-
Karola
MI sie podobaja te, niż takie zwykłe, najzwyklejsze. Jesli zdecydujecie sie na takie, to jestem chetna zakupic :) -
Karolina Brauła
ja nie sa brzydkie :/
i Aska tez nie jest za sa oblesne! Radze poszukac innych a tak propos to kutrki miały być! :/ -
kalynca
nie no nie sa zle... tylko kolory na tym zdjeciu brzydkie
ale jakby byly inne to nie wygladaloby najgorzej
chociaz takie z rekawkami polo chyba fajniejsze by byly :D taki lanss :P
a Wy dziewczyny nie marudzcie tylko znajdzcie lepsze jak sie Wam te nie podobaja :) bo narzekac kazdy umi :P -
-
Karolina Brauła
ta napewno nie mam co robić tylko szukać mi sie nie podobają takie są brzydkie i ten kolniezyk .... blee; / najwyzej jak chcecie te to ja sobie nie zamówie i nie bede miała i juz.... nie musze mieć... a co z kurtkami i potnikami; )?? A pozatym jak to bedzie wygladać wszyscy na zawodach maja klub TKKF Podkowa.... a tu na kurtce KJ Ulmag.... troche bez sensu... :/
-
kalynca
a kto powiedzial ze musisz brac to na zawody?
jak to co z kurtkami i potnikami - napisalam - sama znajdz! -
kalynca
kurtki:
Sprzet Jeździecki- Producent
Julia Kowalska
Oferujemy sprzęt jezdziecki w kategoriach: czapsy, potniki, czapraki, derki, kantary ,kamizelki i kurtki jezdzieckie,itp. Wszystko w roznych modelach, kolorach i rozmiarach, ceny producenta, sprzedajemy hurtowo i detalicznie. Zapraszamy do współpracy. Zamowienia na nr tel.696-36-36-06 lub julia9933@tlen.pl
Cennik:
przykladowe ceny kantar parciany 18 zl,
podklad pod siodlo na baranie 120 zł
kurtka damska rozne kolory z haftem i odpinanymi rekawami 74 zł
cena za kurtke calkiem spoko
baran tez; > -
Karola
A na Volcie ktoś podwał takiego linka:
http://www.czapraki.pl
I macie tam z boku po prawej wlasni jakies takie hafty, czy jak to tam sie nazywa. Mozna u nich zamowic czaprak i poprosic o wyszycie loga. -
Karolina Brauła
Ok. ja nie zamawiam :/ nie chce mi si .... :/
juz mi sie to znudziło... nie wiem po co to wszystko? :/
nie wiem zeby sobie pojezdzc w tym na jezdzie...?
bezsensu.... :/
jak bysmy jezdzily na zawody to tak,,,, fajnie by to wygladało....; ) ale jak na razie to tylko ja startuje... nieregularnie i czasami ... zadko Madzia.....
Wrazie czego to ja niechce; ) -
Anonim
dobra dziewczyny, nie ma co smęcić. ja uważam, ze te koszulki mozna załatwić, a wezmą tylko chętni. Powiedzcie cos o kolorach :) Ja obstawiam czarne albo czerwone tło a kołnierzyk to juz nie wiem. -
Anonim
Dobra, wbije się tu. :P
To co, że nie wiem o co chodzi, ale ja nigdy nie wiem o co chodzi. :)
Powróciłam, z nową mocą, siłą i motywacją. :)
Mam nadzieję, że nic się nie stało i nikt nie zauważył mojej nieobecności na tymże oto forum. :)
Pozdrawiam KJ Ulmag Team; P i całą resztę. :)
:* -
kalynca
wiec tak
jesli nikt ich nie wezmie to uwazam ze nie ma sensu ich zalatwiac
ale jesli juz w ogole
to co do kolorw uwazam ze kolniezyki powinne byc tych samych kolorow co reszta koszulki (i jak ja bym brala to juz zolta :D)
a kazdy moze sobie wybrac koszulki kolor jaki chce, tylko zeby logo/napis byl taki sam.
so.. tak jak mowilam - jak nikt nie bierze to i ja nie - zdaje sie na decyzje wiekszosci
dziekuje za uwagie :D -
Anonim
Bo jest jeszcze taka akcja, ze same sobie kupujemy koszulki (polecam h&m bo są niedrogie i sportowe -te w dziale sportowym) z resztą każdy może sobie wziąć jaką chce. A potem zanosimy ów koszulki do kolesia, który za 20 zł. wyszywa czy maluje napisy na nich. Obok Geant'a. Tego po naszej stronie. -
Anonim
ja dostosuje sie do zdania wiekszosci ale moge być za. przynajmniej cos co bedzie odznaczało nas od tłumow:P
pzdr -
-
Anonim
Ey, panieny! Ale fajnie. Bądźmy jutro wszytskie wstajni, to odpieprzymy jakąś dziką akcję <rotfl>; ) :P -
Anonim
-
Anonim
-
kalynca
-
kłOPOS ツ
przepraszam, ze tak nie w temacie, ale chyba wypadałoby troszkę uaaktywnić stajenną stronkę... :) bo jest odrobinę przeterminowana... ; ) jakby się pozbierało wśród posiadaczy aparatów to swieżych zdjęć <np. z zawodów> pewnie sporo by wyszło... możnaby wtedy na koszulki albo coś w tym stylu dawać także adres stronki stajni... mam nadzieję, że mnie nie zrównacie z ziemią za ten mały wtręt :) -
As!a
Magda juz zbierała zdjecia i ma byc uaktywniona strona naszej stajni :D -
Anonim