Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • karolina

• 12/04/2006 22:54
    To jak?? Mam je zamawiać? jeżeli tak to mówcie jaki kolor? Czy mają być z nazwiskiem? I co my chcemy reprezentować czy
    KJ ULmag, czy
    TKKF POdkowa Leśna??
    Czekam na wypowiedzi xD
  • Niunia

• 12/04/2006 23:30
    Co za obciach Tkkf podkowa ...

KJ ULMAG
    JUNIOR TEAM

Team tak fajnie brzmi, a w zawodach poza naszą stajnią startujemy tylko my, a więc junior team :)

A może SKJ ?

;) granantowe z białymi napisami, rozmiary małe!
    Dla mnie S, mysle, ze tak jak dla wiekszości :P

Niech będzie nazwisko, a co :P Będziemy rozpoznawalne :) P.S>: Kupuję na przyczepę naklejkę:

UWAGA, konie sportowe XD Lansssss
  • Niunia

• 12/04/2006 23:30
    ***Team tak fajnie brzmi, a w zawodach poza nami (młodymi) startujemy tylko my, a więc junior team :)
  • karolina

• 13/04/2006 11:45
    wcale ze nie obciach... i tak bysmy ja reprezentowały (startowały w jej barwach xD) tlko na koszulkach bysmy mialy KJ ulmag napisane, a podkowa tez moze miec swoja reprezentacje nie? i tak bedziemy ja reprezentowały... chyba ze sie zapiszecie do innego klubu....; )

a imie tez ma być??
  • Dod

• 13/04/2006 13:53
    z nazwiskiem chcecie?? tak głupio chyba bedzie wygladac np wierbiłowicz na koszulce:P aa zresztą takie nazwisko moje sie na niej nie zmiesci:D ale decyzje wam pozostawiam.:P

pzdr
  • Niunia

• 13/04/2006 19:53
    tak nazwisko zostaje
    np. K.BRAUŁA

Twoje też sie zmieści.
  • Karola

• 14/04/2006 15:22
    Jak zamawiacie to i ja chętnie wezmę jedną koszulkę. W końcu jak ona ma wyglądać?
  • °Kasia°

• 15/04/2006 16:10
    nie wiem czy ja tez moge
    ale jak cos to zaplace;p
    girls wiem ze mam tu malo do gadania ale z nazwiskiem; / jakos tak dziwnie...
  • Niunia

• 15/04/2006 20:49
    ?! dziwnie ?!

<hahaha>

wszystkie kluby mają z nazwiskiem ...

P.S.: Karusek, wyslesz mi zdjęcia Wolta i mnie ?? 0smile0@wp.pl
    Jak najszybciej! :*
  • Karola

• 15/04/2006 22:51
    Mi się podoba ten pomysł z nazwiskiem.

Zdjęcia poszły. Ale jakość, ekhem, bez komentarza.

Pamela, masz szczescie, ze to nie moje teksty (tylko z reklamy z tanczacymi laskami NIKE :P), bo bym Cie o piractwo oskarzyla; ); )
  • kalynca

• 20/04/2006 09:16
    eej tylko nie wiem czy np Kasi i Pameli nazwisko to bedzie 2-u linijkowe :P
    (moje moze tez a co tam)
    a gdyby zrobic tak
    nazwisko
    odstep
    logo czy co tam takiego
    odstep
    TKKF PODKOWA
    KJ ULMAG - JUNIOR TEAM
  • °Kasia°

• 21/04/2006 20:59
    hehe nom pewnie/ napewno by sie nie zmiescilo:) pozdr. dla wszystkich zajebistych laseczek; p
  • Karola

• 21/04/2006 22:43
    Mam takie pytanie:

Wszyscy startują w barwach THHF Podkowa?

Ogolnie to jestem za pomyslem Kali. Ale nie zapominajcie o nie zrzeszonych. No chyba ze takich nie ma oprocz mnie :P
  • Niunia

• 21/04/2006 23:19
    Nie, w barwach "THHF PODKOWA" nikt nie startuje ...

