-
Anonim
Paulinko,
Przedstawiasz tu opinię kolejnego obrońcy uciśnionych. Powiem Ci dlaczego. Otóż naraziłaś się jakiś czas temu każdemu po kolei począwszy od pensjonariuszy, przez Magdę i nawet Pana BW, a w konsekwencji zostałaś bez znajomych ze stajni (nie licząc rekreacji, pana BW i obsługi stajni, która też bez zdania nie pozostaje jakby mogło Ci się zdawać). Teraz jako, że odwrócili się od Ciebie już prawie wszyscy, bo każdy ma jakieś niemiłe wspomnienia związane z Twoim czasem niedorzecznym zachowaniem, prubujesz z nas zrobic kozly ofiarne a samą siebie wybielać. Czy to Magda, czy Karolina czy nawet ja, która starłam się być wobec Ciebie bezstronna. Teraz próbujesz wkupić się w łaski Pana BW, bo nikt inny nie jest w stanie ponownie obdarzyć Cie zaufaniem czy jakimkolwiek koleżeństwem (nawet Martynę, która biegała na Twoje każde zawołanie do siebie zraziłaś. Przykro mi to mówić, ale taka jest opinia wielu osób). Jako, że Pan BW nie jest człowiekiem, który angażuje się w takie gadki na forum (i dobrze, bo uważam, że ma zdecydowanie ciekawsze rzeczy do roboty niz czytanie tych wypocin), to Magda przejmuje pałeczkę i to Magda kontroluje wypowiedzi na tym forum ( i tez dobrze- ktoś musi). A skoro Magda kontroluje i czyta takie wypowiedzi, to na pewno spodobałoby sie jej, gdybys wlasną piersią zaczęła bronić tych, którzy wcale nie są atakowani (Pan BW). I wlasnie to robisz. Nikt nie jest na tyle infantylny, że po takich twoich komentarzach od razu zmieni do Ciebie stosunek.
Temat był już zakończony i nie wiem po co go poruszasz. Jeśli szukasz emocji i wrażeń, to pogadaj z nami 'na żywo'. Każdy bez trudu zauważy, że mądra jesteś tylko na forum, albo za czyimis plecami- kiedy nikt nie słyszy. Bo tak Ci jest najwygodniej. -
Ja jestem białą, czystą kartką..
Po pierwsze i ostatnie nie mam zamiaru próbować komukolwiek zmieniać nastawienie do mnie. Nikogo nie zmuszam do koleżeństwa.
A.. I to, że jesteś tu moderatorem, nie znaczy że możesz się wywyższać. Zaraz mi zagrozisz, że mnie zbanujesz? Cóż, może przeżyję... -
-
-
Anonim
Wiesz co, ja na prawde mam czym się wywyższać. I nie jest to bynajmniej moderatorstwo na tym gronie :]
I nie sprowadzaj tej rozmowy do pobudek personalnych, bo nie to jest tematem ostatnich postów. -
As!a
a co ma do tego to co powiedziała a to że jest moderatorem ??;/
nijak ma to sie do siebie...
-
Karolina Brauła
Asia kazała mi coś napisać wiec pisze :D
skonczmy z nia ta durna duskusje. ona i tak nie ma sesu.
Kiedy bedzie parcur gotowy?? bo zawody trzeba zrobic!! koniecznie!!
a i mam problem bo konia mi nie karmia... -
As!a
-
Asiu, mówiła wcześniej że może kogośtam zbanować jak będzie pisał nie to, co będzie chciała. -
Karolina Brauła
nic takiego nie napisala, chyba nie umiesz czytac ze zrozumieniem.
no coz ale to ze za bardzo karmia to tez zle, ale teraz ten p Darek przeszedl do naszej stajni wiec mam nadzieje ze sie utuczy :) -
>Niunia napisała:
>Mój drogi. Jeszcze raz powtórzę, że to jest forum pod
>moim władaniem. Jeszcze chwilę i to ty założysz sobie
>własne forum, gdzie będziesz poruszał swoje, elitarne
>tematy i tam będziesz wypowiadał się jak Ci się żywnie
>podoba, bo niedługo Cie stąd na prawde wywalę.
Nie? -
Karolina Brauła
-
Anonim
A ha ha ha ha!
