(S)KJ ULMAG [81]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • As!a

oki to jutro wyslę! bo dawałam Magdzie tylko...
  • m

mam te wasze zdjecia na poczcie cały czas. Jak chcecie moge przesłać do Moniki ale lepiej wyślijcie jeszcze raz. Bo mnie sie nie chce 400 maili przeglądać ani płyt na których jest mnóstwo zdjęć.
  • °Kasia°

opos wyslij mi na k_gintowt_juchniewicz@onet.eu jak ktos ma jakies moje to prosze brzydkie tez i jak spadam tez Xd

:*
  • Anonim

Sprzadam konia!-TYLKO W DOBRE RĘCE!!!i nie do rekreacji...
    Imie:Kacper
    Maść:Gniado Srokata
    Wzrost:oK.160
    Opis:Wałach spokojny,inteligentny a zarazem ,,do przodu,,,dobrze reaguje na pomoce,miekki w pysku,ujeżdzenie(takie podstawy:zwrot na przodzie,ustępowanie od łydki,lotna zmiana nogi),posiada paszport sportowy oraz oczywiscie hodowlany:)
    Osiągnięcia:Narazie małe bo koń młody,ale obyty z parcourem,nie boi sie przeszkód skacze wszytsko.
    Starty LL,L.,ładne przejazdy na czysto z dobrym czasem.
    Powód sprzedaży:Czas i Finanse.
    Najchętniej sprzedam koń + siodło(Stubben,brązowe)+plus ogłowie(Brązowe)
    Cena:12tys.
    Koń stoi pod Warszawą.Info na Priv lub 512485797.
  • kłOPOS ツ

płyty na razie nie mogę znaleźć =/
  • kłOPOS ツ

Pragną zauważyć że na stajnianej stronie w galerii damy jest zdjęcie innego kucyka... :) i to marnie do niej podobnego :D
  • °Kasia°

co tam ludziska tak cicho tu Łoj??

pozd. kocham :*
  • Alicè felicè ^^- Kurčáček

A ja bym chciała złożyć zażalenie ,ponieważ na stronie stajennej są takie zdjęcia mojego konia ,że aż strach.I mam pytanie, komu mam wysłać zdjęcia Bajrama ,żeby miał choć jedno jak jest czysty??
  • :*Mój naaaajlepsiejszy :*

Tak Aluniu mi możesz wysłać na adres wednesday_czarna@o2.pl :):) Wogle to pozdrowionka dla wszystkich.

Ok wyśle Ci :P .A kto się zajmuje naszą stroną internetową??Bo chciałabym wysłać parę zdjęć.
  • Moni

Chyba ja. Proszę o zdjęcia na adres monika.solkiewicz@wp.pl
  • Moni

A swoją drogą, to strona jest trochę łysa, brakuje tabliczek i opisów koni.
    Przyślijcie mi (albo wrzućcie na grono) opisy swoich zwierzaków i tabliczki, to pouzupełniam.

Wał. Bajram mał.
    ur.12.01.1998r.
    m.Burmida po Birkut
    o.Blank Shagya
    hod.Mieczysław Chotkowski

A czy można by zmienić główne zdjęcie Bajrama? Bardzo bym o to prosiła.
  • Moni

Mówisz i masz :-)
| |

Nasz wspaniały klub :) Nie wiem czy wiecie, ale uprawiamy NAJDROŻSZY i najbardziej EKSKLUZYWNY ...

Fotki

Miejsca grona (0)