-
As!a
-
m
mam te wasze zdjecia na poczcie cały czas. Jak chcecie moge przesłać do Moniki ale lepiej wyślijcie jeszcze raz. Bo mnie sie nie chce 400 maili przeglądać ani płyt na których jest mnóstwo zdjęć. -
°Kasia°
opos wyslij mi na k_gintowt_juchniewicz@onet.eu jak ktos ma jakies moje to prosze brzydkie tez i jak spadam tez Xd
:* -
-
Anonim
Sprzadam konia!-TYLKO W DOBRE RĘCE!!!i nie do rekreacji...
Imie:Kacper
Maść:Gniado Srokata
Wzrost:oK.160
Opis:Wałach spokojny,inteligentny a zarazem ,,do przodu,,,dobrze reaguje na pomoce,miekki w pysku,ujeżdzenie(takie podstawy:zwrot na przodzie,ustępowanie od łydki,lotna zmiana nogi),posiada paszport sportowy oraz oczywiscie hodowlany:)
Osiągnięcia:Narazie małe bo koń młody,ale obyty z parcourem,nie boi sie przeszkód skacze wszytsko.
Starty LL,L.,ładne przejazdy na czysto z dobrym czasem.
Powód sprzedaży:Czas i Finanse.
Najchętniej sprzedam koń + siodło(Stubben,brązowe)+plus ogłowie(Brązowe)
Cena:12tys.
Koń stoi pod Warszawą.Info na Priv lub 512485797.
-
kłOPOS ツ
-
kłOPOS ツ
Pragną zauważyć że na stajnianej stronie w galerii damy jest zdjęcie innego kucyka... :) i to marnie do niej podobnego :D -
°Kasia°
-
Alicè felicè ^^- Kurčáček
A ja bym chciała złożyć zażalenie ,ponieważ na stronie stajennej są takie zdjęcia mojego konia ,że aż strach.I mam pytanie, komu mam wysłać zdjęcia Bajrama ,żeby miał choć jedno jak jest czysty?? -
:*Mój naaaajlepsiejszy :*
Tak Aluniu mi możesz wysłać na adres wednesday_czarna@o2.pl :):) Wogle to pozdrowionka dla wszystkich. -
Ok wyśle Ci :P .A kto się zajmuje naszą stroną internetową??Bo chciałabym wysłać parę zdjęć. -
Moni
-
Moni
A swoją drogą, to strona jest trochę łysa, brakuje tabliczek i opisów koni.
Przyślijcie mi (albo wrzućcie na grono) opisy swoich zwierzaków i tabliczki, to pouzupełniam. -
Wał. Bajram mał.
ur.12.01.1998r.
m.Burmida po Birkut
o.Blank Shagya
hod.Mieczysław Chotkowski -
-
A czy można by zmienić główne zdjęcie Bajrama? Bardzo bym o to prosiła. -
Moni