemu mnie nie interesuje? no co Ty :D
    kurde ja nie wiem jeszcze czy pojade ale jesli to... moglabym Ci wcisnac moj aparat?; P (jesli nikogo innego nie zabiore, bo jesli tak to nie bede Cie obarczac robieniem mi zdjec; P )

Madzia myslisz ze zeby jechac L1/L4 i P1 musze sie zarejestrowac w klubie co? Ale do Ulmagu to raczej nie zdaze bo chyba jeszcze go nie ma?? poradz mi o wyrocznio!

(tu sa propozycje do zawodow w bajardo, co prawda inne sa daty i godziny ale z tego co zrozumialam to zawsze jest to samo) http://www.skjbajardo.pl/propuje05-...
  • m

musisz i w klubie i w zwiazku albo wmzj albo pzj.
  • kalynca

hmm to do zawodow w bajardo KJ Ulmag jeszcze nie bedzie co? bede musiala sie zarejestrowac gdzies indziej... :/
  • Anonim

dziewczyny! :((
    mam zerwany przyczep mięśnia w lewym biodrze ...
    nie moge jezdzic przez 3 tygodnie i cały weekend musze leżeć :((
  • Karola

Kala, jesli bede, to ok- nie ma sprawy, mozesz mi aparat wciskac :D :D Zreszta ja swoj tez bede miala.

Pamela, trzymaj sie i wracaj do zdrowia :)
  • kalynca

o jaa Cie sune Pamela co Ty sobie bejbe zrobilas??
    bo ja Ci w stajni na rece Jelonka kase zostawilam..
    A kiedy zaczniesz chodzic?? kurde to pewnie przez to imprezowanie; > opijalas zawody i spadlas z kraweznika??? :P
  • As!a

to przez ten upadek ?? :O :/

biedna...; (
  • Alicè felicè ^^- Kurčáček

Uuuu... to nie za fajnie . Pamela a to Tobie trzeba zapłacić za koszulki ? Jeśli tak to ile.
  • kalynca

dobra znalazlam towarzyskie - 15.06 w milanowku
    http://www.stajniaekofarm.pl/piknik...

kto?
  • °Kasia°

hahaha;d bylam dzis na koniku:d podziwiac; p kocham was pam wczoraj byla juz na koniu i nawet skakala wiec chyba jest wporzo. do niej sie placi no i ci co nie zaplacili niech sie pospiesza bo moj ded sie wkorza a ile to jej pytajcie:*
  • kalynca

kasia to wez jesze powiedz Pam zeby mi zaplacila za boks na zawodach i przyniosla skrzynke w zamian za ta Wolt ja rozwalil bo mi sie ta mala zapasowa juz rozwala
    (albo w sumie to moze Ty przynies - jak mnie nie bedzie to postawcie po prostu na szafce)
  • Anonim

mi sie płaci za koszulki 20 zł.

biodro mnie nadal boli, ale olewam.
  • Karolina Brauła

To co zamawiamy potniki i koszulki? to jak? ja sie zajme koszulkami.... a ty kala zamowisz potniki?
    To kto chce potniki?
    jakiego koloru?
    ja proponuje niebieski z białymi napisami (taki zeby pasował do kazdego konia; ))? Albo biały...? albo jeden taki jeden taki :p :D
| |

Nasz wspaniały klub :) Nie wiem czy wiecie, ale uprawiamy NAJDROŻSZY i najbardziej EKSKLUZYWNY ...

Fotki

Miejsca grona (0)