... jak już to TKKF Podkowa Leśna :]

Pomysł Kali jest spoko. Ale nasze nazwisko będzie tylko jedno: Gintowt. I tyle. Wystarczy jedno.

Karola ... a tak w ogóle to po co ci ta koszulka, jak ty nie strtujesz? Chyba, że zaczniesz :> ? Bo to miało być dla tych, co startują na zawodach :] Ale jak dla mnie to moze mieć nawet Pan Paweł z napisem: JUNIOR TEAM :P
  • m

• 22/04/2006 20:33
    Możecie zrobić interes i sprzedawać na zawodach i wogóle. Niech ma ten kto che mieć. Bez imienia i nazwiska wtedy
    Gdzies powinno być takie logo stajni. Moze na stronie...
  • Niunia

• 22/04/2006 20:39
    nie wiem, czy nie jest za pozno, ale na zawody dobrze jest miec z imieniem i nazwiskiem. przeciez te z nazwiskiem beda zamowione tylko dla młodych dziewczyn. chodzi o to, ze karolina, aska, kala, kasia, ja, weronika, ilonca, magda. reszta nie startuje, wiec po co im ?!

z resztą mozna zrobic tak, ze ci ktorzy startuja dostaja te z nazwiskiem, a reszta normalne -- z logo stajni i tyle. bo po co normalnym ludziom koszulka z napisem "junior team" ??
    no własnie ...

• Karola

• 22/04/2006 21:59
    Pamela, po to, żeby się wozić; ))) Ja luzakuje (raczej luzakowałam), ale nie naszym. Ale to w jakis tam sposob robi reklame.

Ja to bym jezdzila jakies ujezdzeniowki. Ale Magda nie chce zrobic :P A gdzies poza Aleksandrow to wstyd sie pokazac z moimi umiejetnosciami.

Moze zaczne startowac od przyszlych zawodow :P
  • Niunia

• 22/04/2006 23:55
    nie no u nas to ujezdzeniowek nie bedzie jest za molo chetnych.
    kala bedzie jezdzic poza.

ZARAZ CHUJ MNIE STRZELI siedzialam nad prezentacją 4 godziny i mi sie KURWA wszytsko skasowało !!!!!!!!!! CHUJ CHUJ CHUJ
  • Pchełka

• 23/04/2006 15:39
    Widzę, że tu wspaniałe pomysły powstają.
    Koszulki... Junior team... gratulacje. :)

A nie może być samo imię? Z pierwszą literą nazwiska. :P
    A jakie my mamy logo stajni w ogóle? Ma ktoś na kompie?

Miłych zawodów, tym razem się nie załapię. Komuś poluzakować?

:(

Pozdrawiam. :)
  • Niunia

• 23/04/2006 19:43
    KOSZULWK Z NAZWISKAMI I IMIONAMI NIE BĘDĄ MIEĆ PRZECIEŻ WSZYSCY ...

Ci, którzy nie startują mieli miec normalne z napisem: KJ ULMAG.

Co wam za różnica, czy z nazwiskiem czy bez, jesli to nie wy bedziecie je nosic??

A z resztą, nawet jeśli, to co ... wstydzicie się nazwiska?! <hahaha> boki zrywać. Tyle.
  • Niunia

• 23/04/2006 19:44
    Logo ma chyba magda, jesli to w ogole mozna nawac logo :P
  • kalynca

• 24/04/2006 08:27
    ja popieram pomysl Pameli tak bedzie dobrze
    i Magdy z tym zeb zrobic na tym interes, sprzedajac je na zawodach :D
    moge stac na staganie xD

a co do ujezdzeniowek... Magda znalazlam info ze sa w Zolwinie 20 maja myslisz ze moglabym pojechac (dam rade/nie jestem az tak ulomna?; zalatwie wszystkie papiery?)?
  • m

