Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Tego nie może zabraknąć na KJ Ulmag!!!!! Powinno to się tutaj znaleźć! :)
    Polega to na tym, że każdy opisuje swojego ulubieńca ze stajni :) Piszemy co chcemy i o kim chcemy :)

Bercik - koń to ładny, zgrabny i powabny! Tarant zimnej krwi. Uwielbia jeść sianko i marchewki. UWIELBIA MNIE; )
    Nie lubi pracować. Nie jest leniem. Jest jedyny w swoim rodzaju i ma ogon aż do ziemi! Moje słoneczko! Facet na którym można zawsze polegać! :)

PZDR :D
  • °Kasia°

Nie nie nie lepszzy jest Wolt i lubi nie tylko marchewki, jablka i chleb :D; ) Ma dwie wlascicielki :D; ) pozd.
  • Anonim

pragne predstawić wszem i wobec BRAGE oczami właścieila:P otórz ta ruda małpa jest najwiekszym pokrakiem wtajni(bardzo chetnie lecz nie umyslnie depcze po nogach-osobiscie mam uszkodzoną torbke stawową przez to moje kochane bydle:P) ale niezwykle kochanym:] wpieprza za 3 a jak widzi mnie z wodarem to wszytko gryzie wokól(łącznie z ogrodzeniem i sciąa) zeby tylko nie zbarało jej zarcia. ogólnie pod siodłem jest kochana ale jak zoabczy tłum to nagle ko.ń głupieje i staje sie takim warzywkiem do którego nic nie porzemawia o czym mozna było sie przekonac na zawodach. ogólnie co rude to głupawe ale kochane wbrew pozorom:P
  • Anonim

Najlepszy jest Kosik :)
    Lubi jeść Marchewki i Jabułka . Jest grubiutki i piękny i szalony. Lubi skalać i szybko biegać :):)
  • °Kasia°

szybko?????nie za malo powiedziane????? on szaleje on biegac nie umie bo on tylko cfalowac umie czy jak tam to sie pisze :):):):):) pozd. :*:*:*
  • Karola

Cwałować.

Kurde, ja to mam takiego pecha, że wszystkie konie, które lubiłam to powyjeżdżały albo zdziczały (w sensie że jakieś drętwe się zrobiły) :/

Mnie się podoba np. Kabriolet i Glu, ale o nich to już niech się właścicielki wypowiadają :P
  • Anonim

O ja chciałam zauważyć, że Cadillac ma właściciela ... A że zajmuje się nim Kala to juz inna sprawa :)
  • Karola

"Mnie się podoba np. Kabriolet i Glu, ale o nich to już niech się właścicielki wypowiadają :P "

LOL, Pamela! Spostrzegawcza jesteś!
  • Anonim

Karola, ty nie bardziej ... (kogo to na wawrze wychowują ... :/)

Napisałam WŁAŚCICIELA, a ty WŁAŚCICIELKI ...
    Chyba, że Pan Andrzej zmnienił płeć ...
  • Anonim

hahaha czasami Pamela walisz takie śmieszne teksty :D
    Pozdro :*
    Kosik jest zajbisty jak wszystkie konie :D:)
  • Karola

Słuchaj, Wawer zamieszkują same debeściaki :P Aleksandrów to tez Wawer pragne przypomniec :P

Oj przeciez wiem, ale Karolina tez jest wlascicielka (po czesci chociaz...) Kabrioleta i to chyba logiczne, ze ona sie bedzie wypowiadala na jego temat (lub Kala), a nie jej tata. No chyba, ze sie myle, to sorry.
  • Anonim

Whatever :/
    Nie chce mi się konwersować na ten temat.
    A i nie masz co mnie przepraszać - nie obraziłam się :P
  • Anonim

pffff... śmieszne jesteście:P
  • Anonim

Umcy umcy umcy baby :D:D:D:D:D

Pozdro dla wszystkich debeściaków z Wawra :D:D:D:D

Umcy umcy...
  • jaga ; -)

a to PSIKUS :P blahahaha....:D
    a ja to zawsze najbardziej lubilam Nygusia, Kosika i Nelke Śmierdzielke :P bo sa zwariowane :) Pzrd. :*
  • Anonim

Hahaha, dobre !
    Dopiero teraz zauważyłam, że ta krowa obok Ciebie tez macha !!! <hahaha> Fajnie :)
  • kalynca

Co do Kadilaka pokraka: Nie w papierze Pan Andrzej jest wlascicielem Kabrioleta Slonik ma Morsa i kto wie czy Itara... :D Z reszta przed wakacjami Pan Andrzej na ognichu z okazji iminin Slonika i urodzin (sic!) Kadilaka stwierdzil ze jestem 2 wlascicielem; D
    W sumie nie chce mi sie pisac.. Kon w gruncie rzeczy nieskomplikowany, o malym rozumku; P
    O bezdyskusyjnym wdzieku potwora o wiecznie zjaranym wzroku i twarzy, aktualnie od dluzszego czasu poprzecierana grzywa i zakurzona dupa to jego znaki rozpoznawcze, jako ze mikroskopijnych odmian na glowie nie widac prawie wcale :P
    Tak na prawde taki glupi to on nie jest, wystarczy odrobina konsekwencji. Odkrylam dzis, ze potrafi biegac do tylu chyba pocwicze to z siodla; P Coz o tym zwierzu rzec... Zebrak na potege nawet jak pije tymbarka to musze sie z nim podzielic bo kopie. Kochany ponad wszystko najkochanszy i najwiekszy (doslownie) przytulak ktorego uwielbiam i moge mu pozwalac gryzc moje cudowne gumiaki i odpinac rzepy w kurtce przez wiele godzin. Nie wiem co by tu jeszcze powiedziec w razie pytan dopisze cos jeszcze... tak :D
  • Karolina Brauła

No więc teraz ja; ) No oczywiście najpierniejszy jest Moris i najkochańszy:* Tez lubi marchewki chleb itp rzeczy jak chyba wszystkie konie :/

Wsumie to Moris jest najfajnieszy najpiekniejszy i najmadrzejszy i najlepszy :D no i jeszcze najlepiej skacze :P :D

Kabroleta nie lubie :/ nie wiem dlaczego, lubie tylko na nim galopowac :P

No Iata napewno nie będe miała... już to wiem :/ niestety; ( Myśle ze na tych zawodach w Poznaniu Moris przyjechał by tak samo albo i nawet lepiej od Itara :]
  • Karolina Brauła

OOOO Pamela spostrzegawcza jestes jak dopiero teraz zauwarzylas ze ona tez macha ja napocztku samym to juz widzialam; )
  • jaga ; -)

blahaha...:P pamelcia to chyba zawsze byla spostrzegawcza*....:P

*inaczej...:D
| |

Nasz wspaniały klub :) Nie wiem czy wiecie, ale uprawiamy NAJDROŻSZY i najbardziej EKSKLUZYWNY ...

Fotki

Miejsca grona (0)