-
m
dokładnie tak jak mówi Weronika. Nie losujemy osób i nie wymyslamy prezentu pod kątem konkretnej osoby.
Wrzucamy upominki do wspólnego wora i kazdy z niego losuje. Jesli wylosuje sie swój to trzeba wylosowac inny (opcjonalnie prezenty może rozdawać Mikołaj :)). No i można zrobic mikołajki tematyczne, nawet nieoniecznie o temacie koni. :) Kwote ustalcie, jesli ktoś sie boi tych 20 zl niech bedzie 30. Tylko warto by poinformowac wszystkich, tych co w stajni bywaja tylko w soboty tez, wiec trzeba cos ustalić :)
Weronika, fajnego konia dzis oglądalam ... :) -
Anonim
-
kalynca
uwazam ze opcja z workiem super! ustalmy np limit 15 zl (i prezent musi byc taki zeby ktokolwiek go wylosowal - byl zadowolony :) ). bedzie niezla rozkmina z szykaniem prezentu :D ja jestem za, jesli inni tez sa, to ja moge sklecic jakies ogloszenie :) -
Anonim
Rób więc...; )
Małe pytanie organizacyjne:
Kto się ze mną napije w piątek? :D -
-
Bombaaaaaa
pewnie wszyscy...XD czy są jakieś zapotrzebowania na napoje wyskokowe??? zbieram preferencje...;) -
kalynca
mnie nie bedzie w piatek!
ale na pewno sporo osob bedzie wiec warto zebyscie ustalili limit kasy i ogolne zasady mikolajek, w piatek na imprezie ogloscie co i jak, a w mikolajki (tj w sobote za tydzien) bedzie losowanie.
jak juz bedziecie wiedzieli jaka kwota, czy tematyczne czy nie, czy mikolaj czy losowanie - dajcie cynka, a ja wyskrobie jakies ogloszenie :) -
Bombaaaaaa
oki doki... a ty znowu nie możesz!!! jak to jest czy aż tak żle trafiam z terminami??? no dobra a teraz dobranoc;) -
.M.
Najwyraźniej masz pecha... a z tymi mikolajkami to niezly pomysl, z tymi prezentami do worka...:) -
Anonim
Ludzie... Niech już będzie piątek... Już rozumiem, co czuje Agata rano, jak mówi, że czuje się niesprawiedliwie potraktowana przez los, bo musi wstać...
-
alicja
-
m
ok prezenty do 30 zl max ale nie chodzi o cene a o pomysł, Mogą być własnorecznie robione, nie koniecznie końskie. Jakieś śmiechowe. Także uruchamiamy zamrożone głowy :) i w przyszłym tyg MIKOŁAJKI. Oczywiscie wybieramy opcje wspolnego wora. Żadnych losowań osób itp. - czyli prezenty unisex -
kalynca
no i jak Wam idzie szukanie prezentow? ja juz mam, jutro zaniose do stajni tylko... gdzie jest WOR?; D -
Anonim
-
alicja
-
kalynca
-
Anonim
-
alicja