(S)KJ ULMAG [81]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Karola

Wlasnie Kala, o co chodzi z tym wygrywaniem amatorek Tobie? :P Jesli chodzi o konia, to ja wole miec swoj "ideal" (wiem, wiem- nie ma ich, ale przynajmniej cos zblizonego do idealu), a nie jakas pierwsza lepsza koninke; ) Poza tym Kala, co sie martwisz- to ja nie bede miala konia, nie Ty :P Mam takie podejscie, a nie inne. Bo w koncu ja i moi rodzice bedziemy odpowiedzialni za tego zwierzaka. Nikt inny, tylko moi rodzice beda placili za jego utrzymanie, wyrzadzone szkody i leczenie chorob (ktorych mam nadzieje bedzie jak najmniej). Staram sie uczyc (również) nie na swoich bledach. "Nawet najlepsze ciastko przestaje smakowac, gdy sie do niego zmusza"; ))))
  • kalynca

nie Slonik, a co to?:

>Karola :) napisała:
    >Kalina- Ty sie odczep od ludzi z Mickiewicza, bo co jak co,
    >ale oni nawet na naszych stajennych zawodach nas ogrywaja :D
    >(przyp. red. Sylwia :D). W ogole to ja mam w tej szkole duzo
    >znajomych i wszyscy fajni, nie jakies tam wiesniaki...

chodzi mi o to, Karolina, ze jak sie uprzesz na 2 koniach na swiecie to masz marne szanse ze bedziesz miala ktoregos z nich :/
    no i nie ma 2 takich samych koni...
    wiadomo, ze bym chciala miec takiego konia jak Salinero - bo to moj ideal - ale co z tego? Mam Kadilaka i ciesze sie, bo cokolwiek by ktokolwiek o nim nie mowil, to dla mnie on jest super.
    Niewazne, ja chyba nie do konca dobrze umiem ubrac to co chce powiedziec w slowa, a Ty chyba nie bardzo chcesz zrozumiec co mowie bo masz juz swoja tam jakas koncepcje. w kazdym razie - jak sie nie szuka to sie nie znajdzie. i to koniec na ten temat

Aska, a Ty co sie nie odzywasz w ogole??
  • Karolina Brauła

Asce sie net zwalił... tak jak prawie zawsze; /
    To o to chodziło :D teraz już wiem o co chdzi xD
  • kalynca

no tak zapomnialam
    jak nie ma szlabanu to jej sie net zwali - dziecko szczescia; P
  • Anonim

Hehehe :D
    :*
  • Karola

Hihihi, Kala :P Bardzo mozliwe :) Ja dzierzawilam Siwego, to mowilam: "Ten, albo zaden!", ale dlugo nie wytrzymalam (9-10 miesiecy) No i mialam pozniej Melka; ) I nie wykluczone, ze bede miala jeszcze mnostwo dzierzawionych koni, mnostwo ulubionych itd... Ale kupować NIE CHCE (przynajmniej do tad, az sama na niego nie zapracuje). Boje sie. Boje sie, ze nie bede miala dla niego czasu (chociaz jak ktos chce, to znajdzie czas na wszystko :/), ze go strace, ze moze mi sie znudzic. Ze mi sie nie spodoba, bo nie bede dawala sobie z nim rady... A z dzierzawy/wspoldzierzawy w kazdej chwili moge zrezygnowac. No i masz przede wszystkim racje: nie szukam. Dlaczego? Bo konia do dzierzawy juz znalazlam.

"Mam Kadilaka i ciesze sie, bo cokolwiek by ktokolwiek o nim nie mowil, to dla mnie on jest super." No i gratuluje takiego podejscia! :)
  • Anonim

wiecie co?
    absurd!!!

jest marzec, połowa zimy, a wolt gubi juz sierść !!!

coś tu jest 'nie halo' ?
  • Karolina Brauła

O brawo Pamela jak bys nie zauważyła jest to co rok...; /... jak cos to ... to zblizamy sie do wiosny <lol2>; p <gdzie tu polowa zimy> xD
    Wszystkie konie gubia siersc... Panna, Kadilak, Wolt Moris; ) a nie tylko wolt; /
    BRAWO pamela brawo; ); p
  • jaga ; -)

Ilonka moze bede w sobote z Karola :)
  • Karola

Ocknela sie Jadzka :P Tylko nie wkrecaj sie na ZADNE imprezy! Narkomanie Ty, pijaku przebrzydly; ))))
  • kalynca

haha wlansie.. polowa zimy... lol
    przypominam ze 21 marca jest 1szy dzien wiosny - dzien wagarowicza!! :D
    ja bede wtedy w stajni :D
  • Karola

Jesli sie nie myle 21 to wtorek, czyli w szkole 2 jezyki polskie, czyli rowniez bede w stajni :)))))
  • jaga ; -)

lepiej pozno niz w cale :D
    wypraszam sobie...nie jestem narkomanem :D :P :D :P
  • Karola

No przeciez zartowalam... czopku :P No to jak, w sobote o 12? Jeszcze sie na GG stykniemy co do autobusow, tak?
  • Karolina Brauła

O faktycznie stajemne tematy... o której Karolaina i Jaga będąw stajni :); p
  • jaga ; -)

hehe :) <lol>
    zobaczy sie :) bo w piatek wieczorem ide na maraton horrorow krory sie konczy o 6 rano w sobote i nie wiem czy dotre do stajni :) ale postarm sie byc :) stykniemy sie na gg :)
    pzdr :*
  • Karola

Jaga jakie zdjecie <lol2>!!!!! Zabraniam ci isc na enemefa!!!!!!!!! Moge sie zalozyc, ze nie bedziesz w stajni... Chociaz... trudno :P tak naprawde mi to zwisa :P
  • jaga ; -)

a ma tobie co "zwisac"!? <lol>
    za pozno bilety juz kupione...:D jak nie usne to pojade do stajnii
    zadzwonie do ciebie w sobote ok 11...moze :P
  • Anonim

Hehehe !!
    Kocham was dziewczęta !!!
    Pozdro :):*:D
  • Karola

Hmn.... jak sobie zwiaze wlosy w kucyk, to mi zwisaja; ))))))))))))))) A tak w ogole, to ja znowu chora jestem :/ Najpierw zakazenie jelitowo-zoladkowe, a teraz grypa, ja pieprze >:/ Ale nie bedzie mnie w przyszly weekend, bo sie wybieram na Torwar :D Jedzie ktos jeszcze?

Madzialena, mam nadzieje, ze znowu bedziesz te karteczki po sedziach nosila :D :D
| |

Nasz wspaniały klub :) Nie wiem czy wiecie, ale uprawiamy NAJDROŻSZY i najbardziej EKSKLUZYWNY ...

Fotki

Miejsca grona (0)