- 1
- 2
-
Anonim
-
Ja robię w sobotę :D Ogłoszenia niedługo damy panu BW ale co do godziny jeszcze się ustala... Zapraszam wszystkich serdecznie kochani :)
-
Anonim
oki oki.
I na jaki repertuar się szykować napisz tylko, bo ostatnio po mixie Desperados+Gruszkówka Kali+Śliwowica+Tequila, oglądałem świat bokiem... :D -
-
-
Ja jestem białą, czystą kartką..
-
Anonim
-
Ja jestem białą, czystą kartką..
-
Anonim
-
alicja
Wczoraj było ognisko z okazji urodzin Magdy, a za tydzień podobno jest z okazji urodzin Weroniki :) -
Zagatka :D
Ognisko było przednie - jeżeli dobrze pamiętam; P A za tydzien podobno będą jacys fajni ludzie...
Powstała wspaniała idea: Mikołajki!!!! Każdy kupuje wylosowanej osobie drobny upominek, np. do 30 pln (żeby był sprawiedliwie, i żeby kazdego bylo stać) Na ognisku za tydzień odbędzie sie losowanie. Wszyscy są za? -
-
Anonim
-
alicja
bu... nie wiem czy będę mogła być :((( a też bardzo chciałabym w tym uczestniczyć -
Zagatka :D
Heheheheh... teraz to, że nie mogą, a jak rozdawanie prezentów będzie to frekfencja 100% gwarantowana :)
Kala i Magda od Hajmona też nie wiedzą czy będą, ale to może przy najbliższej okazjii po losowaniu głównym, wyciągniecie pozostałe losy.... cos sie pomyśli, żeby nikt nie ucierpiał :)), tylko chętni, nieobecni proszę wysłać mi wiadomośc prv z imieniem i nazwiskiem, żebym wiedziała jakie karteczki przygotować :)))
-
-
Widze ze Weronika nie dotarła tu ze swoją wiadomością ale w jej imieniu chciałam przekazać że jej ognisko urodzinowe zostało przełożone na przyszly piątek, ze względu na pogodę. Wiec może przełóżmy również Mikołajki? Zdążyło by się wyprodukowac jakies ogłoszenie. A co do prezentów to kazdy z obecnych wrzuci cos do wora i wylosuje. Jak ktoś nie chce lub zapomni to trudno. A i doświadczenia uczelnianego wiem że im mniejsza kwota w jakiej musimy sie zmiescić z wymysleniem prezentu, tym większa zabawa, ale to już Wy decydujcie :) Ja oczywiście jestem za :)
-
Bombaaaaaa
mikołajki?? fajnie tez jestem za!!! i dzięki Madziu że napisałaś o tym ognisku...buziaki i dobranoc -
ten pomysł z workiem całkiem fajny...tylko trzeba by było wykombinować prezenty, które nadawałyby się dla obu płci; )
-
alicja
-
Bombaaaaaa
myślę że nie losowanie konkretnych osób będzie wymagało pomyślenia co pasuje obydwu stronom a zmieszczenie się w określonym limicie przysporzy nam wiele problemów jak i uciechy...XD...
- 1
- 2