• 24/04/2006 09:32
    załatwisz
    to dużo czasu.
  • Niunia

• 24/04/2006 20:19
    Noo.
    Bardzo się cieszę, że chociaż Kala i Magda mnie popierają.
    No to kwestia koszulek rozwiązana.
    Z imieniem i nazwiskiem tylko dla junior teamu czyli tych, którzy startują, a reszta ma z nazwą klubu. :)

Tearz trzeba je "tylko" zamówić.
  • As!a

• 25/04/2006 13:45
    Kala a jaka klase chcesz jechac L czy P ?? :D
    a startujesz jak beda u nas zawody ?? :D
  • Niunia

• 25/04/2006 18:49
    Oo, Asia ma internet? :>

U nas nie będzie ujeżdżeniowych ...
    Kala pojedzie N :P
  • As!a

• 25/04/2006 18:56
    no wiem ze u nas nie bedzie ujezdzeniowych ale chodzilo mi o Zółwin! to jak Kala ??
  • As!a

• 25/04/2006 18:56
    no wiem ze u nas nie bedzie ujezdzeniowych ale chodzilo mi o Zółwin! to jak Kala ??
  • Niunia

• 25/04/2006 19:11
    Mi mówiła, że jedzie. L. Aśka, może ty sama pojedź WRESZCIEna jakies zawody, hmn ?? ...
  • As!a

• 25/04/2006 19:20
    tak <hahaha> ciekawe na czym ?! <lol2>
  • karolina

• 25/04/2006 19:34
    a podobno ty sie nie pchasz na zawody i co??
    moje rude gówno przynajmniej ma potencjał i umijetnosci a twoje wilekie czarne ani tego ani tego; /
  • kalynca

• 26/04/2006 11:54
    ha ha ha :D
    no jedz dalej slonik jedz dalej :D
    ja nie robie z siebie super jezdzca skoro pojade tylko L :D (wg rady Magdy bo jak na L sie pewnie nie skupi to co dopiero na P :P ) trzeba przyuczac go powoli :)

umiejetnosci mozna zdobyc a co do potencjalu... to jest tylko twoje zdanie
    poza tym latwo powiedziec kupujac gotowego konia ktory za jezdzca przechodzi parcoury; ]
    ciekawe co by bylo gdyby kon umial tyle co Kadilak albo Panna (kiedys)
    LOL

to zabawne jak ktos robi burze w szklance wody
    najczesciej zdarza sie to ludziom bez poczucia humoru; )
    pozdrawiam wszystkich :)
  • kalynca

• 26/04/2006 11:59
    u nas czy wystartuje?
    wlasnie sie zastanawiam czy jest sens startowac w konkursie ktorego wynik jest juz z gory przesadzony... :]
    moze po prostu bede sie przechadzac na koniu po terenie?
    nie wiem w sumie 5 dych piechota nie chodzi; ]

A Ty?
  • As!a

• 26/04/2006 13:17
    ja jade :) zobaczymy jak sie Panna bedzie zachowywac; / :P
  • As!a

• 26/04/2006 14:34
    a magic nie jest taki prosty i nie chodzi sam parkurów. o ile wiem to wiekszosc starów to były eliminacje:P
    potencjał ma ,nie pwiesz ze nie !!!
    i dlaczego Karolina robi z siebie super jezdzca ?? ja nie zauwazyłam; /

a nie lepiej przyzwyczajac Kadilaka ??
    wystartuj bedzie fajnie :D
  • kalynca

• 28/04/2006 22:47
    Asiu, to zabawne jak szybko z oskarzyciela Karoliny zmienilas sie w jej adwokata....
    niecaly miesiac :)
    o potencjale Magica nie napisalam ani slowa :)
    w ogole nie wymienialam konskich imion wiec spokojnie dobrze?

tak, to jedyny chyba cel dla ktorego moglabym wziac udzial w zawodach ale kasa nie srajac zastanawiam sie nad sensem tego przedsiewziecia...
    no nic, zobacze jak w ogole bedzie mi szlo w weekend ze skokami.
    jak bedzie kiepsko to po prostu podczas zawodow sie powoze po terenie :P

to dobrze ze w koncu startujesz z Panna moze niedlugo z dziewczynami gdzies na zawody pojedziesz??
  • kalynca

