Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • m

dokładnie tak jak mówi Weronika. Nie losujemy osób i nie wymyslamy prezentu pod kątem konkretnej osoby.
    Wrzucamy upominki do wspólnego wora i kazdy z niego losuje. Jesli wylosuje sie swój to trzeba wylosowac inny (opcjonalnie prezenty może rozdawać Mikołaj :)). No i można zrobic mikołajki tematyczne, nawet nieoniecznie o temacie koni. :) Kwote ustalcie, jesli ktoś sie boi tych 20 zl niech bedzie 30. Tylko warto by poinformowac wszystkich, tych co w stajni bywaja tylko w soboty tez, wiec trzeba cos ustalić :)

Weronika, fajnego konia dzis oglądalam ... :)
  • Anonim

Ej... :))
    Czemu nie opcja z workiem?; D
  • kalynca

uwazam ze opcja z workiem super! ustalmy np limit 15 zl (i prezent musi byc taki zeby ktokolwiek go wylosowal - byl zadowolony :) ). bedzie niezla rozkmina z szykaniem prezentu :D ja jestem za, jesli inni tez sa, to ja moge sklecic jakies ogloszenie :)
  • Anonim

Rób więc...; )

Małe pytanie organizacyjne:
    Kto się ze mną napije w piątek? :D
  • Bombaaaaaa

pewnie wszyscy...XD czy są jakieś zapotrzebowania na napoje wyskokowe??? zbieram preferencje...;)
  • kalynca

mnie nie bedzie w piatek!
    ale na pewno sporo osob bedzie wiec warto zebyscie ustalili limit kasy i ogolne zasady mikolajek, w piatek na imprezie ogloscie co i jak, a w mikolajki (tj w sobote za tydzien) bedzie losowanie.
    jak juz bedziecie wiedzieli jaka kwota, czy tematyczne czy nie, czy mikolaj czy losowanie - dajcie cynka, a ja wyskrobie jakies ogloszenie :)
  • Bombaaaaaa

oki doki... a ty znowu nie możesz!!! jak to jest czy aż tak żle trafiam z terminami??? no dobra a teraz dobranoc;)
  • .M.

Najwyraźniej masz pecha... a z tymi mikolajkami to niezly pomysl, z tymi prezentami do worka...:)
  • Anonim

Ludzie... Niech już będzie piątek... Już rozumiem, co czuje Agata rano, jak mówi, że czuje się niesprawiedliwie potraktowana przez los, bo musi wstać...
  • alicja

mm.. super :) tak więc do 6 mamy mieć prezenty?
  • m

ok prezenty do 30 zl max ale nie chodzi o cene a o pomysł, Mogą być własnorecznie robione, nie koniecznie końskie. Jakieś śmiechowe. Także uruchamiamy zamrożone głowy :) i w przyszłym tyg MIKOŁAJKI. Oczywiscie wybieramy opcje wspolnego wora. Żadnych losowań osób itp. - czyli prezenty unisex
  • kalynca

no i jak Wam idzie szukanie prezentow? ja juz mam, jutro zaniose do stajni tylko... gdzie jest WOR?; D
  • Anonim

ja też już mam ale trzeba jeszcze zapakować; p
  • alicja

ja też mam :D a o której całkowite losowanie?
  • kalynca

Magda mowila ze wieczorkiem, zapewne kolo 19
  • Anonim

ale ogniska nie będzie?
  • alicja

no i było fajnie :D kiedy następne? :)
| |

Nasz wspaniały klub :) Nie wiem czy wiecie, ale uprawiamy NAJDROŻSZY i najbardziej EKSKLUZYWNY ...

Fotki

Miejsca grona (0)