-
Karola
>♥ Karola napisała:
>nie tylko od umiejetnosci ale od ilosci zawodnikow, niektore
>kluby sa uwazane za dobre bo jest b duzo jezdzcow....
A dlaczego jest w nim tak duzo jezdzcow? Bo to widocznie dobry klub :D
Zycze powodzenia na zawodach :D (szczerze :) )
-
kalynca
hehe niedziekuje; )
tylko ze jesli o mnie chodzi to jeszcze nie wiem o jakich zawodach mowa; P
ale sie okaze; ) -
Karolina Brauła
Ja zawsze mam racje xD; p
Niekoniecznie, moze byc poprostu duza stajnia sportowa i tam duzo ludzi, a nie musza dobrze jezdzic nie? -
-
kalynca
no albo moze byc duzo osob bo jest po prostu tanio :D
no nie wazne nie wazne; P
a co do zawodow
w czerwcu sa w Losiu(11.06) i w Bajardo(17.06)...
mysle ze jesli gdzies to do tego drugiego (bo blizej o ile sie orientuje dobrze)
no ale nie wiem... sama nie chce jechac... moze by ktos byl chetny?? -
Karolina Brauła
a to są ujezdzeniowe tak? jak tak to ja moze jestem chetna, jezeli nie bedzie wtegy olimpiady..... i jezeli to jest blisko od nas :) mozesz mi wysłaćć na gg propozycje :)?? -
m
tak apropos koszulek
to z osób które napewno bedą chciała z nazwiskiem to moja siostra !, Kaja Dembińska, Marta od rebusa też moze by chciała
popytajcie pozostałych wąłsnicieli koni - Agate od Buni - kto jak kto ale ona w końcu i licencie ma, Emila od Cekina... itd.... -
Karola
Co do zawodów to:
http://www.swiatkoni.pl/index.php?p...
Polecam oczywiscie :D :D Ale to raczej dla skocznych dziewojek :) W te sobote zawody.
Kala, ja bede w Bajardo jako widz najprawdopodobniej, o ile zdaze wrocic z Poznania, ale chyba Cie to nie interesuje... No... mniejsza z tym :P -
kalynca
czemu mnie nie interesuje? no co Ty :D
kurde ja nie wiem jeszcze czy pojade ale jesli to... moglabym Ci wcisnac moj aparat?; P (jesli nikogo innego nie zabiore, bo jesli tak to nie bede Cie obarczac robieniem mi zdjec; P )
Madzia myslisz ze zeby jechac L1/L4 i P1 musze sie zarejestrowac w klubie co? Ale do Ulmagu to raczej nie zdaze bo chyba jeszcze go nie ma?? poradz mi o wyrocznio!
(tu sa propozycje do zawodow w bajardo, co prawda inne sa daty i godziny ale z tego co zrozumialam to zawsze jest to samo) http://www.skjbajardo.pl/propuje05-... -
m
-
kalynca
hmm to do zawodow w bajardo KJ Ulmag jeszcze nie bedzie co? bede musiala sie zarejestrowac gdzies indziej... :/ -
Anonim
dziewczyny! :((
mam zerwany przyczep mięśnia w lewym biodrze ...
nie moge jezdzic przez 3 tygodnie i cały weekend musze leżeć :(( -
Karola
Kala, jesli bede, to ok- nie ma sprawy, mozesz mi aparat wciskac :D :D Zreszta ja swoj tez bede miala.
Pamela, trzymaj sie i wracaj do zdrowia :) -
kalynca
o jaa Cie sune Pamela co Ty sobie bejbe zrobilas??
bo ja Ci w stajni na rece Jelonka kase zostawilam..
A kiedy zaczniesz chodzic?? kurde to pewnie przez to imprezowanie; > opijalas zawody i spadlas z kraweznika??? :P -
-
As!a
-
Alicè felicè ^^- Kurčáček
Uuuu... to nie za fajnie . Pamela a to Tobie trzeba zapłacić za koszulki ? Jeśli tak to ile. -
kalynca
-
°Kasia°
hahaha;d bylam dzis na koniku:d podziwiac; p kocham was pam wczoraj byla juz na koniu i nawet skakala wiec chyba jest wporzo. do niej sie placi no i ci co nie zaplacili niech sie pospiesza bo moj ded sie wkorza a ile to jej pytajcie:* -
kalynca
kasia to wez jesze powiedz Pam zeby mi zaplacila za boks na zawodach i przyniosla skrzynke w zamian za ta Wolt ja rozwalil bo mi sie ta mala zapasowa juz rozwala
(albo w sumie to moze Ty przynies - jak mnie nie bedzie to postawcie po prostu na szafce) -
Anonim
-
Karolina Brauła
To co zamawiamy potniki i koszulki? to jak? ja sie zajme koszulkami.... a ty kala zamowisz potniki?
To kto chce potniki?
jakiego koloru?
ja proponuje niebieski z białymi napisami (taki zeby pasował do kazdego konia; ))? Albo biały...? albo jeden taki jeden taki :p :D