• 28/04/2006 23:18
    o patrzcie co znalazlam :D
    KTOS poznaje?? :D
    http://www.allegro.pl/item100507973...
    sorry ze nie na temat ale nie moglam sie powstrzymac :P :D
  • As!a

• 29/04/2006 18:22
    nie musze byc Karoliny adwokatem - sama umie sie wypowiedziec :P
    ja tylko powiedziałam swoje zdanie :D

jak mozna by było nie poznac :D
  • karolina

• 29/04/2006 18:50
    nic nie napisałaś o potencjale?? "umiejetnosci mozna zdobyc a co do potencjalu... to jest tylko twoje zdanie"
    a pozatym to nie jest koń, który sam chodził parcury jezeli miał większość eliminacji.... :/
    dziwne by było to gdybym miała młodego konia jezeli mam 2 lata na kuce... to było by troche beznadziejne... ale ty nigdy chyba tego nie zrozumiesz.... :/ (chociaz ciagle ci to mówie...; /)
    jezeli jestes taka madra to ciekawe jak tobie by na nim poszłoi; /

Dobrze ze ty masz poczucie humoru bo tym razem ty sie obrazilas za ogromne czarne gówno a nie ja. :/
  • kalynca

• 29/04/2006 20:38
    "umiejetnosci mozna zdobyc a co do potencjalu... to jest tylko twoje zdanie"
    to bylo o KABRIOLECIE
    i bylo odpowiedzia na to ze napisalas ze on nie ma ani potencjalu ani umiejetnosci.
    Drogie gimnazjalistki czytanie ze zrozumieniem to jedna z tych rzeczy jakie na egzaminie powinna byc najlepiej wycwiczona.

tak wiec powtarzam jeszcze raz - nie wymienialam imion wiec skad wnuiosek ze pisze o Magicu? (tu jeszcze raz klania sie czytanie ze zrozumieniem)

coz ja za beznadziejne uwazam lanie konia po ryju za to ze nie podszedl do wlasciciela na padoku oraz chelpienie sie wygrywaniem openek na koniu ktory ma umiejetnosci i potencjal ponad ta 'klase'. jest wiele beznadziejniejszych rzeczy od posiadania mlodego konia... ale chyba nigdy tego nie zrozumiesz.... (tego Ci jeszcze nikt nie odwazyl powiedziec)
    czesto uzywasz slowa beznadziejne, chyba zbyt czesto. ogolnie ludziom w twoim wieku czesto zdarza sie uzywac zwrotow i slow nad ktorych znaczeniem chyba niezbyt dobrze sie zastanowili.

Jestem za stara na obrazanie sie. Po prostu dyskuje na temat - "moje gowno jest mniej gowniane od twojego" to troche za niski poziom. Podczas jazdy wole pracowac a nie klocic sie z kims kto mysli ze moze mi przygadac, mowiac wsciekle "twoj kon to gowno" (bo jesli dobrze pamietam to o ta sytuacje chodzi?)

Asiu, prosze nie odpowiadaj mi w taki sposob dobrze wiemy wszyscy ze bronisz swojej nowej przyjaciolki. Bardzo to chwalebne ale dla Ciebie, nie dla niej poniewaz wyglada to tak jakby wlasnie sama nie dawala sobie rady z dyskusja wiec pozwol jej samej ja prowadzic (chyba ze stwierdzisz ze naprawde potrzebuje Twojej pomocy)

pozdrawiam i mam nadzieje ze skonczymy w koncu zasmiecac grono
    (obgadujcie mnie po cichu i milej zabawy; ) )
| |

Nasz wspaniały klub :) Nie wiem czy wiecie, ale uprawiamy NAJDROŻSZY i najbardziej EKSKLUZYWNY ...

Miejsca grona (0)