-
Karola
A nie jade? Z tego co wiem, to umowila sie ze mna w czwartek i mamy plany na sobote. Czyli z nią jade. Przeciez nie napisalam, ze bedziemy tam cale 4 dni razem, nie wytrzymalabym z nia :P
Jaga, ja Ciebie nigdzie nie zabieram, za duzo znajomych bedzie; )
Kala, jesli to pytanie bylo do mnie o zwolnieniu, to:
w czwartek mamy w szkole niby rekolekcje (ale ja mam taka superbombastyczna szkole, ze dzielimy ja z podstawowka i rekolekcje mamy, czyli gimnazjum ma, w srode, a w czwartek musimy wyjsc do kina, zeby szkole udostepnic podstawowce) i idziemy cala szkola do kina na Jana Pawła II, ale ja nie ide z racji takiej, ze tylko kase strace, a filmu nie obejrze, bo sie bedziemy rzucac popkornem; )
A w piatek to zwiewam z lekcji :P
-
jaga ; -)
to chyba ja sie powinnam bardziej wstydzic niz ty :P <lol>
wezmiesz mnie ktoregos dnia :P
pzdr :* -
jaga ; -)
-
jaga ; -)
Karola
Hmn... Nie, to ja sie powinnam wstydzic :P Co tam, juz sie wstydze. Na sama mysl, ze chcesz tam ze mna jechac buraka mam na twarzy; )
Jak chcesz, to sie do mnie mozesz podlaczyc. W czwartek bede z Asia i z dwoma kolezankami ze szkoly, w przelocie z Sylwia :D i mam zamiar spotkac sie jeszcze z dziewczyna, ktora dzierzawila po mnie Bucka :)
W piatek bede z kolezanka jedna ze szkoly, w porywach do dwoch; ) Czasem. No i z Sylwią.
W sobote bede MOŻE z Asia, no i pewnie z Voltowiczami (z Sylwia) bede siedziala (a tak w ogole to w czwartek i piatek tez zamierzam z nimi byc) i z Kostką. Moze Jole spotkam? Asiu, jesli to czytasz, to wlasnie o TE Jole chodzi, jak chcesz, bedziesz sie jej mogla zapytac o Ale :P
W niedziele bede z voltowiczami (tez z Sylwia)....
A wstep kosztuje:
czwartek- wstep wolny
piatek- 20 zł
sobota rano- 15 zł
sobota gala wieczór- 20 zł
niedziela- 20 zł.
Jest karnet 3 dniowy, kosztuje 40 zł, ale jest on bez sobotniej Gali wieczór.
To tyle. Wybieraj dzien, kiedy chcesz sie do mnie przyczepic :P -
jaga ; -)
ooo zaszalalas :P lol :P
nie wiem jak znajde czas to ci napisze i sie jakos umowimy :P
a czemu w czwartek wstep wolny!:] -
Karola
-
Anonim
-
Karolina Brauła
-
m
a konkurs kucy to jakiś taki lewy jest. tzn ma top być coś na wesoło a nie klasyczny konkurs skokowy..
nie wiem zobaczcie w programie... -
Karolina Brauła
nie ma... jest jakis pokaz :/ pewnie tych szetlandów i innych wielkich...; p; ) -
Karola
-
Anonim
-
-
Karolina Brauła
-
m
Powtarzam jeszcze raz. Mam dla Was do oddania 4 ulgowe bilety na piatek na torwar. Jeśli ktoś chce proszę się do mnie zgłosić.
Pozdrawiam -
Karolina Brauła
Madzia doszły do ciebie te moje zdjecia co Ci mailem wyslalam.
A tak wrazie czego te 3 pierwsze tyły najładniejsze więc te załacz; ) -
m
-
Karolina Brauła
O to super xD
Tylko szkoda ze doszły puste xD ja nie wiem co mam zrobić masz innego maila?
a moze masz jakas pusta płyta to bys mi dała ja bym na nia zgrała i Ci przyniosła;)?
bo ja niestety nie posiadam; ) -
Anonim
Dziewczyny!
Znalazłam oferte koszulek. (podobno siatkarskie) uważam, ze to lepszy pomysł, niz zwykły t-shirt, w ktorym wygląda się jak w worku :P Można kupić w komplecie ze spodenkami (np. na wf) Daję link. Mozna ustalic kolory itp. Co o tym sądzicie? Pzdr.
http://www.koszulki-pilkarskie.pl/i... -
Karolina Brauła