KTOŚ tu chyba ostatnio mówił, że ze zdjęć nie da się wywnioskować jak ktoś jeździ. No i tu się po raz kolejny ten KTOŚ pomylił.
To, co wczoraj widziałam, przechodzi już wszelkie granice. Uszy wystające spod toczka i co dwie minuty krzyki: "nie wyciągnę nóg ze strzemion" Magda: "nie chce mi się z tobą dyskutować. Jak tego nie zrobisz, to zejdziesz z konia" On: "ale ja nie chce, ja się boję"
A ha ha, jak małe dziecko. SęQ - ż e n a. -
Bo ze zdjęć się nie da wywnioskować. (Po za tym mam imie :))
Btw. Każdy ma prawo się kiedyś nauczyć jeździć. Jakby nie było nowych powiedzmy uczniów to by jeździectwo umarło. Ty też się kiedyś pewnie bałaś czegoś zrobić.
Ja nie mówię, że SęQ jeździ dobrze czy źle, niech oceniają to naprawdę dobrzy.
A co mają uszy do jazdy konnej? -
-
Karolina Brauła
oczywiscie ze ze zdjec da sie wywnioskowac, moze nie z kazdych ale z tych o ktorych rozmawiamy da sie duzo...
a czy moze mi ktos powiedziec czy pasze pavo sa dobre??
-
Anonim
co mają uszy?
Kiedy patrzysz na człowieka, któremu uszy wystają niesfornie spod toczka, od razu wiesz, ze to jakiś lamus. Paulina- nie zaprzeczaj, przeciez wiesz. -
Anonim
"o mnie"
"- przewrażliwiony
- introwertyk [do czasu...]
- nie znajacy się na żartach
- zadufany w sobie
- pali mosty za soba "
hehe wpędzicie chłopaka w depresje :P -
SęQ
Niunia, wiedziałem, że nie omieszkasz się pochwalić swymi spostrzeżeniami. [pomyśl czy tam nie było podpuchy]
Pisząc to, udowodniłaś, że jesteś niewychowaną gówniarą, z którą nie warto nawet twórczo dyskutować. Najwidoczniej potrafisz jedynie "obrzucać sie błotem". Kiedyś mądra osoba powiedziała mi coś takiego: "brudy pierzemy u siebie, nie wywlekamy na zewnątrz".
Cóż, uczę się jeździć konno i nigdy nie twierdziłem, że jeżdżę idealnie. Natomiast jeśli tobie i twoim koleżankom wydaje się, że jeździcie idealnie...to faktycznie macie racje...WYDAJE się wam.
Nie do was należy ocenianie moich umiejętności. Jeśli któraś z was będzie kiedyś uczyła kogoś jeździć to wtedy będziecie komentować jego jazdę.
Kolejna uwaga do Niuni: Nie oceniaj ludzi ani po wyglądzie, ani po zasobności portfela. Jeśli tak robisz, świadczy to tylko źle o tobie.
Justyna, jak napisze w profilu, że cię kocham to też tak ślepo będziesz wierzyć...?? Pozory mylą więc sie nimi nie sugeruj z łaski swojej. -
As!a
znam Pamele dłuzej i wiem ze nie zwraca ona uwagi tylko na zasobnosc portfela. zwaraca uwage na rzeczy o kórych Ty najwyrazniej umiesz tylko mówic.swoja wypowiedzia zaprzeczasz sam sobie. zwracasz uwage zeby nie oceniac ludzi po pozorach - a co teraz zrobiłes ??; /
ja bym sie zastanowiła nad soba gdyby tyle ludzi mówiło mi ze cos jest nie tak a nie stwierdzała "ze to głupie gówniary!" ( i nie pisze tego po zadnym pozorem zeby Ci dogrysc ) nie jest sztuka uwłaczać innyma aby samemu zachowac twarz!
takie jest moje zdanie
pozdrawiam :) -
As!a
a i jeszcze jedno ...
jest takie powiedzenia stare i trafne " jak Cie widza tak Cie pisza " -
Anonim
nie zamierzam wdawać się w dłuższą dyskusję-oceniłam tylko Twoje wypowiedzi i profil.Jeżeli wszystko jest "podpuchą" to po co prowadzisz
rozmowę,zdaję mi się ,że w takim wypadku do niczego to nie doprowadzi.